...

Tombstone RIP

Autor: Diana

Actualizat: 22 ianuarie 2024

Tombstone RIP online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Tombstone RIP online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
36 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.6/5 – (8 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
108
RTP
96,08%
Funcții
Rotiri gratuite
winboss logo
Bonus Cu Rotiri

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Dacă ai chef de un joc de păcănele mai sinistru, atunci ești unde trebuie, pentru că astăzi vom vorbi despre Tombstone RIP gratis! Deși Halloween-ul a trecut, acest joc menține atmosfera macabră și misterioasă pentru cei care încă nu s-au săturat. Ba chiar îl vei putea juca și Halloween-ul viitor, pentru că nu te vei plictisi de el până atunci. 

Producătorul acestui joc de păcănele chiar nu are limite când vine vorba de calitatea pe care o oferă jocurilor sale. Și vei putea observa și tu asta când vei începe să joci atât păcăneaua de azi, cât și altele, cum ar fi Barbarian Fury gratis sau Mental NoLimit demo. Dar până treci la altele, hai să aflăm mai multe detalii despre Tombstone RIP free, pentru a ști cu ce te vei confrunta!

Informații despre Tombstone RIP gratis

Deci, după cum ziceam, Tombstone RIP gratis aparține producătorului NoLimit City. Dacă nu ai mai auzit de el, atunci ar fi bine să-i acorzi atenție de această dată. Sloturile acestora într-adevăr merită jucate. Atenția la detalii pe care o are este incredibilă și vei putea observa asta de cum începi să joci o păcănea de a sa. 

Întorcându-ne la jocul ca la aparate Tombstone RIP, trebuie să afli mai multe detalii despre el înainte de a-l juca. Ei bine, ce putem să-ți spunem despre păcănea este că se bazează pe structura clasică de 5 role și 5 rânduri, dar vine cu un număr mai mare de linii de plată, adică 108. Mai mult, rola a cincea are proprietăți speciale și simboluri limitate:

 • Toate simbolurile sunt calculate ca simbol dublu.
 • Nu sunt prezente simboluri de valoare scăzută pe rolă.
 • Simbolurile Wild, xSplit Wild și Boothill Scatter sunt prezente numai în jocul principal și în Hang’em High freespins.
 • Boothill freespins cuprinde numai 5 simboluri cowboy.

Ultima idee ce trebuie menționată despre Tombstone RIP gratis, care zici că face parte din topul nostru de păcănele de Halloween, este că are un RTP destul de bun, valoare sa fiind 96,08%.

Simboluri în Tombstone RIP demo

Am menționat mai devreme ceva legat de simbolurile de valoare scăzută din Tombstone RIP gratis, dar acum a venit momentul să afli mai multe atât despre ele, cât și despre cele care vor plăti mai mult. Hai să vedem care vor fi acestea și cât vor plăti ele cu miza de 5 RON!

 • 10: până la 2.50 RON;
 • J: până la 3 RON;
 • Q: până la 3.50 RON;
 • K: până la 4 RON;
 • A: până la 4.50 RON;
 • Bărbatul cowboy: 5 RON;
 • Femeia cowboy: 7.50 RON;
 • Skinny Joe: până la 12.50 RON;
 • Edda Star: până la 15 RON;
 • El Gordo: până la 20 RON.

Dacă până acum ți s-au părut multe simboluri de bază în acest joc de păcănele Tombstone RIP, stai să vezi câte simboluri și funcții speciale vor urma!

Tombstone RIP gratis – speciale

Tombstone RIP gratis nu dezamăgește când vine vorba de simbolurile și funcțiile speciale și vei vedea și tu asta în cele ce urmează. Varietatea de funcții este mare și, după cum ți-am spus, producătorul este foarte atent la detalii. Așa că și aceste speciale vor avea multe surprize la care să te aștepți. Haide să le vedem!

 • xNudge Wilds: un simbol Wild grupat care va fi deplasat întotdeauna spre a fi complet vizibil. Fiecare deplasare va crește multiplicatorul Wild cu 1. Mai mulți multiplicatori Wild se adaugă unul la altul pentru a ajunge la un multiplicator Wild total. Acest simbol apare doar în cele 3 role din mijloc.
 • Wild & Splitting Wilds: Simbolul Wild obișnuit aterizează numai pe rolele 2, 3, 4 și 5, iar simbolul Reel Split Wild poate ateriza numai pe cele 3 role din mijloc. De asemenea, Reel Split Wild, după aterizare se separă pe sine și celelalte simboluri de pe acea rolă în jumătate, ceea ce dublează simbolurile. Mai avem și simbolul xSplit Wild, care apare doar pe ultima rolă și este calculat ca 2 simboluri pe înălțime. La aterizare, acesta va tăia simbolurile spre stânga pe 4 căi diferite.
 • xRIP: orice rotire în jocul principal sau modul bonus care generează combinații în care plata totală conform tabelului de plăți este sub pariul de baza, declanșează xRiP. Atunci când această funcție este declanșată, nu se face nicio plată.
 • Scatter: vei avea simboluri Hang’em High Scatter, care apar doar pe cele 3 role din mijloc în jocul principal și simboluri Boothill Scatter, care pot apărea doar pe ultima rolă și în Hang’em High freespins.
 • Hang’em High Freespins: aterizarea a 3 simboluri Hang’em High Scatter activează 8 freespins. Multiplicatorul de câștig va fi mărit cu simboluri Wild obișnuite (x1), Reel Split Wilds (x2), xSplit Wilds (x2), xNudge Wilds (x1 – x3) și va rămâne pe toată durata caracteristicii.
 • Boothill Freespins: aterizarea a 3 simboluri Hang’em High Scatter cu un simbol Boothill Scatter activează 10 freespins. 
 • El Gordo’s Revenge: plata maximă jocului este de 300.000 de ori pariul de bază. Când câștigul total depășește această valoare, runda jocului se va încheia și se acordă de 300.000 de ori pariul de bază.

Cum joci Tombstone RIP slot?

Acum că ai văzut toate detaliile despre acest joc, Tombstone RIP gratis, este timpul să afli și cum vei începe distracția. Pentru un jucător avansat, probabil e floare la ureche, dar dacă încă ești începător, atunci iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi:

 • Dai scroll mai sus, apeși pe butonul „Joacă gratis” și intră în joc;
 • Răspunzi la întrebarea de început, apoi dai pe „Continuare”;
 • Setezi miza din butonul pe care vei vedea afișat simbolul unui dolar;
 • Din cercul cu 3 buline afli mai multe detalii despre simboluri și funcțiile din joc, apoi apeși pe butonul mare din dreapta, cu o săgeată pe el și ai pornit în aventură!

Asta dacă vrei să joci Tombstone RIP gratis. Dar în cazul în care vrei să joci păcăneaua pe bani reali, atunci va trebui să te îndrepți către un cazino online de la noi din țară. Netbet este un casino unde vei putea găsi Tombstone RIP online pe bani reali. Acolo vei putea să joci acolo fără griji. Tot acolo poți găsi și Phoenix Forge sau alte păcănele interesante.

Concluzii

Deci, acum că ți-am spus tot ce era de știut despre Tombstone RIP gratis, e timpul să mergi repede să-l joci în ce modalitate vrei tu. Totuși, nu uita să fii responsabil, chiar dacă distracția e mare. Îți urăm mult noroc! Iar dacă te-ai plictisit de păcănele online (greu de crezut), poți citi despre jocurile de societate cum ar fi Cards Against Humanity! Cine știe? Poate o să-ți placă, îl cumperi și-ți chemi prietenii să vă distrați.

Alte păcănele recomandate

GAMING1
Robo Santa’s Factory
3.5/5 – (17 votes)
Novomatic
Imperial Crown
3.4/5 – (5 votes)
Blueprint
Wish Upon a Jackpot
4.4/5 – (7 votes)
EGT
Dragon Hot
3.8/5 – (13 votes)
Autor