Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Aladdin and the Sorcerer online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Aladdin and the Sorcerer

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.4/5 - 5 voturi

Dacă dorești să te distrezi cu o păcănea inspirată din magica lume Disney, Aladdin and the Sorcerer demo este tot ce ai nevoie. Pe lângă acest aspect extrem de atractiv, în acest articol îți vom prezenta cele mai importante detalii despre păcăneaua de azi. Vei afla detalii generale, dar și lucruri particulare precum simboluri, plăți, cum joci, și cel mai important, unde poți juca pe bani reali.

Aladdin and the Sorcerer gratis este un produs Pragmatic Play ce vine cu o nouă abordare. Multe din ultimele lor păcănele lansate, precum Fire Strike free, au avut o atmosferă clasică, elementele principale fiind fructele. În cazul de față, jocul pe care îl vom prezenta acum te va teleporta pe ținuturi orientale, unde predomină o luptă între erou și răufăcător.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
94,51%5×320WildRe-spin

Aladdin and the Sorcerer demo – informații generale

Structura din Aladdin and the Sorcerer demo este totuși una clasică, fiind prezente 5 role și 3 rânduri, care sunt însoțite de 20 de linii de plată capabile de plăți consistente. Volatilitatea este la un nivel ridicat, iar RTP-ul teoretic al păcănelei este de 94,51%.

Fără îndoială știi povestea lui Aladdin, originară din zona arabă care a fost făcută celebră în Occident de către Disney. Dar pentru cei care nu o știu, practic, tipul bun Aladdin găsește o lampă care atunci când este frecată, eliberează un duh care poate îndeplini dorințe. Este un obiect extrem de dorit, iar când un vrăjitor rău intenționat află, îl vrea pentru el însuși. Prin urmare, va avea loc o luptă, acest lucru reprezentând punctul culminant al jocului. 

Din punct de vedere vizual, Aladdin and the Sorcerer demo este una dintre cele mai bune păcănele produse de către Pragmatic Play. Ceea ce obținem din această creație a producătorului este o încântare pentru simțuri, plină de muzică dramatică, culori vii, grafică foarte bine pusă la punct și animații dinamice. Toate se îmbină excepțional de bine, iar produsul final este unul foarte reușit. Dacă dorești să încerci și alte păcănele cu o sursă de inspirație asemănătoare, îți recomandăm Genie Jackpots Wishmaker gratis.

Aladdin and the Sorcerer free – cum joci?

Aladdin and the Sorcerer demo este o păcănea cu un aspect superb, dar cu toate acestea, experiența va fi influențată și de modul în care vei juca. După cum îți poți da seama, pentru a juca acest slot, va fi nevoie să urmezi câțiva pași foarte simpli. Haide să vedem care sunt aceștia. 

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și ai răbdare ca păcăneaua să se încarce.
 2. Odată ce Aladdin and the Sorcerer demo s-a încărcat, va fi nevoie să alegi valoarea mizei. Foarte important de menționat este că valoarea acesteia variază între 0,80 și 240 de credite.
 3. Din acest moment, tot ce mai rămâne de făcut este să apeși pe butonul de Spin și să te bucuri de experiența pe care acest joc ți-o oferă.

Aladdin and the Sorcerer gratis – simboluri și plăți

După cum probabil ai ghicit deja, acum îți vom expune cele mai importante simboluri ale păcănelei Aladdin and the Sorcerer demo. De asemenea, ai să vezi și cât vor plăti acestea, la o miză de 10 credite, așa că să nu mai pierdem timpul!

 • Smarald – 3x(1,50), 4x(5,00), 5x(20,00);
 • Turcoaz – 3x(2,50), 4x(7,50), 5x(25,00);
 • Albastru – 3x(3,50), 4x(10,00), 5x(37,50);
 • Purpuriu – 3x(5,00), 4x(12,50), 5x(50,00);
 • Roșu – 3x(7,50), 4x(15,00), 5x(62,50);
 • Smarald cu auriu – 3x(10,00), 4x(20,00), 5x(75,00);
 • Turcoaz cu auriu – 3x(12,50), 4x(30,00), 5x(100,00);
 • Albastru cu auriu – 3x(15,00), 4x(37,50), 5x(125,00);
 • Purpuriu cu auriu – 3x(20,00), 4x(50,00), 5x(200,00);
 • Roșu cu auriu – 3x(37,50), 4x(100,00), 5x(500,00).

Aladdin and the Sorcerer demo – simboluri speciale

În păcăneaua Aladdin and the Sorcerer demo, simbolul Wild va înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolurilor bonus cu Aladdin sau cu Vrăjitorul. Acest simbol va apărea doar pe rolele 2, 3 și 4 din jocul de bază. Pot acționa și ca Wild-uri în acest joc și le vor înlocui pe toate celelalte. Dacă Aladdin apare pe rola 1 fără Vrăjitor, vor fi adăugate între 3 și 6 simboluri Wild. Dacă Vrăjitorul apare pe rola 5 fără Aladdin, se va întâmpla același lucru.

Dacă atât Aladdin, cât și Vrăjitorul apar în același timp, rolele se vor umple cu Wild-uri. Acest lucru va declanșa și funcția de respin. Aceasta implică o luptă între Aladdin și Vrăjitor. Dacă Aladdin pierde lupta, jocul se termină. Dacă Vrăjitorul pierde, funcția de respin de nivel 2 va începe. În această rundă, se acordă 3 respins cu multiplicatori de până la 3x. Acest mod se va juca pe role speciale. Iar dacă ești pasionat de această luptă continuă dintre bine și rău, avem pentru tine top păcănele cu eroi.

Unde poți juca Aladdin and the Sorcerer online pe bani reali?

Acum că știi tot ce este nevoie legat de Aladdin and the Sorcerer demo, putem spune că ești pregătit să treci la următorul nivel, anume să joci pe bani reali. Cazinoul de la noi din țară care îți oferă posibilitatea de a juca această păcănea este Netbet. Nu trebuie să îți faci nicio grijă deoarece este un cazino licențiat la ONJN. Pe lângă secțiunea de jocuri, vei avea o mulțime de alte posibilități de a te distra, de la pariuri sportive la virtuale și multe altele.

Concluzii

Așadar, Aladdin and the Sorcerer demo nu mai prezintă niciun secret față de tine. Este un joc minunat care merită o parte din timpul tău pentru câteva spinuri. Ai garanția calității pentru că vine de la un producător cu nume mare, deci dă-i bătaie! Suntem siguri că ești foarte pregătit să obții cele mai tari câștiguri. Cu toate acestea, este foarte important să joci responsabil, totul fiind spre binele tău. Îți dorim mult noroc! 

Alte sloturi


Money Cart 2
3.5/5 - 10 voturi
The King
3.6/5 - 10 voturi
The Dog House Megaways
3.7/5 - 24 voturi
Joker Jester
4.2/5 - 8 voturi
Theme Park
4.3/5 - 3 voturi
100000 Pyramid
4/5 - 38 voturi