Quickspin producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran illuminous gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Illuminous

Producator

Quickspin

Rating

3.2/5 - 8 voturi

Jocurile clasice de păcănele rămân populare, iar acest lucru este demonstrat și de Illuminous gratis! Jocul oferă o experiență de top și este ideal pentru jucătorii fără prea multă experiență. În acest text, îți vom arăta tot ce trebuie să știi despre Illuminous slot. Vom vorbi despre reguli de bază, simboluri, funcții și plăți. Astfel, la final, vei fi 100% pregătit de joc. În acest fel, șansele de a obține câștiguri considerabile vor crește. De asemenea, pe Joc Păcănele, poți încerca și alte păcănele noi! Toate sunt gratis, deci delectează-te cu tot ce vrei!

Illuminous gratis, un joc ce îți luminează calea către câștiguri

La prima vedere a jocului Illuminous gratis, vei vedea potențialul din el. Mai ales dacă ești un fan jocuri tradiționale, deoarece acesta este special făcut pentru tine. Grafica din Illuminous slot este simplă, dar plăcută, fără să aibă ceva care să distragă prea mult atenția. Desigur, există animații la fiecare câștig. 

Simbolurile din Illuminous online sunt câteva cristale de diferite forme și culori. Acestea sunt cele cu plată mare. Cu plată mai mică, vei găsi simbolurile cărților de joc: A, K, Q, J, 10 și 9. Așa cum probabil te așteptai, structura este una clasică: 5 role și 3 rânduri. Are câteva funcții și simboluri speciale, dar despre acestea vom discuta într-o secțiune specială.

Jocul este creat de Quickspin, un furnizor cunoscut pentru simplitatea păcănelelor. Totuși, nu trebuie să te gândești că experiența de joc este una rudimentară. Structura Illuminous gratis este una foarte des întâlnită. Sunt prezente 5 role și 3 linii, pe care sunt așezate simbolurile. Acestea sunt acompaniate de 20 de linii de plată fixe, ce îți pot oferi plăți foarte atractive. RTP-ul sau Rata de plată este 96,5%, mai mult decât suficientă pentru a fi încercat și pe bani reali, la fel cum faci și cu Shining Crown gratis. Volatilitatea păcănelei este la un nivel scăzut. Astfel, nu vei avea parte de foarte multe surprize pe parcursul jocului. Dacă dorești să îți asumi cât mai puține riscuri, acest lucru este perfect. 

Illuminous slot: simboluri și plăți

Simbolurile la Illuminous gratis se plătesc de la stânga la dreapta. Este nevoie de cel puțin 3 simboluri similare pentru a genera plată. Illuminous slot are 20 de linii de plată, iar simbolurile au următoarele valori:

  • Cristal mov: până la 1.000 credite;
  • Cristal portocaliu: până la 400;
  • Cristal verde și Cristal albastru: până la 300;
  • A și K: până la 160;
  • Q, J, 10 și 9: până la 100.

Valorile sunt setate pentru 5 simboluri pe o linie de plată la miză totală maximă.

Păcănele Illuminous: funcții speciale

Funcțiile și simbolurile speciale la Illuminous gratis îți vor da șansa să câștigi chiar și mai mult. Deși nu sunt chiar multe, oferă posibilitatea unor plăți mari.

  • Simbolul Wild: înlocuiește orice alt simbol, cu excepția simbolului Bonus Wild. Aduce plăți de până la 1.000 credite.
  • Simbolul Bonus Wild: înlocuiește simbolurile și poate declanșa funcțiile „Reînvârtirea Hot Reel” și „Învârtirile gratuite Hot Reel”.
  • Reînvârtirea Hot Reel: se activează atunci când 2 simboluri Bonus Wild apar oriunde pe role. La reînvârtire, rolele pe care a apărut simbolul devin „role fierbinți”. Acestea au simboluri Wild Suplimentare. Funcția se poate redeclanșa, dacă la reînvârtire mai apare încă un simbol Bonus Wild.
  • Învârtirile gratuite Hot Reel: funcția se declanșează dacă 3 sau mai multe simboluri Bonus Wild apar pe role. Primești 5 rotiri gratuite, iar rolele care au declanșat funcția vor avea mai multe simboluri Wild.

Illuminous gratis: cum joci?

La fel ca la orice joc de păcănele din gama Quickspin, și la Illuminous gratis te poți juca fără probleme. Este extrem de simplu, iar butonul de spin și meniul sunt la vedere, foarte ușor de găsit, ca în cazul Big Bass Bonanza gratis

Cu butonul de spin pornești rundele manual, iar, la meniu, vei găsi mai multe aspecte. Dacă apeși butonul, se va deschide o fereastră. În stânga, găsești butonul „?” cu regulile de joc și alte informații. Sub acesta, reprezentat prin două săgeți circulare, este butonul de joc automat.

Urmează apoi butonul de setare pariu, iar sub el, se găsește butonul de informații. De aici afli mai multe despre funcții speciale și plăți.

Concluzii

Illuminous gratis este genul de joc pe care dorești să-l încerci și pe bani reali. Generează plăți consistente și este ușor de folosit de oricine. Pe deasupra, este și distractiv, mai ales pentru cei care preferă sloturile clasice. Este ideal și pentru jocul pe bani reali. De aceea, îți poți crea un cont la un casino online pentru a începe să joci. De aceea, pe Joc Păcănele, poți să citești mai multe despre depuneri și retrageri Betano.

Alte sloturi


Troll Hunters
3.3/5 - 3 voturi
Santa
3.6/5 - 14 voturi
Golden Fish Tank
5/5 - 3 voturi
Lost Relics
4.4/5 - 5 voturi
Orca
5/5 - 1 voturi
Madame Destiny
3.9/5 - 7 voturi