Nolimit City producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Monkey's Gold xPays online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Monkey’s Gold xPays

Producator

Nolimit City

Rating

4/5 - 8 voturi

În acest articol îți vom prezenta un produs al celor de la Nolimit City. Este un producător relativ nou pe piața jocurilor de noroc. Cu toate acestea, au atras atenția prin graficile și animațiile foarte bine executate și prin tematicile inedite. Din perspectiva noastră, păcănelele acestora nu au cum să nu fie pe gustul tău, iar acest lucru îl vei experimenta pe propria ta piele.

Păcăneaua pe care dorim să ți-o aducem în atenție astăzi este Monkey’s Gold xPays gratis. Încă de la început vei fi întâmpinat de o atmosferă destul de sobră, dar în același timp relaxantă. Acest lucru se poate datora și faptului că elementul central este jungla, natura transmițând multă liniște. Înainte de a aprofunda și mai mult subiectul, avem pentru tine o altă păcănea Nolimit City, pe care n-ar trebui să o ratezi. Este vorba despre Tomb of Nefertiti demo, un joc ca la aparate cu tematică egipteană, în care luxul și opulența predomină.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții speciale
96,02%6×66Multiplier, Upgrade, ColossalRotiri gratuite

Monkey’s Gold xPays gratis – despre joc

Money’s Gold xPays gratis are o tematică strălucitoare, plină de culori și simboluri asemănătoare bijuteriilor, care ilustrează diverse pietre și artefacte. Aspectul jocului te va transpune cu adevărat în mijlocul  junglei și îți va oferi o experiență de joc online captivantă. În această păcănea, te poți aștepta la un potențial de câștig generos cu multiplicatori în creștere, simboluri colosale, rotiri gratuite și multe altele.

Structura Monkey’s Gold xPays slot este una mai puțin întâlnită la scară largă. Avem 6 role și 6 rânduri. Acestora li se adaugă 6 linii de plată foarte ofertante pentru orice jucător. La potențialul de plată contribuie și RTP-ul de 96,02%, având o valoare destul de ridicată. Volatilitatea păcănelei este medie, oferind condiții favorabile pentru plăți consistente și frecvente.

Cum joci Monkey’s Gold xPays demo?

Nolimit City a venit cu o nouă păcănea super atractivă. Tocmai de aceea este foarte important să știi ce este de făcut pentru a o juca. Așadar, în cele ce urmează îți vom prezenta pas cu pas ce este nevoie să faci pentru a da spin la Monkey’s Gold xPays gratis. Hai să vedem!

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca interfața păcănelei să se încarce. 
 2. După aceea este nevoie să setezi valoarea mizei pe care dorești să joci. Aceasta este cuprinsă între 1 și 500 de credite. 
 3. După ce ai setat și miza ești gata de joc. Mai trebuie doar să apeși pe butonul de rotire și distracția va începe. Să nu uităm și de funcțiile de Autoplay și Turbo Spin care îți pot întregi experiența de joc.

Monkey’s Gold xPays slot – simboluri și plăți

În continuare, vom aborda un subiect foarte interesant. Îți vom expune toate simbolurile Monkey’s Gold xPays gratis, dar și cum vor plăti acestea pe o miză de 10 credite. Așadar, să nu mai stăm pe gânduri și să trecem direct la subiect!

 • J – 1x(0,50); 
 • Q – 1x(1,00); 
 • K – 1x(1,50); 
 • A – 1x(2,00); 
 • Diamant albastru – 1x(2,50); 
 • Diamant verde – 1x(3,00); 
 • Diamant portocaliu – 1x(3,50); 
 • Totem albastru – 1x(4,00); 
 • Totem verde – 1x(5,00); 
 • Totem portocaliu – 1x(6,00).

Monkey’s Gold xPays gratis – speciale

Există trei caracteristici principale pe care le poți întâlni în Monkey’s Gold xPays gratis. Fiecare te va ajuta să îți îmbunătățești experiența de joc, făcând puțin mai ușoară obținerea de câștiguri.

 • Colossal Symbols – simboluri 2×2 sau 3×3 ce apar pe role cu multiplicatori de până la 500x; 
 • Symbol Multiplier – toate simbolurile care apar cu multiplicatori pe ele sunt considerate simboluri multiple; 
 • Symbol Upgrade – după o scădere, există șansa ca simbolurile implicate în câștigul tău să fie actualizate pentru a oferi o plată cu potențial mai mare.

Când pe role apar trei simboluri Bonus, vei declanșa runda de rotiri gratuite. Orice simbol Bonus suplimentar care declanșează runda îți va oferi încă trei rotiri. În timpul acestui bonus, Vine Multiplier este activ. Acesta va acorda un multiplicator de câștig constant mai mare de fiecare dată când umpli un rând cu simboluri. Vine Multiplier va fi aplicat câștigului tău odată ce nu mai sunt adăugate simboluri câștigătoare la combo. Pentru fiecare câștig, multiplicatorul va crește cu 1x, 2x sau 3x.

Unde poți juca Monkey’s Gold xPays online pe bani reali?

Dacă dorești să afli răspunsul la această întrebare, fii cât mai atent.  Ei bine, o primă variantă viabilă este reprezentată de Betano. Deși au câștigat foarte multă popularitate datorită secțiunii de pariuri sportive Betano, partea de păcănele este și ea extrem de bogată și ofertantă. Așadar, nu rata ocazia să dai spin la Monkey’s Gold xPays online pe bani reali, dar și la alte jocuri atractive.

Pe lângă Betano, o altă variantă de joc este reprezentată de Netbet. Vorbim despre unul din cele moderne și populare cazinouri online din România. Așadar, te vei putea distra fără nicio grijă. Cu siguranță vei beneficia de cele mai bune servicii. Spor la joc!

Concluzii

În final, sperăm că Monkey’s Gold xPays gratis ți-a atras atenția și că vei dori să apeși pe butonul de spin. Îți dorim să ai parte de cât mai multe câștiguri și nu uita că găsești și alte jocuri asemănătoare în topul nostru de păcănele cu animale. Mult noroc și nu uita să joci responsabil!

Alte sloturi


John Hunter and the Book of Tut
3.7/5 - 38 voturi
Great Rhino
3/5 - 2 voturi
88 Fortunes Megaways
3.9/5 - 10 voturi
Magic Portals
4.2/5 - 4 voturi
Panther Moon
4/5 - 5 voturi
TNT Tumble
3.5/5 - 15 voturi