...

Rock Bottom

Autor: Gabriel

Actualizat: 2 aprilie 2024

Rock Bottom demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Rock Bottom demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
29 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (1 vote)
Structură
3-4-4-4-3
Linii de plată
576
RTP
96,04%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Noiembrie 2022
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 6000 RON + 600 Rotiri Gratuite

Rock Bottom gratis este un alt aparat inedit de la NoLimit care te transportă într-o altă lume. Dar nu te aștepta la zâne, unicorni și altele asemenea. Jocul urmărește povestea cuiva care a pierdut totul, de aici și numele Rock Bottom free. Mai rău decât atât nu se poate. Distrează-te la slot și fă cunoștință cu umorul negru ce caracterizează multe jocuri NoLimit! Vrei să continui pe aceeași linie? Atunci încearcă și Dark Carnivale demo.

Rock Bottom gratis – aspecte generale

Așa cum te-am pus în gardă încă din introducere, Rock Bottom gratis nu este un joc tocmai vesel. Acest lucru se reflectă și în cromatica sa dominată de nunanțe de gri. Pe grila sa cu 5 role și cu formatul de 3-4-4-4-3 simboluri se regăsesc și 5 personaje. 

Simbolurile personifică cele 5 etape ale durerii provocate de moartea cuiva. Acestea sunt negarea (bărbatul cu mustață), furia (bărbatul cu creastă), depresia (femeia), negocierea (bărbatul cu pălărie) și acceptarea (clovnul). 

Furnizorul NoLimit își respectă blazonul și nu are nicio limită atunci când vine vorba de crearea unor teme. Dar nu numai echipa de creație este de top. Rock Bottom demo, ca și alte jocuri, sunt bine optimizate pe mobil. Joci la fel de simplu de pe orice dispozitiv. 

Rock Bottom slot este foarte popular la cazinourile online licențiate în România. E aproape imposibil să nu dai de el pe platforme. Cele mai tari îl au, cum ar fi Netbet, Mr Bit, Winboss și SlotV. Iar dacă tot te înscrii la casino, îți recomandăm să încerci și păcănele Hacksaw, precum Beast Below slot! Te vei distra cu siguranță.

Rock Bottom slot – simboluri și plăți

Plățile la Rock Bottom gratis se fac pe 576 de direcții de plată. Coeficientul RTP este de 96,04%. Hai să-ți arătăm mai jos valorile fiecărui simbol pe o singură direcție:

 • Clovnul: 7,5x miza;
 • Femeia: 5x miza;
 • Bărbatul cu pălărie: 3,75x miza;
 • Bărbatul cu mustață: 3x miza;
 • Bărbatul cu creastă: 2,5x miza;
 • A: 1,5x miza;
 • K: 1,25x miza;
 • Q: 1,25x miza;
 • J: 1,15x miza;
 • 10: 1,1x miza.

Jocul de păcănele Rock Bottom mai are și un simbol Scatter/Wild. Este ilustrat printr-o sticlă și un borcan de medicamente. Minim 3 simboluri activează secvențele bonus. Orice simbol Wild înlocuiește simboluri standard pe liniile de plată.

Rock Bottom gratis – caracteristici speciale

Furnizorul mai este recunoscut și pentru caracteristicile sale speciale, iar Rock Bottom gratis nu este diferit. Vezi mai jos ce-ți oferă:

 • Simboluri xSplit: apar pe rolele 2, 3 și 4 și divid simbolurile personaj. Pe o poziție pot exista și 8 simboluri.
 • Rotiri Headshrinker: se declanșează la 3 sau 4 simboluri Scatter. Grila de joc se restrânge la cele 3 role din mijloc. Vor apărea numai simboluri personaj și Scatter/Wild. Fiecare Scatter în secvență acordă o rotire suplimentară. Adună 5 Scatter ca să treci la nivelul următor. Sunt 5 niveluri, câte unul pentru fiecare personaj. Simbolul personaj, la al cărui nivel ești, se extinde pe role. Celelalte, la care încă n-ai ajuns, au multiplicatori care cresc cu 1 la fiecare apariție pe grilă.
 • Rotiri Insanity: se declanșează cu 5 Scatter. Este aproape la fel ca Headshrinker, doar că simbolurile personaj extensibile sunt și Wild.
 • xCap Downfall: declanșezi funcția la Rock Bottom online, dacă un câștig total depășește 1960x miza. Fă alegerea dintre cei 5 care țin o sticlă. Fiecare are un multiplicator de câștig. Multiplicatorii sunt 2x, 3x, 5x, 7x și 10x.
 • xBet: apasă pe cheia din stânga sus să activezi antebetul. Crește miza cu 50%, dar a două rolă va avea un simbol Wild/Scatter.
 • Cumpără secvențe speciale: apasă pe steaua galbenă de pe ecran. Cumperi rotiri Headshrinker, Insanity sau o funcție la întâmplare dintre cele două.

Concluzii

Rock Bottom gratis este un joc care are de toate. Are o temă excelentă, cum nu mai găsești pe piață. Are și rotiri gratuite cu multiplicatori, simboluri Wild și un mini-joc ce îți poate acorda până la 19.600x miza. Pregătește-te pentru experiența reală la Joc Păcănele și descoperă și alte aparate la fel de ieșite din comun! Hut with Chicken Legs gratis este un alt bun exemplu. Mult succes!

Alte păcănele recomandate

Hacksaw Gaming
Hi-Lo
4/5 – (1 vote)
Relax Gaming
Dead Riders Trail
4/5 – (2 votes)
Pragmatic Play
Lady Godiva
4.3/5 – (7 votes)
Hacksaw Gaming
Wanted Dead or a Wild
5/5 – (2 votes)
Autor