Nolimit City producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
East Coast vs West Coast online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

East Coast vs West Coast

Producator

Nolimit City

Rating

3.6/5 - 15 voturi

Îți place arta stradală, hip-hop-ul și libertatea de exprimare în general? East Coast Vs West Coast gratis este o păcănea care fix asta transmite. Dezvoltatorul s-a lăsat inspirat de așa-zisa rivalitate din Statele Unite ale Americii. Mai exact, în realitate, între Coasta de Est și Coasta de Vest există o rivalitate culturală și economică. Ca să-ți faci o idee mai clară, Estul este mai tradițional și conservator, iar Vestul este mai liberal și inovator.

Dar, să lăsăm aceste aspecte și să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat. East Coast Vs West Coast free este un joc furnizat de Nolimit City, care te va cuceri de la primul spin. Vei vedea de ce în cele ce urmează!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții speciale
96,04%5×3243Wild, BonusRotiri gratuite

East Coast Vs West Coast gratis – despre joc

Cu o asemenea coloana sonoră și grafica care-ți fură privirea, East Coast Vs West Coast gratis n-avea cum să dea greș. Ritmul hip-hop te asistă la fiecare rotire, iar în spatele rolelor poți vedea clar un fundal împărțit în cele două zone.

Apropo, dacă ești curios, Coasta de Est este formată din statele care se află de-a lungul Atlanticului, în timp ce Coasta de Vest include statele care se află pe Pacific.

Din punct de vedere tehnic, producătorul Nolimit nu ne-a dezamăgit. Structura este una clasică, având 5 role a câte 3 simboluri fiecare, dar posibilitățile de plată ne arată că vorbim despre o păcănea modernă. Sunt 243 căi de câștig, iar volatilitatea este ridicată. Asta se traduce prin plăți mai rare, dar care plătesc sume mai mari. RTP-ul de 96,04% este cireașa de pe tort în această poveste frumoasă.

Prin urmare, cu East Coast Vs West Coast demo ai parte de o păcănea calitativă pe care trebuie neapărat să o încerci. Vei afla cum, în următoarea secțiune, așa că mergi acolo!

Cum pornești East Coast Vs West Coast slot gratis?

Pe Joc Păcănele, e simplu să pornești orice slot ai vrea să încerci. Nici East Coast Vs West Coast gratis nu face excepție, dar îți vom prezenta oricum pașii ajutători, în caz că ești începător. Dacă știi deja cum stă treaba, te sfătuim să nu mai pierzi vremea și să vezi care sunt plățile și specialele jocului în secțiunea următoare. Iată ce trebuie să faci!

 1. Apasă pe butonul de mai sus „Joacă gratis”. Acum trebuie să aștepți câteva secunde până ce jocul se încarcă.
 2. Stabilește miza rundelor, apăsând pe simbolul dolar. Poți alege orice sumă de la 1 până la 500 de credite virtuale.
 3. Dă click pe butonul din dreapta. Din acea săgeată sau tasta space poți învârti rolele East Coast Vs West Coast free.

Cum plătește East Coast Vs West Coast gratis?

Știi deja că East Coast Vs West Coast gratis are un RTP de peste 96%, dar pentru strategii la păcănele ai nevoie de mai mult decât atât. Trebuie să știi care sunt simbolurile mari și cât plătesc ele. Pentru asta, consultă lista simbolurilor de mai jos!

 • Simbolul 100 Dollars plătește până la 150 de credite;
 • Simbolul 5 Dollars plătește până la 75 de credite;
 • Simbolul 1 Dollar plătește până la 60 de credite;
 • Câinele plătește până la 50 de credite;
 • Rapperul cu casetofon plătește până la 40 de credite.

Acestea sunt cele mai valoroase simboluri ale jocului, deci fii cu ochii pe ele! Totuși, nu sunt singurele simboluri de bază pentru că East Coast Vs West Coast free are și câteva simboluri cu cărți. A, K, Q, J și 10 plătesc și ele între 30 și 35 de credite.

Joacă păcănele East Coast Vs West Coast pentru speciale!

Modul de joc se schimbă radical la East Coast Vs West Coast gratis, atunci când specialele apar. Hai să vedem care sunt ele!

 • Wild: Înlocuiește orice alt simbol, cu excepția Bonus, pentru a face combo-uri câștigătoare mult mai des.
 • Bonus: Acestea activează diferite moduri bonus. 2x Bonus activează Drive by Respin, 3x Bonus acordă 8 rotiri gratuite (3 poziții de accelerator), 4x Bonus te răsplătește cu 10 runde gratis (4 poziții de accelerator), iar cu 5x Bonus primești 12 free spins (toate pozițiile de accelerator deblocate).
 • Drive by Respins: O rotire cu un accelerator din West Coast sau East Coast.

În rundele bonus:

 • xWays: Simbolurile se vor transforma în orice alt simbol de bază. Va descoperi 2 sau 3 simboluri de același fel și va extinde înălțimea rolelor.
 • xNudge Wild: Un simbol Wild de 3 rânduri se va deplasa întotdeauna și va devenit complet vizibil pe întreaga rolă. Dacă doar o parte a acestui simbol apare, el va coborî până se vede în întregime, iar fiecare coborâre va acorda +1 multiplicator.
 • Multiplicatori: Simbolurile vor fi înmulțite și vor crea mai multe modalități de câștig.
 • Linked Reels: Două sau mai multe role se vor conecta între ele. Pe rolele conectate vor apărea aceleași simboluri unul lângă altul pe toate rolele.
 • Infectious xWays: Când este activat, simbolul xWays va contamina toate simbolurile de același fel de pe rolă pentru a se extinde la aceeași dimensiune.

Atunci când deblochezi rotirile gratuite va trebui să alegi de partea cui ești, Est sau Vest?

East Coast Vs West Coast gratis: unde îl joci pe bani reali?

Dacă te-ai distrat cu East Coast Vs West Coast gratis, atunci fă-ți curaj pentru câteva runde pe bani reali. Păcăneaua merită, mai ales dacă ai câteva runde gratis sau chiar bani bonus în urma unei promoții de bun venit. 

Tocmai de aceea, noi îți recomandăm să-ți încerci norocul la Conti Cazino! Operatorul are mai multe păcănele de la acest furnizor, inclusiv pe cel despre care vorbim astăzi. Pe lângă asta, ai parte de un bonus de bun venit avantajos, o platformă completă și ocazional apar multe promoții ContiCazino de care să te bucuri.

Concluzii

East Coast Vs West Coast gratis este un joc interactiv pe care merită să-l încerci. Nu numai că are o mulțime de speciale, dar păcăneaua îți dă o stare de bine. Poate de la muzică? Poate de la grafica cool? Sau poate de la super plățile pe care le face? Nu știm răspunsul exact, dar poate îl găsești tu, jucând. Mult noroc!

Alte sloturi


Davinci Diamonds Dualplay
4.7/5 - 3 voturi
Book of Adventure: Super Stake
4.3/5 - 10 voturi
Volcano Eruption Extreme
3.7/5 - 3 voturi
Xtra Hot
3.9/5 - 21 voturi
Lord Of The Ocean
4.4/5 - 30 voturi
Holiday Spirits
4.2/5 - 8 voturi