...

Walk of Shame

Autor: Gabriel

Actualizat: 22 aprilie 2024

Walk of Shame online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Walk of Shame online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
31 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (1 vote)
Structură
3-4-4-4-4
Linii de plată
768
RTP
96,04%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Ianuarie 2023
logo mr bit casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 650 Rotiri Gratuite

Walk of Shame gratis îl aduce în prim plan pe Mr E, un personaj cunoscut pentru petrecerile sale deocheate. Este un joc făcut în stilul celor de la NoLimit, cu un umor bizar și cu multe speciale. Hai să-l descoperi și tu în recenzia de azi! Desigur, joacă Walk of Shame gratis pe Joc Păcănele pentru testarea funcțiilor. De asemenea, merită jucat pe bani reali și pentru că este un slot de păcănele cu RTP mare.

Walk of Shame gratis – aspecte generale

Dacă vrei să participi la petrecerea Walk of Shame gratis, trebuie să ai gusturi… altfel. Dar, bineînțeles, este un aparat foarte bun când vine vorba de plăți, mecanică și speciale. Fiind o păcănea NoLimit, funcțiile de joc sunt simple și adaptate oricărui dispozitiv. 

Pornești o rundă la Walk of Shame demo cu butonul mare de spin. Setează pariul dorit cu butonul ilustrat printr-o monedă/jeton. Ca să grăbești rotirea simbolurilor, apasă pe fulger. Grila de joc este oarecum convențională. Prima rolă are 3 poziții, iar următoarele 4 au câte 4 poziții. Sunt mai multe cazinouri online licențiate la noi care au Walk of Shame slot în portofoliu. Câteva recomandări de-ale noastre sunt SlotV, Mr Bit și Netbet. Acestea au o colecție largă de păcănele spectaculoase semnate de NoLimit, printre care și Fire In The Hole xBomb demo.

Walk of Shame online – simboluri și plăți

Simbolurile de la Walk of Shame gratis sunt mai multe personaje care nu par prea fericite. În ceea ce privește felul lor de a fi, cuvintele sunt de prisos. Oricum, acestea sunt simbolurile care îți aduc cele mai bune plăți pe cele 768 de direcții. 

Valorile maxime ale celor 4 personaje pe o singură direcție sunt de la 1,5x la 5x miza. Simbolurile cu valoare mică sunt 5 pahare cu diferite băuturi pe terminate. Plățile acestora se încadrează între 1x și 1,25x miza.

Coeficientul RTP este de 96,04%, iar volatilitatea este medie, lucru nu prea caracteristic acestui furnizor. Dar este o bilă albă, pentru că Walk of Shame free nu are perioade lungi în care nu va plăti. Plata maximă sare de 9.000x miza.

Păcănele Walk of Shame gratis – caracteristici speciale

Specialele Walk of Shame gratis arată cât de nebune pot fi petrecerile organizate de Mr E:

  • Role Wild: dacă un simbol personaj acoperă o rolă întreagă, va deveni Wild și va avea un multiplicator x4. Rola 1 nu poate deveni Wild.
  • Simbolul Mr E: apare doar pe prima rolă și ajută la declanșarea mai multor funcții speciale. Dacă nu declanșează o funcție, divide simbolurile de pe prima rolă sau de pe un rând. 
  • Walk of Shame: este la propriu o plimbare a rușinii. Dacă în aceeași rundă aterizează o rolă Wild cu un personaj și Mr E, atunci au loc reînvârtiri. La fiecare reînvârtire, rola Wild se deplasează spre stânga. 
  • Simbolurile Invitație: e totuși bine să primești invitații de la Mr E, și cât mai multe! La 3 și 4 invitații, jocul acordă 10 și respectiv 15 rotiri gratuite.
  • One More!!!: este o funcție standard cu 10 sau 15 runde gratuite. Aici, fiecare rolă Wild adaugă x1 la multiplicatorul de câștig. Cu 1, 2, 3 și 4 invitații, primești 1, 3, 5 și respectiv 7 rotiri suplimentare. 
  • All Nighter: 10 și 15 rotiri dacă cele 3 și 4 invitații aterizează în aceeași rundă cu Mr E. Fiecare rolă Wild adaugă x1 la multiplicator de câștig și poate declanșa funcția Walk of Shame. Simbolul Mr E rămâne pe toată durata secvenței și divide simboluri. Funcția se poate declanșa și din secvența One More!!!, dacă simbolul Mr E aterizează pe prima rolă. De asemenea, 1, 2, 3, 4 invitații acordă 1, 3, 5, 7 rotiri în plus.
  • Cumpără secvențe bonus: apasă pe butonul cu stea galbenă ca să cumperi oricare dintre cele două speciale.

După cum vezi, Walk of Shame free e plin de speciale care îți pot mări câștigurile. Ca să te familiarizezi mai bine cu slotul, intră pe site-ul nostru, Joc Păcănele, și încearcă să prinzi toate secvențele bonus! Te joci pe gratis, deci nu vei pierde niciun ban.

Concluzii

Walk of Shame gratis este un joc care surprinde prin tema sa ieșită din comun. Cu siguranță plățile peste medie vor fi agreabile, la fel și multitudinea de speciale. Dar dacă ești familiarizat cu păcănelele NoLimit, atunci ești deja călit cu tot felul de jocuri năstrușnice. Astfel, un alt foarte bun exemplu de aparat este Misery Mining. Mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Christmas Carol Megaways
3.8/5 – (12 votes)
Pragmatic Play
Bigger Bass Bonanza
3.6/5 – (43 votes)
Playson
Solar Temple
3.8/5 – (5 votes)
EGT
40 Power Hot
3.1/5 – (20 votes)
Autor