Jaguar Moon

Autor: Andra

Actualizat: 12 septembrie 2023

Jaguar Moon gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Jaguar Moon gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
31 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.3/5 – (6 votes)
Simboluri Speciale
Bonus, Wild
Structură
5×3
Linii de plată
243
RTP
95,14%
Simboluri
Amazoană, Medalion
Data lansării
Iulie 2018
excelbet logo
Bonus Cu Rotiri

Până La 400 Rotiri Gratuite

4.3/5 – (6 votes)

Intră în lumea misterioasă a pădurii amazoniene cu Jaguar Moon gratis. Jocul semnat de Novomatic are o grafică excelentă și o temă inedită. Oferă plăți substanțiale, mai ales dacă reușești să activezi secvența bonus. Despre toate acestea și chiar mai mult vom discuta în recenzia de astăzi. Asta pentru că este un aparat care merită și poate fi jucat până și cu miză reală. Îl găsești la multe cazinouri și se află inclusiv în gama de jocuri ca la aparate Superbet.

Jaguar Moon gratis – aspecte generale

Jaguar Moon gratis este la bază un joc clasic, cu o structură simplă cu 5 role și 3 rânduri. Cât despre grafica jocului vei vedea că este una cu adevărat încântătoare. Pe fundal, poți vedea vegetația tropicală, iar decorul jocului are numeroase ornamente tribale. 

Simbolurile  din Jaguar Moon free sunt de două feluri. Poți vedea simboluri tematice, care plătesc bine și declanșează funcții speciale. De asemenea, jocul are și mai multe simboluri clasice. Acestea aduc plăți mai mici, dar apar destul de des. Așadar, te bucuri de câte un câștig la aproape fiecare rotire.

Creatorul jocului de păcănele Jaguar Moon demo este nimeni altul decât Greentube Novomatic. Acesta este cunoscut pentru jocurile sale de top, pe care le găsești aproape oriunde. În portofoliul său de sute de aparate, vei întâlni nume legendare precum Book of Ra sau Sizzling Hot, despre care sigur ai mai auzit până acum. Și poate chiar ai și jucat la ele!

Dar dacă jocurile clasice nu sunt chiar pe gustul tău și îți place tema cu natură și animale, atunci Jaguar Gold demo este sigur pe placul tău.

Păcănele Jaguar Moon gratuite – cum se joacă?

La Jaguar Moon gratis trebuie doar să selectezi pariul dorit și să pornești o rundă. Iată mai jos cum faci asta!

 • Apasă pe butonul de miză totală sau folosește butoanele – și + pentru modificarea pariului. Poți utiliza și butonul de miză maximă.
 • Apasă pe butonul de start pentru pornirea unei runde în mod manual. Dacă joci de pe calculator, poți rula jocul și cu tasta SPACE.
 • Joacă automat cu butonul on/off „Auto” din Jaguar Moon gratis.
 • Meniul conține tabelul de plăți, informații despre reguli de joc și setări. Secțiunea de setări are doar opțiunea de activare/dezactivare funcția Gamble.

Sunt unele modificări ale formei și poziționării butoanelor în funcție de dispozitiv, dar principiile sunt aceleași. Te bucuri de aceeași experiență de top la Jaguar Moon gratis, atât pe smartphone, cât și pe calculator.

Unde joci Jaguar Moon online pe bani reali?

După ce te distrezi cu Jaguar Moon gratis la noi pe site, poți foarte ușor să treci către varianta puțin mai complicată, adică la cea pe bani reali. Spune asta, pentru că va trebui să fii atent la strategiile pe care ți le faci pentru a ieși pe plus. Și, desigur, trebuie să vezi și la cazino vei alege să joci. Asigură-te că este unul de încredere, care are să-ți ofere un bonus de bun venit generos. Uite ce cazinouri îți propunem noi!

 • Winbet
 • Mr Bit
 • Superbet
 • Conti Cazino
 • Admiral
 • Yoji Casino 

Jaguar Moon slot – plăți

Rata de plată la Jaguar Moon gratis este de 95,14%, iar jocul plătește pe 243 de direcții. Simbolurile generează câștiguri numai de la stânga la dreapta, la minim 3 de un fel pe role vecine. Vezi mai jos care sunt valorile pe care le plătesc simbolurile aparatului:

 • Amazoana: până la 4.000 de fise;
 • Statuia jaguarului: până la 1.000;
 • Medalionul: până la 500;
 • Inelele: până la 500;
 • A, K și Q: până la 250;
 • J, 10 și 9: până la 200.

Specialele Jaguar Moon gratis

Jaguar Moon gratis are funcții speciale care îți sporesc serios șansele de câștig. Nu sunt tocmai multe feluri de funcții, dar acestea au mult potențial.

 • Simbolul Wild: este ilustrat printr-un jaguar și înlocuiește toate simbolurile, mai puțin simbolul Bonus.
 • Simbolul Bonus: are rolul de declanșare a funcției cu rotiri gratuite. Poate să apară numai pe primele 3 role ale jocului.
 • Rotiri gratuite: ca să declanșezi secvența, trebuie să apară minim 3 simboluri pe cele 3 role. Pe o rolă, pot apărea cel mult două simboluri Bonus. Cu cât apar mai multe simboluri, cu atât primești mai multe rotiri gratuite, iar multiplicatorul de câștig este mai mare. Astfel, la minimul de 3 simboluri Bonus, primești 8 runde gratis cu multiplicator x2. Pentru 4 Bonus, revendici 12 rotiri cu multiplicator x3. Pentru 5 Bonus, numărul de rotiri crește la 15, iar multiplicatorul la x4. În sfârșit, pentru maximul de 6 simboluri Bonus, primești 20 de rotiri gratuite cu multiplicatorul de x5.
 • Gamble: funcția de dublaje de la slot Jaguar Moon demo este cea clasică a aparatelor Novomatic. Poți să joci orice câștig de până la 500 x miza. Apasă butonul „Gamble”, care apare la o rundă cu plată în locul celui de miză. Alege roșu sau negru și vezi dacă aceasta corespunde culorii cărții alese de mini-joc. Dacă ghicești, atunci suma ta este dublată. În caz contrar, pierzi suma pe care ai pariat-o.

Concluzii

La Jaguar Moon gratis te delectezi cu un joc simplu, dar care are o temă spectaculoasă. Rotirile gratuite îți pot aduce câștiguri colosale. Câștiguri frumoase îți poate aduce și mini-jocul Gamble, dar trebuie jucat cu moderație, altfel riști să pierzi sume importante. Pentru mai multe câștiguri și distracție ca la jocul de azi îți sugerăm să încerci și Wolf Moon gratis, o altă păcănea cu animale. Mult succes!

Alte păcănele recomandate

Synot
Pixel Reels
3.9/5 – (9 votes)
Pragmatic Play
888 Gold
3.7/5 – (24 votes)
Wazdan
Black Hawk Deluxe
4.4/5 – (5 votes)
Novomatic
Sparkling Fruit Xmas Edition
4/5 – (1 vote)
Autor
Andra

Editor