...

Dark Carnivale

Autor: Diana

Actualizat: 8 decembrie 2023

Dark Carnivale online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Dark Carnivale online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
41 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.2/5 – (11 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
20
RTP
96,15%
Funcții
Rotiri gratuite
casino netbet
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratis Fără Depunere și Specială de 40 RON

BF Games este un producător foarte atent la detalii, mai ales la cele de ordin vizual. Acest lucru îl vei observa și la jocul pe care ți-l vom prezenta în acest articol. Este vorba despre Dark Carnivale gratis, o păcănea cu tematică horror, dar care îți poate aduce multe bucurii. Legat de asta, vei afla mai multe pe măsură ce avansăm. Tocmai de aceea îți recomandăm să fii pe fază. Astfel, vei fi sigur că n-ai ratat niciun aspect important!

Dark Carnivale gratis – informații generale

Grafica jocului este foarte bine executată, iar detaliile sunt fenomenale. Dark Carnivale gratis se desfășoară pe un fundal reprezentat de o roată Ferris, specifică parcurilor de distracții. În tot acest cadru, elementul predominant este întunericul. De asemenea, vei observa și simboluri care scot în evidență perfect caracterul horror al slotului. Pe lângă obișnuitele K, Q și A, vei întâlni un cal înspăimântător de tip unicorn, un glob de cristal, dar și un clovn nu foarte prietenos.

Deși din punct de vedere grafic este foarte modern și bine realizat, Dark Carnivale free vine cu o structură clasică. Avem 5 role și 3 rânduri, care sunt însoțite de 20 de linii de plată foarte generoase. RTP-ul are valoarea de 96,15%, fiind ușor peste medie.

Volatilitatea este la un nivel mediu, ceea ce înseamnă că vei avea parte de o experiență de joc fără prea multe variații. Toate aceste aspecte contribuie la crearea unui alt joc ca la aparate de succes al celor de la BF Games. Același lucru îl putem spune și despre Best New York Food slot. Este o păcănea ce abordează o tematică inedită, în centrul atenției fiind mâncarea de tip fast-food din metropola americană.

Cum joci Dark Carnivale demo?

Oferindu-ți detaliile de mai sus, suntem siguri că Dark Carnivale gratis te-a impresionat deja destul de mult. Are foarte multe plusuri de partea sa, așa că te înțelegem dacă nu-i vei rezista. Așadar, dorim să îți prezentăm pașii pe care îi ai de urmat pentru a ajunge chiar să joci păcăneaua de azi. Fii pe fază, totul e foarte simplu!

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis, iar păcăneaua se va deschide în foarte scurt timp. 
 2. După aceea, este nevoie să setezi valorea mizei pe care dorești să joci. Aceasta este cuprinsă între 1 și 750 de credite.
 3. După ce ai setat și miza, mai rămâne doar să apeși pe butonul de spin și să fii curajos! Această lume horror nici nu-ți va putea face față dacă pleci cu o doză bună de curaj la drum!

Dark Carnivale slot – simboluri și plăți

Ceva mai sus în articol am menționat câteva dintre simbolurile Dark Carnivale gratis. După cum ai putut observa, acestea sunt în strânsă legătură cu tematica jocului. Acum e timpul să ți le prezenta pe toate mai pe larg. Pe lângă asta, vei afla și care este potențialul lor de plată, la o miză de 10 credite.

 • Q, K, A – 3x(2,50), 4x(10,00), 5x(50,00); 
 • Cal-Unicorn, Mașina – 3x(5,00), 4x(25,00), 5x(100,00); 
 • Ursuleț de pluș, Glob de cristal – 3x(10,00), 4x(50,00), 5x(200,00); â
 • Clovn – 3x(25,00), 4x(75,00), 5x(250,00); 
 • Animatoare – 2x(5,00), 3x(25,00), 4x(100,00), 5x(500,00).

Dark Carnivale gratis – speciale

Iată-ne ajunși la o secțiune destul de importantă a acestui articol. Vom discuta despre specialele Dark Carnivale gratis. Suntem siguri că dorești să afli aceste detalii cât mai repede, așa că nu o să o mai lungim!

 • Simbolul Wild (Caravana)  – acesta poate apărea pe toate rolele și înlocuiește orice simbol, cu excepția Scatter-ului, cu scopul de a forma combinații câștigătoare. Pe fiecare rolă poate apărea un singur simbol Wild. 
 • Simbolul Scatter (Cort de circ) – apare doar pe rolele 1, 3 și 5. Trei simboluri Scatter îți vor aduce 12 rotiri gratuite. Pe fiecare rolă poate apărea un singur Simbol Scatter. De asemenea, Wild și Scatter nu vor apărea niciodată pe aceeași rolă.

Unde poți juca Dark Carnivale online pe bani reali?

După cum știi, Dark Carnivale gratis are beneficiile sale, însă adevărata provocare este jocul pe bani reali. Tocmai de aceea, îți vom oferi câteva cazinouri care au în oferta lor această păcănea. Vom începe cu MaxBet. Știi deja de aceștia, aflându-se pe lista celor mai populare cazinouri din România. Deși jocurile ca la aparate sunt focusul lor principal, nu uita că poți plasa și pariuri sportive sau să intri în secțiunea Cazino Live. Acolo te poți bucura de jocuri precum Blackjack sau Ruletă

Un alt cazino de la noi din țară care îți oferă posibilitatea de a juca această păcănea pe bani reali este Netbet. Este deja cunoscut la scară largă pentru oferta lor extrem de bogată de jocuri, așa că Dark Carnivale slot n-avea cum să lipsească. Așadar, ai numeroase posibilități de a te distra și de a obține câștiguri fantastice. Depinde doar de cât timp dorești tu să acorzi.

Pe lângă cele două cazinouri de mai sus, Dark Carnivale online mai poate fi jucat și la:

 • Mr Bit;
 • Fortuna;
 • Winbet;
 • Vlad Cazino;
 • Unibet;
 • Baumbet.

Concluzii

În încheiere, putem spune fără nicio îndoială că BF Games a făcut o treabă extraordinară cu Dark Carnivale gratis. De la grafică și până la capacitatea de plată, totul este perfect pus la punct. Acestea fiind spuse, îți dorim mult noroc și la cât mai multe premii!

Alte păcănele recomandate

1×2 Gaming
Medieval Mania
4/5 – (1 vote)
BF Games
Royal Crown
3.8/5 – (28 votes)
Play’n Go
Crazy Cows
4.7/5 – (20 votes)
Pragmatic Play
Magic Money Maze
3.3/5 – (3 votes)
Autor