Nolimit City producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Fire In The Hole xBomb online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Fire In The Hole xBomb

Producator

Nolimit City

Rating

3.7/5 - 6 voturi

Iată-ne revenind cu o nouă păcănea foarte atractivă produsă de către cei de la Nolimit City! Fire In The Hole xBomb gratis aduce în centrul atenției lumea fascinantă, dar totuși întunecată, a minelor. Vei descoperi o poveste plină de mister, presărată cu premii atrăgătoare. De asemenea, vei avea posibilitatea să te bucuri de o experiență de joc inedită, lucru specific acestui producător. 

Pe parcursul acestui review, vei afla numeroase detalii extrem de importante. Acestea te vor ajuta să înțelegi cât mai bine mecanismele acestei păcănele. Astfel, nimic nu va reprezenta o necunoscută pentru tine. O să fii 100% pregătit să pui mâna pe cele mai tari premii doar la Fire In The Hole xBomb slot!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții speciale
96,06%6×346.656xBomb Wild, Wild MimingLucky Wagon Spins

Fire In The Hole xBomb gratis – informații generale

În Fire In the Hole xBomb gratis vedem o tematică mult mai obișnuită decât în alte păcănele Nolimit City. Printre alte exemple mai avem și o curte a închisorii sau mijlocul unui război hip hop, precum East Coast vs West Coast free. Totuși, după cum era de așteptat, jocul ca la aparate demo despre care vorbim în acest articol are un aspect impecabil. Nu putem spune că ne așteptam la altceva de la acest producător.

Atunci când vorbim despre numărul rolelor și al rândurilor, acesta nu este unul fix. Totul variază în funcție de combinațiile câștigătoare pe care le vei obține. Practic, jocul va începe cu 6 role și 3 rânduri. La fiecare combinație câștigătoare va fi deblocat câte un rând. Varianta finală a structurii Fire In The Hole xBomb demo va prezenta 6 role și 6 rânduri.

În aceeași notă putem discuta și despre liniile de plată. La început vei beneficia de 486 de modalități de câștig. Pe măsură ce vei reuși să le deblochezi, vei putea ajunge la maximul de 46.656 de linii de plată. RTP-ul total are o valoare de 96,06%, aceasta fiind una ușor peste medie. Volatilitatea este ridicată, ceea ce înseamnă că ar trebui să te aștepți la foarte multe fluctuații în ceea ce privește plățile.

Fire In The Hole xBomb demo – cum joci?

Suntem siguri că până acum Fire In The Hole xBomb gratis deja ți-a atras atenția.  Tocmai de aceea, în cele ce urmează îți vom prezenta care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a ajunge să dai Spin. Să nu mai pierdem timpul și să vedem care sunt aceștia!

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca păcăneaua Fire In The Hole xBomb gratis să se încarce. 
 2. După aceea este nevoie să setezi valoarea mizei pe care dorești să joci. Trebuie să reții că miza are valori cuprinse între 1 și 250 de credite. 
 3. Odată setată și miza, tot ce mai rămâne de făcut este să apeși pe butonul de Spin. Din acel moment distracția va începe garantat.

Fire In The Hole xBomb slot – simboluri și plăți

Ceva mai sus în acest articol am menționat tematica Fire In The Hole xBomb gratis. Aceasta este reprezentată de fascinanta lume a mineritului. Tocmai de aceea este clar că majoritatea simbolurilor vor fi din acest spectru. Așadar, în continuare îți vom prezenta care sunt principalele simboluri ale acestei păcănele. Pe lângă asta, vei afla și cum vor plăti acestea, pe o miză de 5 credite. Hai să vedem!

 • 9 – 3x(1,00), 4x(1,50), 5x(3,00), 6x(5,00); 
 • 10 – 3x(1,00), 4x(1,50), 5x(3,00), 6x(5,25); 
 • J – 3x(1,00), 4x(1,50), 5x(3,00), 6x(5,50); 
 • Q – 3x(1,25), 4x(1,75), 5x(3,50), 6x(6,25); 
 • K – 3x(1,50), 4x(2,00), 5x(4,00), 6x(7,50); 
 • Târnăcop – 3x(1,75), 4x(2,50), 5x(5,00), 6x(8,75); 
 • Sfoară – 3x(2,00), 4x(2,75), 5x(6,25), 6x(10,00); 
 • Bocanci – 3x(2,25), 4x(3,00), 5x(7,50), 6x(12,50); 
 • Tolbă – 3x(2,50), 4x(3,75), 5x(10,00), 6x(18,75); 
 • Felinar – 3x(3,75), 4x(10,00), 5x(20,00), 6x(37,50).

Fire In The Hole xBomb gratis – speciale

Fire In The Hole xBomb gratis este o păcănea care nu duce lipsă de funcții speciale. Tocmai acest lucru face ca întreaga experiență de joc să fie completă și foarte antrenantă.

 • Simbolul xBomb Wild: Acesta înlocuiește orice simbol, cu excepția celui de Bonus. Un simbol xBomb Wild care explodează elimină simbolurile învecinate și va crește multiplicatorul câștigului cu unu pentru următoarea cădere. 
 • Wild Miming: Se va declanșa în jocul principal Fire In The Hole xBomb gratis, atunci când 3, 4 sau 5 simboluri de același fel se aliniază orizontal și nu va exista nicio combinație câștigătoare. Simbolurile declanșatoare vor fi eliminate, creându-se simboluri Wild în pozițiile mijlocii ale aliniamentului. Astfel: 3 simboluri – 1x Wild, 4 simboluri – 2x Wild, 5 simboluri – 3x Wild.

Pe lângă acestea, funcția vedetă a jocului de păcănele Fire In The Hole xBomb demo este Lucky Wagon Spins. 3, 4 sau 5 simboluri Bonus declanșează Lucky Wagon Spins cu 2, 3 sau 4 rânduri ale zonei de role deschise inițial. Funcția va începe cu 3 rotiri, iar numărul acestora se va reseta la 3 de fiecare dată când o monedă va apărea pe role.

Unde poți juca Fire In The Hole xBomb online pe bani reali?

Iată-ne ajunși într-un punct foarte important al acestei recenzii! Acum că ți-am expus toate caracteristicile Fire In The Hole xBomb gratis, suntem siguri că îți dorești să joci pe bani reali. În primul rând, poți juca această păcănea Nolimit City la Netbet. Este unul dintre cele mai populare cazinouri din România, oferindu-ți o plajă extrem de largă de posibilități. Așadar, îți garantăm că distracția va fi la cote maxime. 

Pe lângă varianta expusă mai sus, trebuie să știi că te poți bucura de Fire In The Hole xBomb slot pe bani reali și la Betano. Este un operator care s-a făcut cunoscut prin prisma pariurilor sportive. Cu toate acestea, nu trebuie neglijată absolut deloc partea de păcănele, unde vei avea numeroase variante de distracție. Pe lângă pariuri și sloturi, nu trebuie să uităm de cele mai importante promoții Betano. Prin intermediul acestora, vei descoperi nenumărate posibilități de a te distra și de a obține câștiguri considerabile.

Concluzii

În final, suntem siguri că jocul ca la aparate Fire In The Hole xBomb gratis îți va oferi necesarul de distracție de care ai nevoie. Are o structură modernă, o tematică interesantă și funcții super profitabile. Așadar, te poți bucura de această păcănea de la Nolimit City oricând dorești, pe Joc Păcănele. Acestea fiind spuse, îți dorim cât mai mult noroc și mult spor!

Alte sloturi


African Stampede
3/5 - 12 voturi
Infinity Hero
4.2/5 - 6 voturi
Triple BAR
3.7/5 - 11 voturi
Spinions Beach Party
4/5 - 3 voturi
Bumper Crop
3.7/5 - 4 voturi
Transylvanian Beauty
4.7/5 - 6 voturi