Wolf Moon

Autor: Andra

Actualizat: 6 decembrie 2023

Wolf Moon gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Wolf Moon gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
29 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3/5 – (5 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Bonus
Linii de plată
40
RTP
96%
Funcții
Rotiri gratuite
logo fundal alb Betano
Bonus Fără Depunere

800 Rotiri Gratis Fără Depunere

În acest articol aducem în atenția ta o păcănea foarte atractivă, produsă de către cei de la Amatic. Specific acestui producător, se poate observa încă de la început un aer retro. Acest lucru poate fi un mare atu, deoarece foarte mulți jucători sunt atrași de elementele clasice. Chiar și dacă vorbim despre jucători mai neexperimentați, nu este nicio problemă. Cu siguranță și aceștia vor fi fascinați de tot ce are de oferit o păcănea în acest stil. Așadar, dacă dorești să descoperi mai multe detalii legate de Wolf Moon gratis, fii cât mai atent la acest articol!

Wolf Moon gratis – informații generale

Dacă ești în căutarea unei distracții fantastice, ești pe drumul cel bun. Amatic Industries îți oferă posibilitatea să pornești într-o aventură captivantă și periculoasă, într-o pădure întunecată, iluminată de luna plină. În timp ce joci păcăneaua Wolf Moon gratis, ai șansa de a descoperi fauna sălbatică, întâlnind diferite animale. Vei vedea că aceste creaturi frumoase te vor ajuta să obții o mulțime de premii.

Wolf Moon gratis vine cu un aspect grozav care atrage mulți jucători. Apusul portocaliu spectaculos face fundalul și mai frumos. Sunetele din joc sunt foarte simple, dar în același timp își au rolul lor bine stabilit. Lupii care urlă pot părea captivanți și înspăimântători în același timp. Dar nu-ți fie frică! Lupul care urlă la luna plină este simbolul cel mai bine plătit din joc. Ca simbol Wild, înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului Bonus. Lupul care urlă ajută la a crea combinații bine plătite. De-a lungul timpului, elementele legate de faună au reprezentat un punct de atracție pentru jocurile de noroc. Pe Joc Păcănele poți încerca din această categorie și Monkey’s Gold xPays gratis de la Nolimit City.

Structura Wolf Moon demo este alcătuită din 5 role și 4 rânduri. Acestora li se adaugă 40 de linii de plată fixe, cu potențial bun de plată. RTP-ul este de 96%, fiind o valoare destul de bună, care favorizează apariția câștigurilor. Volatilitatea păcănelei este medie, lucru favorabil pentru apariția câștigurilor de toate felurile.

Cum joci Wolf Moon gratis?

Până acum am stabilit că vorbim despre o păcănea foarte atractivă. Tocmai de aceea este foarte important să cunoști pașii ce trebuie parcurși pentru a juca acest slot. Așadar, în cele ce urmează îți vom prezenta ce trebuie să faci pentru a ajunge să joci Wolf Moon gratis. Să vedem!

  1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca păcăneaua să se încarce;
  2. După aceea, este necesar să selectezi valoarea mizei pe care dorești să joci. Aceasta este cuprinsă între 400 și 8000 de credite;
  3. După aceea trebuie să mai apeși pe butonul de Spin, iar din acel moment distracția va începe! De asemenea, vei avea la dispoziție și funcția de Autostart, pentru a dinamiza Wolf Moon gratis.

Wolf Moon slot – simboluri și plăți

Din numele păcănelei, îți poți da seama care este elementul central. Din aceeași categorie vor face parte și simbolurile. Acestea au rolul de a reda din punct de vedere vizual, tematica păcănelei. Ca să nu ne mai lungim, hai să vedem care sunt simbolurile Wolf Moon gratis și cum vor plăti pe o miză de 1000 de credite!

  • 9, 10, J, Q – 3x(125,00), 4x(500,00), 5x(2500,00); 
  • K, A – 3x(125,00), 4x(1250,00), 5x(3750,00); 
  • Totem pasăre, Totem lup – 3x(500,00), 4x(1875,00), 5x(6250,00); 
  • Explorator, Lup – 3x(625,00), 4x(2500,00), 5x(10.000,00).

Wolf Moon gratis – speciale

Fiind vorba un produs Amatic cu elemente clasice, este clar că discutăm despre o păcănea cu specială. Este vorba despre o caracteristică care are rolul de a dinamiza jocul, iar pe lângă asta, ți se oferă și posibilitatea de a obține câștiguri frumoase. Așadar, hai să vedem care sunt specialele Wolf Moon gratis!

  • Simbolul Wild (Lup care urlă la lună) – 3x(1250,00), 4x(5000,00), 5x(25.000,00). Acesta înlocuiește orice alt simbol de pe ecran, cu scopul de a crea combinații câștigătoare, cu excepția simbolului Bonus; 
  • Simbolul Bonus (Dreamcatcher) – 3x(2000,00), 4x(5000,00), 5x(20.000,00). 3, 4 sau 5 simboluri Bonus apărute oriunde pe role îți vor acorda 5 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, poți câștiga alte runde suplimentare prin apariția a 3, 4 sau 5 simboluri Bonus. Speciala se va termina atunci când nu vor mai rămâne free spins disponibile.

Unde poți juca Wolf Moon online pe bani reali?

Wolf Moon gratis pe Joc Păcănele are un rol foarte important. Vei avea oportunitatea să dezvolți anumite strategii eficiente și să te obișnuiești cu caracteristicile păcănelei. Cu toate acestea, jocul pe bani reali este extrem de tentant. Așadar, dacă dorești să-l încerci, trebuie să știi că la Netbet ai această posibilitate. Pe lângă păcăneaua în cauză, ai la un click distanță și alte sute de jocuri.

O altă variantă de a juca Wolf Moon online pe bani reali este Baumbet. Deși aceștia sunt axați în mare parte pe pariurile sportive, secțiunea lor de păcănele nu trebuie neglijată. Așadar, vei avea numeroase posibilități de distracție. La final, depinde doar de tine cum vei alege să te bucuri de joc. Cel mai important este să obții câștiguri cât mai mari.

Concluzii

La final, tot ce mai putem spune este că Wolf Moon gratis este o păcănea foarte atractivă. Elementele clasice, adaptate totuși la vremurile moderne, contribuie foarte mult la acest aspect. Având în vedere calitatea prezentată, credem că este imposibil să nu ai parte de o experiență bună la acest joc. Tocmai de aceea, îți dorim mult noroc și distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Spinomenal
Athena’s Glory
5/5 – (1 vote)
Amatic
Book of Fruits Halloween
3.5/5 – (98 votes)
EGT
30 Spicy Fruits
3.7/5 – (648 votes)
Relax Gaming
Tiger Kingdom
3/5 – (1 vote)
Autor
Andra

Editor