Journey to the West

Journey to the West online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Journey to the West online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
40 de oameni joacă acum
Categorie
Speciale, Noi
Producător
Pragmatic Play
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
25
RTP
94,04%
Funcții
Rotiri gratuite
Superbet Romania
Bonus Cu Depunere

100% Bonus Până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Journey to the West demo este o păcănea care îmbină foarte bine cultura chinezească, grafici 3D moderne, dar și elemente muzicale asiatice. Aceste caracteristici sunt întâlnite și la Asian Diamonds gratis. Suntem siguri că ești atras în mod special de jocurile clasice, cu elemente precum fructele sau șeptarii, însă Journey to the West gratis va fi pe placul tău de la început.

Pe lângă elementele prezentate mai sus, componenta vizuală este și ea una foarte ofertantă, bifând toate cerințele unei păcănele moderne, care să merite jucată la momentul actual. În acest articol, vei afla toate detaliile importante legate de Journey to the West demo, iar într-un final, nu va mai prezenta niciun secret pentru tine. Acestea fiind spuse, fii pe fază și nu rata nicio informație importantă!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
94,04%5×325Wild, ScatterRotiri gratuite

Journey to the West demo – informații generale

Păcăneaua a fost lansată de către cei de la Pragmatic Play, fiind printre cei mai populari producători din industria jocurilor de noroc. Journey to the West demo are ca sursă de inspirație legenda Regelui Maimuță, una foarte populară în cultura chinezească. Simbolurile jocului de bază sunt reprezentate de către litere din alfabetul chinezesc, dar și de personaje importante din poveste. De asemenea, fundalul pe care sunt amplasate rolele, este reprezentat de către un templu.

Structura este una clasică, putând fi observate 5 role și 3 rânduri, acesta fiind acompaniate și de către 25 de linii de plată. Continuând pe această ramură, este important de menționat că volatilitatea este la un nivel mediu. Pe lângă asta, RTP-ul are valoarea de 94,04%, ceea ce înseamnă că acest procent din suma pariată se va întoarce la tine.

Cum joci Journey to the West demo?

Deși Journey to the West demo este o păcănea cu elemente moderne, adaptate la vremurile actuale, te asigurăm că va fi foarte ușor să ajungi să dai spin. Întreg procesul va fi unul foarte simplu și intuitiv, iar în continuare îți vom prezenta pașii pe care trebuie să-i urmezi.

  1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca jocul să se încarce. 
  2. Setează miza pe care dorești să joci. Aceasta are valori cuprinse între 0,25 și 100 de credite.
  3. Apasă pe butonul de rotire. Ai la dispoziție și funcția de Joc Automat, menită să asigure mai multă cursivitate jocului.

Journey to the West gratis – simboluri și plăți

Simbolurile reprezintă un aspect foarte important, deoarece scot în evidență tematica și dictează felul în care păcăneaua va plăti. Mai departe, îți vom prezenta care sunt principalele simboluri ale Journey to the West demo și cât vor plăti acestea dacă vei juca pe o miză de 10 credite.

  • O linie, două linii – 3x(0,80), 4x(3,20), 5x(5,80); 
  • Trei linii, litera chinezească  – 3x(1,20), 4x(4,00), 5x(6,00); 
  • Războinic – 2x(0,40), 3x(2,00), 4x(6,00), 5x(10,00);
  • Porc – 2x(0,80), 3x(2,80), 4x(8,00), 5x(12,00);
  • Prințul – 2x(0,80), 3x(3,20), 4x(10,00), 5x(20,00);
  • Regele Maimuță – 2x(1,20), 3x(4,00), 4x(16,00), 5x(40,00).

Journey to the West demo – speciale

Trei simboluri Scatter în orice poziție pe role vor activa runda de rotiri gratuite, care îți va oferi cinci free spins. Eventualele câștiguri vor fi adăugate la balanța totală. De asemenea, la începutul acestei runde, vei avea posibilitatea de a alege între 5 opțiuni, reprezentate de către simbolul Wild și de cele 4 simboluri cu personaje ale legendei. În timpul acestui mod se vor juca role speciale, iar fiecare variantă va avea setul ei de role cu un singur simbol grupat, în funcție de ce alegere vei face.

Unde poți juca Journey to the West online pe bani reali?

Dacă ai jucat Journey to the West gratis pe site-ul nostru și ai ajuns să cunoști toate detaliile acestei păcănele, considerăm că ești pregătit să joci pe bani reali și să pui mâna pe cele mai tari câștiguri. În România poți juca acest joc pe Netbet, unul dintre cele mai tari cazinouri de la noi. Pe lângă numeroasele păcănele, te poți distra și plasând pariuri Netbet, oferta fiind una foarte bogată. Pe lângă acestea, secțiunile de Cazino Live, Poker, Loto sau Virtuale îți oferă foarte multe posibilități de a-ți rotunji veniturile.

Concluzii

Journey to the West demo este o păcănea foarte atractivă atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere a plăților. Vine de la un producător de top de care ai mai auzit cu siguranță. Putem concluziona că acest joc merită jucat, bifând toate condițiile unui produs de succes. Îți dorim mult noroc!

Alte păcănele recomandate

NYX
Flame
3.8/5 – (5 votes)
Blueprint
Rhino Rampage
3.7/5 – (12 votes)
Pragmatic Play
Floating Dragon
4.1/5 – (8 votes)
Rubyplay
Zeus Rush Fever
4.7/5 – (7 votes)