ecran hot to burn gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
20 de oameni joacă acum
Categorie
RTP mare, Fructe
Producător
Pragmatic Play
Simboluri Speciale
Scatter
Linii de plată
5
RTP
96.71%
Funcții
Plată oriunde
Maxbet logo
Bonus Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Hot to Burn

Când credeai că păcănelele cu fructe nu mai au cu ce să te surprindă, apare Hot to Burn gratis! Pe Joc Păcănele îl poți încerca fără să plătești ceva! Este simplu și profitabil, excelent atât pentru începători, cât și pentru avansați. Testează-l și află mai multe despre acest slot din articolul nostru! Pentru altă experiență clasică de top, încearcă și Sizzling Hot Deluxe pe Joc Păcănele!

Păcănele Hot to Burn gratis – cum joci?

La slotul Hot to Burn gratis, sunt câteva butoane pe care le vei folosi. De aceea, este unul din jocurile simple, pe care le vei înțelege foarte repede. Butonul de spin, cel de joc automat și cele de setare pariu se află în dreapta jos. Poți porni rundele și mai simplu, fără să fie nevoie să mai apeși pe ecran. Apeși doar tasta Space sau Enter. 

Butonul de Joc Automat deschide o fereastră cu câteva setări. Acestea au rolul de a limita pierderile sau de a opri seria de jocuri automate la câștig. De asemenea, poți stabili și numărul de runde automate pe care vrei să-l pornești în Hot to Burn free play.

Butoanele de setare pariu la păcănele online Hot to Burn demo sunt „-” și „+”. Dacă apeși pe oricare dintre ele, se deschide o fereastră mică. De aici poți stabili pariul în funcție de 3 criterii: fise pe o linie, valoarea acestei fise și miza totală. Miza totală variază de la 5 fise la 50 de fise.

În stânga jos găsești afișat creditul și valoarea pariului. Desigur, la Hot to Burn gratis, acestea sunt fictive. Ai posibilitatea să modifici informația afișată. Acestea pot apărea în fise sau în valuta folosită. Lângă acestea se află butonul de informații. Este recomandabil să îl deschizi pentru a consulta regulile generale și tabelul de plăți. În acesta din urmă, poți modifica anumite lucruri ce țin de experiența de joc. Poți juca cu efecte sonore și/sau cu muzică ambientală. De asemenea, viteza animației poate fi redusă pentru a funcționa cu consum redus.

Despre Hot to Burn slot online gratis

Jocul de păcănele Hot to Burn gratis este creat de Pragmatic Play. În principal, acest furnizor este cunoscut pentru jocuri tematice spectaculoase. Asta nu înseamnă că nu poate crea și aparate clasice. Și o face chiar excelent, judecând după jocul de păcănele online de azi. Grafica este superbă, asemenea animațiilor. Așa cum spune și numele, păcăneaua Hot to Burn demo este fierbinte, deci animațiile vor fi în ton cu acest concept. Simbolurile sunt ilustrate excelent, în relief, predominând clasicele fructe. Acestea sunt un element omniprezent în lumea păcănelelor. Un alt slot în care acestea predomină este Plenty of Fruits 20 gratis. Și acolo, fructele îți pot aduce combinații câștigătoare cu plăți la nivel înalt. 

Procentul de retur la jucător (RTP) Hot to Burn slot este unul dintre cele mai bune: 96,71%. Acesta este mai mare decât media industriei, deci vei avea parte și de niște câștiguri frumoase. Fiecare dintre cele 5 role ale sale are câte 3 simboluri. Așadar, structura este cea tradițională, de 5X3.

Plățile au loc pe 5 linii, începând de la rola din stânga. Se plătesc minim 3 simboluri pe linie de plată, pe role adiacente, cu o singură excepție. Simbolurile au următoarele valori maxime:

  • Șeptar: 50.000 fise;
  • Pepene și Căpșună: 5.000;
  • Prună, Portocală și Lămâie: 2.000;
  • Cireșe: 2.000. Se plătesc și 2 simboluri pe line.

Acestea sunt valorile pe care le poți câștiga dacă ești norocos să nimerești o combinație de 5 simboluri pe linie. Dar și plățile cu mai puține simboluri sunt decente. Vei fi mulțumit de câștigurile generate de Hot to Burn Pragmatic Play!

Joc de păcănele Hot to Burn gratis – speciale

Jocul de păcănele cu fructe Hot to Burn gratis nu are multe speciale. De fapt, are un singur simbol special. Este vorba despre Stea, simbolul Scatter care plătește oriunde, indiferent de liniile de plată. Trebuie doar să apară minim 3 simboluri Scatter. Plata maximă este de 2.500 de fise. Acesta nu generează rotiri gratuite, așa cum se întâmplă la multe alte păcănele. 

Chiar și așa, jocul de păcănele online Hot to Burn free este distractiv și profitabil, așa cum spune și coeficientul RTP. Un mare avantaj al acestei speciale este independența de liniile fixe. Atât timp cât steaua plătește oriunde tu ai mai multe șanse de câștig. În loc să fie nevoie de simboluri identice pe linii, ai nevoie doar de simboluri identice, oriunde pe ecran.

Joacă Hot to Burn online Pragmatic Play pe mobil!

Jocul pe mobil nu pierde nimic din experiența de nota 10 adusă de Hot to Burn gratis. Nu vei avea probleme de încadrare a ecranului jocului. Așadar, poți juca oricând și oriunde. Mai mult decât atât, te va ajuta să-ți conservi bateria prin modul de joc economic pe care l-am menționat mai sus.

Deci, dacă te-ai săturat să stai la PC dar nu te-ai săturat de păcănele, mobilul e soluția! Poți oricând să te ridici de la birou, să pui mâna pe telefon și să intri pe Joc Păcănele. Acolo te va aștepta mereu Hot to Burn demo și sute alte păcănele gratis. Nici nu contează unde te afli când o faci. Importantă este conexiunea la internet. Atât timp cât ai internet, ai și posibilitatea de distracție cu păcănele!

Tot pe mobil, te poți juca și versiunea pe bani reali a Hot to Burn online. Unul dintre cazinourile unde poți face asta este Netbet. Este unul dintre cele mai populare cazinouri din România și nici nu-i de mirare. Pe lângă jocul în cauză, poți da spin și alte păcănele Netbet, care vor fi cel puțin la fel de atractive.

Concluzii

Jocul de păcănele cu fructe Hot to Burn gratis este ideal pentru introducerea ta în lumea jocurilor de noroc online. Tema este clasică, amintind de păcănelele vintage. Grafica și animațiile sunt însă de ultimă generație! Dacă dorești să afli mai multe despre sloturi, citește acest ghid simboluri păcănele!

Alte păcănele recomandate

Rubyplay
Madame Luck
3.9/5 – (13 votes)
iSoftBet
Cash Camel
3.9/5 – (19 votes)
Pragmatic Play
Peaky Blinders
3.5/5 – (14 votes)
Gamevy
Indi
3.3/5 – (20 votes)