BF Games producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Best New York Food online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Best New York Food

Producator

BF Games

Rating

4.2/5 - 10 voturi

BF Games este un producător care pune la dispoziția jucătorilor numeroase păcănele super atractive. Iar în acest articol îți vom prezenta una dintre acestea. Suntem siguri că totul va fi pe placul tău. De asemenea, poți să joci și Sakura Fortune gratis pe Joc Păcănele. Este un alt produs reușit al celor de la BF Games.

Tematica principală din jocul de astăzi este reprezentată de către mâncarea din New York. Supranumit orașul care nu doarme, este de înțeles că fiecare aspect, inclusiv cel gastronomic, este interesant. Așadar, tematica este destul de interesantă și mai ales putem spune inedită. Tocmai de aceea, suntem siguri că păcăneaua va fi foarte distractivă, încă de la primul spin.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții speciale
98,08%5×320Wild, BonusRotiri gratuite

Best New York Food gratis – informații generale

În acest joc, dezvoltatorii au ales să se concentreze pe cele mai bune mâncăruri pe care New York le are de oferit. Ar fi putut să aleagă dintr-un meniu extins, cu preparate delicioase, precum Cheesecake, paste sau pastramă. Totuși, aceștia au decis să meargă în schimb pe ruta fast-food. Într-un astfel de oraș, poate fi înțeles acest aspect. Totul este pe grabă si într-o continuă mișcare, iar tocmai de aceea fast-food-ul predomină.

Best New York Food gratis este plasat la masa unui restaurant, care cu siguranță nu este unul dintre cele mai bune locații din New York. Masa este plină de resturi de mâncare, sosuri și de o grămadă de brânză topită. De asemenea, pot fi observați și câțiva șobolani care se plimbă. Așadar, nu este tocmai cel mai fericit cadru.

Structura acestui joc ca la aparate este una clasică. Sunt prezente 5 role și 3 rânduri, cărora li se adaugă 20 de linii de plată fixe. Acestea îți pot oferi în orice moment combinații câștigătoare. RTP-ul păcănelei este de 98,08%. Este o valoare cu mult peste medie, Best New York Food slot putând fi încadrat în categoria de păcănele cu RTP mare. Volatilitatea jocului este medie, ceea ce înseamnă că nu vei întâmpina foarte multe turbulențe pe măsură ce vei învârti rolele.

Cum joci Best New York Food demo?

Așadar, despre Best New York Food gratis putem spune că este o păcănea atractivă. Tocmai de aceea, este foarte important să știi cum poți ajunge să o și joci. Astfel, în cele ce urmează, îți vom prezenta care sunt pașii de urmat în acest sens. Hai să-i vedem!

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis, iar interfața păcănelei se va încărca în câteva secunde. 
 2. Din acel moment, este important să alegi miza pe care dorești să joci. Aceasta are valori cuprinse între 1 și 1000 de credite. 
 3. După ce ai setat și miza, tot ce mai ai de făcut este să apeși pe butonul de rotire. De asemenea, vei avea la dispoziție și funcția de Autoplay. Este perfectă dacă dorești mai multă cursivitate.

Best New York Food free – simboluri și plăți

Simbolurile unei păcănele sunt foarte importante, iar Best New York Food gratis nu face excepție când vine vorba de acest capitol. De cele mai multe ori, simbolurile redau din punct de vedere vizual tematica păcănelei. În această porțiune a articolului îți vom prezenta care sunt simbolurile reprezentative tematicii, dar și cum vor plăti pe o miză de 10 credite. Hai să trecem la subiect!

 • Doza de suc – 3x(1,50); 4x(5,00), 5x(25,00); 
 • Sticla de suc – 3x(2,00), 4x(7,50), 5x(37,50); 
 • Popcorn – 3x(2,50), 4x(10,00), 5x(50,00); 
 • Cartofi prăjiți – 3x(5,00), 4x(12,50), 5x(100,00); 
 • Pizza – 3x(7,50), 4x(50,00), 5x(250,00); 
 • Hot Dog – 3x(12,50), 4x(50,00), 5x(500,00); 
 • Burger – 3x(25,00), 4x(150,00), 5x(1500,00).

Best New York Food gratis – speciale

Specialele, fie că sunt reprezentate de runde de rotiri gratuite, fie de Jackpot-uri, au fost întotdeauna atractive pentru jucători. Best New York Food gratis nu duce lipsă de elemente de genul. Fii fără grijă, ți le vom prezenta imadiat în cele ce urmează. Vom începe cu simbolurile speciale, care au rolul de a activa aceste funcții.

 • Simbolul Wild – înlocuiește toate celelalte simboluri de pe role. Acestea pot apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Nu pot apărea mai multe simboluri pe aceeași rolă. De asemenea, nici simbolurile Wild și Bonus nu pot apărea concomitent pe aceeași rolă. 
 • Simbolul Bonus – apariția pe role a 3 sau a mai multor simboluri Bonus îți va oferi 12 rotiri gratuite, cu un multiplicator x3. Aceste rotiri gratuite pot fi acordate mai mult decât o singură dată. Acestea se vor juca pe un set diferit de role. În cazul în care ți se vor acorda rotiri gratuite din nou, se vor adăuga la numărul celor dinainte. Vor avea și același coeficient multiplicator.

Unde poți juca Best New York Food online pe bani reali?

Cu siguranță Best New York Food gratis pe Joc Păcănele este foarte distractiv și are foarte multe avantaje. Cu toate acestea, suntem siguri că ți-ai dori să treci la un alt nivel. Acest nivel este reprezentat de jocul pe bani reali. Așadar, unul dintre cazinourile care îți oferă această păcănea cu o miză reală este Netbet. Este deja bine cunoscut faptul că aceștia au o ofertă extrem de bogată de păcănele. Astfel, pe lângă jocul în cauză, vei avea la dispoziție numeroase variante. 

Un alt cazino din România la care poți juca Best New York Food online pe bani reali este MaxBet Casino. Și acest operator se bucură de foarte multă popularitate, acest aspect nefiind de mirare. Site-ul este foarte bine optimizat, aceștia având la dispoziție și o aplicație mobilă foarte ofertantă. Așadar, te vei putea bucura de o experiență de joc completă și plină de adrenalină.

Concluzii

Pe final, sperăm că toate informațiile oferite te vor ajuta să înțelegi cât mai bine Best New York Food gratis. Așadar, sperăm să ai parte de cât mai multe câștiguri. Acestea fiind spuse, îți dorim mult noroc!

Alte sloturi


Merlin and the Ice Queen Morgana
3.9/5 - 9 voturi
Funky Chicken
2.9/5 - 9 voturi
Oil Company 2
4.1/5 - 18 voturi
Burning Wild
4.3/5 - 7 voturi
Smugglers Cove
4.1/5 - 16 voturi
Ultimate Hot
3.5/5 - 89 voturi