Quickspin producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Illuminous

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Illuminous

Producator

Quickspin

Rating

Illuminous este un joc de pacanele foarte interesant, care se distinge ușor față de celelalte. Jocul are o grafică foarte colorată și atractivă și are un nivel bun de profit pentru jucător, așa că merită cel puțin încercat! În Illuminous gratis găsim o serie întreagă de pietre prețioase care de care mai strălucitoare, care se așează norocos pe role pentru a genera câștiguri. Illuminous este un joc de pacanele creat de cei de la Quickspin. Jocul este foarte interactiv și îmbină aerul retro adus de tematică și aerul futurist adus de interfață.

Illuminous gratis, un slot cu structură atractivă

Illuminous are o structură cu 5 role și 3 rânduri și 20 de linii de plată. Liniile de plată sunt fixe, așa că pornim de fiecare dată cu toate active. Deși nu putem controla liniile de plată, putem controla însă valoarea fiecărui pariu. Intră aici pentru a profita de un bonus exclusiv la pacanele!

Simboluri foarte vesele

Un lucru remarcat încă de la prima vedere este că jocul este plin de culoare. Acest lucru îl face să pară foarte vesel și ne ajută să intrăm mai bine în atmosfera de joc.

Printre simbolurile pe care le întâlnim în jocul de pacanele se numără în primul rând cele clasice de jocuri de cărți (de la 1 până la A). Acestea sunt și simbolurile cel mai puțin valoroase, dar compensează prin faptul că apar destul de frecvent în combinații câștigătoare.

Următoarea categorie de simboluri este reprezentată de pietrele prețioase. Găsim aici pietre în culori de tot felul (albastru, verde, galben, roz etc), fiecare cu valori atractive.

Runde bonus generoase

Illuminous se numără printre acele jocuri de pacanele în care runda bonus face diferența. Pentru început însă, să vedem care sunt simbolurile speciale. Simbolul wild este reprezentat de un W, în timp ce simbolul bonus wild scatter este reprezentat de un W marcat cu “bonus”. Simbolul wild scatter poate înlocui orice alt simbol. Două astfel de simboluri activează o rotire Hot Reel Respin, în timpul căreia mai multe simboluri bonus apar pe role. Cu cât apar mai multe simboluri bonus, cu atât putem suplimenta rotirile gratuite.

Joacă păcănele Illuminous pe Joc Păcănele! 

Încă ceva, așa de final! Trei sau mai multe simboluri bonus deschid runda Hot Reel Free Spins Bonus. Aceasta aduce 5 rotiri gratuite și o serie de simboluri bonus adiționale, care să crească și mai mult câștigurile.

Așadar, Illuminous este un joc de pacanele plin de potențial. Mult noroc!

Alte sloturi


Wins of fortune
Nirvana
Amazon Fierce
Wild Plunder
Opal Fruits
Dwarven Gold Deluxe