Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
John Hunter and the Mayan Gods gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

John Hunter and the Mayan Gods

Producator

Pragmatic Play

Rating

4.6/5 - 9 voturi

Astăzi îți propunem o aventură unică, într-o lume exotică, cu John Hunter and the Mayan Gods gratis! Jocul de față prezintă o experiență excelentă și incitantă, marca Pragmatic Play. Fiind un slot simplu, el este ideal pentru orice utilizator, indiferent de nivelul de experiență.

Urmează, așadar, pașii prin care te poți distra la John Hunter and the Mayan Gods online. Vei descoperi rapid marile comori ascunse! Dar nu trebuie să te oprești doar la acestea. Încearcă și alte jocuri din aceeași serie, precum John Hunter and the Book of Tut gratis, pentru a continua aventura!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,56% 5×3 10 Scatter, Wild Rotiri Gratuite

Despre John Hunter and the Mayan Gods gratis

John Hunter and the Mayan Gods gratis are o structură simplă, de 5 role și 3 rânduri. Așa cum îi spune și numele, tema jocului este centrată pe zeii mayași. În acest slot ești într-o junglă, în căutarea comorilor și a unui templu misterios. Vei găsi simboluri în acord cu tematica, clasice, dar și câteva speciale minunate.

Pragmatic Play este creatorul John Hunter and the Mayan Gods slot free. Acest furnizor iese ușor în evidență datorită păcănelelor sale bogate în tot felul de animații spectaculoase. Grafica este elementul principal, ce face ca Pragmatic să fie atât de îndrăgit. Modul de joc simplu, temele captivante și, mai ales, plățile bune sunt alte argumente pentru care ar trebui să joci păcănelele acestui provider.

O altă caracteristică, deloc de neglijat, a gamei de jocuri Pragmatic Play este optimizarea pentru mobil. Ecranul de joc se adaptează fără probleme oricăror dimensiuni de ecran. Astfel, poți juca lejer John Hunter and the Mayan Gods Pragmatic Play de pe smartphone. Iar dacă îți plac păcănelele inspirate din mitologie, dă-i o șansă și lui Book of Ra Temple of Gold slot free, un slot super fain de la Greentube Novomatic!

Plățile la John Hunter and the Mayan Gods demo

Jocul de păcănele ca la aparate John Hunter and the Mayan Gods gratis are un RTP peste medie: 96,56%. Plătește pe 10 linii, numai de la stânga spre dreapta, precum multe alte păcănele. Volatilitatea lui este ridicată, adică aduce plăți mai rar, dar acestea sunt foarte mari. Să vedem mai departe ce plăți aduce!

 • John Hunter: până la 5.000 de fise;
 • Regele mayaș: până la 4.000;
 • Dragonul: până la 3.000;
 • Inelul: până la 2.500;
 • Pumnalul: până la 2.000;
 • Pocalul: până la 2.000;
 • A, K, Q și J: până la 1.000.

Sună foarte bine, așa-i? Dar stai să vezi și specialele din John Hunter and the Mayan Gods demo!

Speciale la John Hunter and the Mayan Gods gratis

Specialele de la John Hunter and the Mayan Gods gratis aduc plăți consistente, după cum vei putea vedea mai jos:

 • Wild: înlocuiește toate simbolurile și nu apare decât pe rolele 2, 3 și 4. Când formează combinații câștigătoare, se extinde pe toată rola.
 • Scatter: plătește indiferent de pozițiile pe role până la 50x pariul total. Minimum 3 simboluri de același fel la John Hunter and the Mayan Gods gratis activează secvența de rotiri gratuite.
 • Rotiri gratuite: secvența începe cu 12 runde bonus, la nivelul 1. Când aterizează un simbol Wild pe role, nivelul crește cu 1 și adaugă o rundă gratuită. Când 2 simboluri Wild aterizează, primești 3 runde gratuite, iar nivelul crește cu 2. La 3 simboluri Wild primești 5 rotiri bonus și nivelul crește cu 3. Creșterea nivelului transformă simbolurile cu plată mai mică în simboluri cu plată mai mare. Astfel, la nivelul 6 (cel mai mare) toate simbolurile vor fi John Hunter. Secvența se poate redeclanșa.

Vei vedea că simbolurile și funcțiile speciale din John Hunter and the Mayan Gods gratis te vor surprinde, în special secvența cu rotiri gratuite. Câștigurile rezultate atât din simbolurile de bază, cât și din speciale, sunt deseori mari – deci joacă păcăneaua cu încredere și pe bani adevărați!

Cum se joacă John Hunter and the Mayan Gods online?

Fără a intra în detalii, îți vom spune pe scurt ce trebuie să faci pentru a juca păcănele John Hunter and the Mayan Gods gratis. Nu are sens să lungim prea mult povestea, pentru că slotul e simplu de jucat, la fel ca toate păcănelele providerului Pragmatic. Hai să vedem câteva informații!

 • „+” și „-”: setează miza între valorile 10 și 100 de fise;
 • Spin: apasă butonul din dreapta jos pentru a porni runda;
 • Autoplay: joacă automat și admiră grafica de calitate;
 • „i”: deschide secțiunea de informații despre John Hunter and the Mayan Gods;
 • Setări: apasă pe butonul cu 3 linii paralele pentru secțiunea de setări.

Păcănele John Hunter and the Mayan Gods pe bani reali

Experiența la John Hunter and the Mayan Gods online va fi completă atunci când vei juca cu miză reală. Astfel, te vei bucura de câștigurile generate din simboluri și rotiri gratuite. Sunt câteva cazinouri online care îl au în portofoliu, printre care și MaxBet. Este imposibil să nu fi auzit de acest operator, chiar dacă nu te-ai jucat vreodată păcănele online sau la aparate pe bani. Sigur ai trecut pe lângă sălile de jocuri MaxBet!

Motivul succesului cazinoului constă în portofoliul bogat de jocuri, respectul față de jucători și promoțiile sale generoase. Practic, la MaxBet ai tacâmul complet. Poți juca de pe o aplicație performantă și te poți bucura de cele mai tari bonusuri. Pachetul de bun venit este avantajos și îl primești la prima depunere. Ai chiar și bonus fără depunere, dacă dorești! Este chiar ușor să-ți deschizi un cont și nu te costă nimic. Deschide platforma Maxbet Casino pentru a vedea de ce este locul perfect pentru distracție la păcănele și nu numai!

Concluzii

Slotul John Hunter and the Mayan Gods gratis este unul distractiv, unde vei da spin după spin pentru că nu te vei sătura prea curând. Fiecare rotire poate ascunde comoara cea mare, la care orice explorator râvnește!

Este imposibil să te plictisești de acest joc minunat, dar asta nu înseamnă că nu poți încerca și altele, la fel de spectaculoase. Vezi colecția noastră de jocuri de păcănele noi demo pentru a descoperi mai multe. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Blood Suckers
4.6/5 - 5 voturi
Spellcast
5/5 - 1 voturi
Emoji Planet
5/5 - 2 voturi
Xmas Joker
3.8/5 - 6 voturi
Black Horse
5/5 - 2 voturi
Bank or Prank
3.8/5 - 10 voturi