EGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Kashmir Gold gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Kashmir Gold

Producator

EGT

Rating

3.3/5 - 9 voturi

Călătorește în ținuturile Indiei cu Kashmir Gold gratis și vei avea parte de o aventură pe cinste! Descoperi anumite părți din cultura lor și te distrezi în același timp, dând spin la role. Este ocazia perfectă să evadezi din cotidian și să obții câteva câștiguri binemeritate.

Iar dacă mai târziu vrei să explorezi o altă cultură, vei găsi la noi pe site jocul ca la aparate Great Empire gratis, care se desfășoară pe tărâmurile Chinei. Este tot în varianta free pentru a te putea distra fără griji. Astfel, te concentrezi pe simboluri și tematică și dobândești mai multe informații despre țările din Asia.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,85%5×320Wild, Extra Wild, ScatterJackpot Cards

Detalii despre Kashmir Gold gratis

Kashmir Gold gratis este un joc de păcănele elaborat de EGT (Amusnet Interactive), un producător vestit în această industrie a jocurilor. După cum vei putea vedea și în slotul de astăzi, calitatea își spune cuvântul. Grafica și design-ul sunt mereu de top, iar  tematicile diverse pot fi remarcate de fiecare dată. Deși EGT este foarte recunoscut pentru păcănelele sale clasice ca 10 Burning Heart gratis, acesta aduce în scenă și jocuri ca Age of Troy gratis.

Cât despre Kashmir Gold free, aici te vei întâlni cu structura clasică de 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Slotul este format din 11 simboluri, iar toate combinațiile câștigătoare vor plăti de la stânga la dreapta, cu excepția lui Scatter. Mizele cu care vei putea juca pornesc de la 20 de credite și se opresc la 400 de credite. Dacă ai de gând să folosești funcția Autoplay, vei putea seta și acolo anumite sume la care jocul să se oprească.

Ce trebuie să mai știi despre Kashmir Gold gratis este că are un RTP cu valoarea de 95,85%, care îți va fi de folos atunci când joci și pe bani reali.

Cum joci Kashmir Gold demo?

Să joci Kashmir Gold gratis este foarte simplu și nu necesită mult efort din partea ta. În special, dacă ești începător. Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii pe care ți-i vom indica noi în continuare. Hai să vedem ce vei avea de făcut!

 • Când dai scroll mai sus vei vedea un buton pe care scrie „Joacă gratis”. Apasă pe el și intră în joc;
 • Mergi la Meniu, adică la butonul cu 3 liniuțe și verifică toate informațiile necesare în legătură cu Kashmir Gold gratis;
 • Setează miza pe care o dorești din butoanele din partea de jos a ecranului. După cum ziceam, miza minimă e de 20 de credite, iar cea maximă de 400 de credite;
 • Acum, tot ce ți-a mai rămas de făcut la Kashmir Gold gratis este să dai click pe Spin și să te bucuri de frumusețile Indiei!

Unde joci Kashmir Gold online pe bani reali?

Kashmir Gold gratis poate fi jucat la noi pe site pentru a explora fiecare detaliu al jocului, fără a-ți fi frică de pierderea veniturilor tale. După ce te-ai obișnuit cu el, îl poți juca pe bani reali la unul din cazinourile online din țară. Sunt mai multe pe care le poți încerca, precum:

 • Netbet
 • Superbet
 • SlotV
 • 888 Casino

Acestea sunt doar câteva exemple, dar tu mai poți explora și alte cazinouri pentru a descoperi oferte noi. Ai grijă numai să fie cazinouri de încredere!

Simboluri în Kashmir Gold slot

După cum poate ți-ai dat deja seama, simbolurile din Kashmir Gold gratis vor reprezenta anumite elemente din cultura Indiei. Astfel, experiența la acest slot va fi completă și te vei putea simți mai aproape de acele locuri. Așadar, hai să vedem care sunt simbolurile de bază din joc și cât vor plăti ele cu miza minimă!

 • Vasul, Cartea, Elefantul: până la 125 credite;
 • Tigrul, Vaca, Păunul: până la 250 credite;
 • Simbolul auriu: până la 500 credite;
 • Femeia, Bărbatul: până la 1.000 credite.

După cum se poate vedea, simbolurile de bază din jocul de păcănele Kashmir Gold plătesc foarte bine chiar și cu miza minimă. Cu cea maximă, plățile pot ajunge până la 20.000 credite. Dar și specialele vor contribui enorm la câștigurile mai mari. Citește în continuare pentru a afla mai multe despre ele!

Kashmir Gold gratis – speciale

Kashmir Gold gratis vine cu speciale reprezentative tematicii ce te vor ajuta să pleci acasă mai câștigat. Acestea sunt cele mai așteptate simboluri și funcții de către jucători și pe motive bune. Hai să vedem care sunt ele!

 • Wild: un simbol auriu care plătește până la 5.000 de credite cu miza minimă și substituie toate simbolurile, cu excepția lui Scatter.
 • Extra Wild: este reprezentat de bărbatul indian și apare sub această formă numai în timpul rotirilor gratuite la jocul ca la aparate Kashmir Gold.
 • Scatter: reprezentat de o imagine cu vestitul Taj Mahal, plătește tot până la 5.000 de credite cu miza minimă. 
 • Rotiri gratuite: 3 sau mai multe simboluri Scatter declanșează 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3 la Kashmir Gold gratis. 
 • Jackpot Cards: este un jackpot de tip mystery cu 4 niveluri, fiecare nivel fiind reprezentat de o carte de joc (Nivelul 1 – TREFLĂ; Nivelul 2 – CARO; Nivelul 3 – CUPĂ; Nivelul 4 – PICĂ). Oricare nivel poate fi câștigat în timpul bonusului Jackpot Cards, care este declanșat la întâmplare. Jucătorul va trebui să selecteze cărți din cadrul de selecție până dezvăluie 3 simboluri de același fel.
 • Gamble: alegând dintre Roșu și Negru ai oportunitatea de a-ți dubla câștigurile sau, în cazul nefericit, de a pierde tot ce ai acumulat.

Concluzii

Așadar, Kashmir Gold gratis este un slot numai bun pentru o scurtă călătorie în țări îndepărtate. Te bucuri atât de noi peisaje, cât și de jocul de păcănele în sine. O altă variantă bună pe care o poți încerca este John Hunter and the Book of Tut gratis pentru aventuri în marele Egipt. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Football Mania Deluxe
3.4/5 - 8 voturi
Lion Gold
3.9/5 - 13 voturi
Mega Moolah
5/5 - 1 voturi
Vertical Roulette
3.7/5 - 15 voturi
Ruby Pearl
4/5 - 3 voturi
30 Spicy Fruits
4.2/5 - 170 voturi