jaguar gold gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
41 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Jaguar Gold

Skywind ne surprinde plăcut din nou, cu Jaguar Gold gratis! Jocul pe care ți-l prezentăm azi și pe care-l poți juca aici pe pagină cât dorești, cu 0 griji, merită un loc de cinste în topul de păcănele cu animale. Încă nu l-am inclus, dar până facem asta poți testa și alte aparate cu aceeași tematică, dând click pe link-ul anterior. Dar după ce joci păcăneaua cu jaguar de aur, da?

În jocul de păcănele Jaguar Gold demo distracția e la ea acasă. Iar casa este, de această dată, pădurea, prin care curge lin un râu splendid. Și în care se ascund numeroase animale sălbatice, printre care și frumosul jaguar auriu. Hai să vedem mai multe informații despre aventura care te așteaptă!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96%5×325Wild, ScatterBonus

Jaguar Gold gratis – plimbă-te prin pădurea norocoasă!

[notice_text_2 align =”right”]Totuși, pe Joc Păcănele joci Jaguar Gold gratis, deci poți să dai Spinuri și dacă ești la început. Ba chiar e recomandat, pentru că așa vezi cum plătește și-ți poți crea propriile strategii de joc. [/notice_text_2]

Vom începe cu detalii despre slotul Jaguar Gold gratis, că așa se cuvine. Așadar, păcăneaua este produsă de Skywind, la fel ca Riverboat Reel slot sau jocul Ruby Pearl. Din câte ai văzut și în introducere, tematica ei este una naturală. Pe role vei găsi diverse animale, de la jaguar la căprioare, gorile și broaște. Vei vedea, de asemenea, și frumosul râu, sub forma unui Scatter generos.

Despre plăți și speciale vorbim în capitole separate, tot în cele ce urmează. Momentan îți mai spunem că păcăneaua Jaguar Gold free are structură de 5×3 și 25 de linii de plată. Rata de returnare către jucător este avantajoasă, de 96%, iar volatilitatea este mare. Deci jocul e recomandat mai mult celor cu experiență.

Plățile în Jaguar Gold demo

Slotul Jaguar Gold gratis plătește bine și cu simbolurile de bază. Hai să vedem ce-ți oferă animalelele de pe role!

[list]

 • Gorila: până la 500 credite;
 • Căprioara: până la 400;
 • Pasărea: până la 300;
 • Broasca: până la 200;
 • A, K,Q, J: până la 50.

[/list]

Combinațiile câștigătoare din Jaguar Gold slot plătesc doar de la stânga la dreapta, pe cele 25 paylines. Însă există două simboluri speciale, Scatter și Bonus, ce plătesc în orice poziție!

Specialele în Jaguar Gold free

Specialele sunt cele mai faine la păcănele, așa-i? În Jaguar Gold gratis vei găsi 3 simboluri de acest fel, ce-ți vor face aventura și mai palpitantă:

[list]

 • Bonus: este reprezentat de diamant. În Jaguar Gold demo, 6+ astfel de simboluri declanșează funcția Jumbo Links Bonus.
 • Wild: este frumosul jaguar de aur. Apare stivuit pe role și înlocuiește simboluri în vederea creării unor super combinații. Nu înlocuiește Bonus și Scatter.
 • Scatter: este imaginea cu râul ce curge prin pădure. Apare doar pe rolele 1, 3 și 5 din Jaguar Gold și declanșează jocuri gratuite.

[/list]

Funcția Bonus din Jaguar Gold demo este una dintre cele mai interesante pe care le-am văzut. În secvența declanșată de diamante sunt acordate 3 runde gratis, pe parcursul cărora pot ateriza mai multe simboluri Bonus. Fiecare Bonus rămâne blocat și resetează reînvârtirile. Deci, Jumbo Links Bonus este fenomenală, iar la finalul iei poți lua un premiu între 1 și 20x pariul total. Poți declanșa și bonusul Mega, ce plătește 1000x pariul total!

Scatter-ul din Jaguar Gold gratis declanșează și el o funcție super. Rolele 2, 3 și 4 se transformă într-o rolă gigantică, iar orice simbol special poate fi unul Mega. 3 Scatteruri ce apar în timpul jocurilor gratis oferă iar 5 runde gratis. Iar jocurile gratis pot fi redeclanșate la infinit!

Cum joci Jaguar Gold gratis?

Modul de joc la Jaguar Gold gratis nu diferă de cel al altor păcănele. Pentru a începe, dă click pe Joacă Gratis de mai sus. Așteaptă câteva secunde să se încarce, apoi începe aventura!

[list]

 • Setează pariul la Jaguar Gold demo, din partea de jos a ecranului. Apasă pe plus sau minus pentru a schimba valorile. Poți miza de la 0.25 la 50 de credite.
 • Citește informațiile din secțiunea i. Vei afla mai multe despre specialele jocului și vei descoperi tabelul de plată.
 • Începe distracția, apăsând pe Spin. E butonul verde, mare, din partea dreaptă a ecranului. Cam atât. Acum poți juca Jaguar Gold gratis cât vrei!

[/list]

Cum joci Jaguar Gold online pe bani?

Jocul demo are enorm de multe beneficii. În primul rând, după cum am mai zis, Jaguar Gold gratis îți permite să joci fără bani, oricât dorești. Așa înveți cum au loc plățile și cât de profitabile sunt specialele. La noi, pe Joc Păcănele, nu doar că joci gratis, ci și fără înregistrare și fără download, de pe tabletă, PC sau telefon.

[full_width_notice_2 header=”” sign=””]După ce te-ai distrat suficient la noi, cu versiunea demo Jaguar Gold slot, joacă pe bani păcăneaua la NetBet. Cazinoul are și un bonus de bun venit generos pentru jucătorii noi. Deci, dacă nu ai cont, cu atât mai bine! Plus că, în portofoliul NetBet ai enorm de multe păcănele, de la o sumedenie de producători. Nu te vei plictisi niciodată![/full_width_notice_2]

Concluzii

Jaguar Gold gratis este un slot cu animale, cu RTP bun și câteva speciale care te vor ajuta să savurezi din plin aventura în natură. Vei fi încântat de designul lui, dar și de plăți, deci merită să-l joci chiar acum. Și pentru a încheia pe un ton și mai prietenos, iată încă trei păcănele moca Skywind pe care să le joci la noi!

[list]

[/list]

Îți mai urăm: DISTRACȚIE PLĂCUTĂ! Te așteptăm pe la noi ori de câte ori ai chef de o nouă experiență, 100% gratis. 

Alte păcănele recomandate

NYX
Dragon Drop
3.3/5 – (9 votes)
Stakelogic
Black Gold Megaways
3.9/5 – (9 votes)
Stakelogic
Rambo Stallone
3.7/5 – (8 votes)
Novomatic
Sharky
4.6/5 – (9 votes)