...

Beast Below

Autor: Gabriel

Actualizat: 30 ianuarie 2024

Beast Below online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Beast Below online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
44 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (2 votes)
Structură
5×4
Linii de plată
14
RTP
96,29%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Iunie 2023
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 6000 RON + 600 Rotiri Gratuite

Scufundă-te în adâncurile oceanului la Beast Below gratis și descoperă cele mai râvnite comori! Jocul semnat de Hacksaw Gaming are una dintre cele mai spectaculoase grafici. Te vei simți ca într-un joc video nou, iar plățile sunt la același nivel superior. Furnizorul are numai astfel de jocuri tari, cu teme captivante și cu aspect sclipitor. Din toată selecția, îți recomandăm să încerci și Chaos Crew 2 gratis

Beast Below gratis – aspecte generale

Grila de la Beast Below gratis este de 5X4, iar pe role vei vedea pești înfricoșători. În adâncul oceanului, mai găsești și viermi, dar și creaturi fantastice precum sirene și krakeni. O figură mai prietenoasă este scafandrul, iar acesta te ajută în căutările tale.

Câmpia abisală a unui ocean este un loc întunecat și plin de pericole. Cu toate acestea, interfața Beast Below demo rămâne simplă. Alege pariul cu săgețile (versiunea de computer) sau -/+ (versiunea de mobil). Dă click/apasă pe butonul de spin ca să pornești o rundă. Cu butonul din trei linii paralele, deschizi meniul care conține setări și informații. De la butonul BUY BONUS, poți activa antebeturi sau cumpăra secvențe speciale.

Beast Below free este unul dintre numeroasele păcănele cu creaturi înfiorătoare de la Hacksaw. Bloodthirst demo este un joc incitant cu demoni și vampiri pe care ți-l recomandăm. Face parte tot din categoria Horror, așa că-l poți testa și pe el dacă vrei să păstrezi ritmul.

Jocurile furnizorului, inclusiv păcănele Beast Below, se găsesc în mai multe cazinouri de top. Câteva exemple sunt Frank Casino, Netbet și Winboss. Înscrie-te, efectuează depuneri, ia bonusuri și delectează-te cu jocuri de 5 stele precum cel de față.

Beast Below online – plățile simbolurilor

Beast Below gratis are o rată de plată de 96,29% și un câștig maxim de 10.000x miza. Volatilitatea este ridicată, deci plătește mai rar, dar foarte bine. Norocul tău joacă un rol foarte important când joci păcănele Hacksaw.

Cele 4 specii de pești plătesc cel mai mult între 5x și 10x miza. Viermele aduce un câștig de 7,5x miza. Grila este completată de simbolurile clasice 10, J, Q, K și A. Acestea aduc câștiguri între 2x și 3x miza. Din suita de simboluri mai face parte și ancora, care este jokerul jocului. Substituie simbolurile pe care le-am menționat mai sus, iar la 5 de-un fel generează un câștig de 20x miza.

Jocul plătește pe 14 linii, iar câștigurile de mai sus sunt pentru 5 simboluri identice pe o linie. Direcția plăților este numai de la stânga spre dreapta, deci nimic complicat.

Speciala Beast Below gratis – wild și runde gratuite

Beast Below gratis are simboluri și secvențe bonus care se mulează perfect pe temă. Aduc câștiguri înfiorătoare, deci posibil să arzi de nerăbdare să prinzi speciala. Îți reamintim că ai butonul de a cumpăra, așa că nu ezita să testezi opțiunile. Uite câteva detalii mai jos!

  • Simboluri Sirene: sunt simboluri Wild care se extind pe rolele pe care apar și au multiplicatori. Extinderea are loc pe pozițiile de deasupra. În jocul de bază, apare numai Sirena Galbenă care are multiplicatori de la 2x la 200x.
  • Secvența The Siren’s Call: se declanșează cu 3 simboluri Kraken și primești 10 rotiri gratuite. În această secvență, ai șanse mai mari de aterizare a simbolurilor Sirenă. Aici apare și Sirena Roz. Și aceasta are multiplicatori de câștig de la 2x la 200x. Se extinde pe rolă și rămâne pe aceasta mai multe runde. Însă, la fiecare nouă rotire, se reduce o poziție. Cu 2 și 3 simboluri Kraken, primești 2 și respectiv 4 rotiri gratuite suplimentare.
  • Secvența Down Below: primești 10 rotiri gratuite cu 4 simboluri Kraken. Aapare simbolul special Scafandru. Acesta este tot un Wild care se extinde pe role. La fel ca sirenele, are un multiplicator de câștig aleatoriu de 2x-200x. Dar este mai avantajos pentru că rămâne pe role timp de 3 rotiri. La fiecare rundă, se deplasează pe altă rolă. Pot apărea maxim 3 simboluri Scafandru în același spin.
  • Antebeturi: activează un pariu de 3x miza ca să ai de 5 ori mai multe șanse la o secvență specială. Plătește 50x miza ca să activezi runde cu minim 2 simboluri Sirenă.
  • Cumpără speciale: The Siren’s Call costă 120x miza, iar Down Below este de 200x miza.

Concluzii

Beast Below gratis este un joc incitant, care te face să trăiești la maxim. Explorezi adâncurile misterioase ale mării și descoperi creaturi înfricoșătoare, dar fascinante. În acest mediu foarte ostil, cel mai bun prieten al tău este scafandrul, un simbol wild extensibil, persistent și cu multiplicatori. Joacă Beast Below slot și înfruntă pericolele. Apoi, menține-ți spiritul tău de aventură cu jocul de păcănele Spirit of the Beast!

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Emerald’s Infinity Reels
4/5 – (4 votes)
iSoftBet
Hot Shots
3.8/5 – (10 votes)
Blueprint
Crypt of The Dead 
3.4/5 – (8 votes)
BF Games
Cave of Fortune
3.7/5 – (10 votes)
Autor