Pragmatic Play producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran hot to burn gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Hot to Burn

Producator

Pragmatic Play

Rating

Când credeai că păcănelele cu fructe nu mai au cu ce să te surprindă, apare Hot to Burn gratis! Pe Joc Păcănele îl poți încerca fără să plătești ceva! Este simplu și profitabil, excelent atât pentru începători, cât și pentru avansați. Testează-l și află mai multe despre Hot to Burn slot din articolul nostru! Pentru altă experiență clasică de top, încearcă și Sizzling Hot Deluxe pe Joc Păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96.71% 5×3 5 Scatter Plată oriunde

Hot to Burn gratis – cum joci?

La Hot to Burn gratis, sunt câteva butoane pe care le vei folosi. De aceea, este unul din jocurile simple, pe care le vei înțelege foarte repede. Butonul de spin, cel de joc automat și cele de setare pariu se află în dreapta jos. Poți porni rundele și mai simplu, fără să fie nevoie să mai apeși pe ecran. Apeși doar tasta Space sau Enter. 

Butonul de Joc Automat deschide o fereastră cu câteva setări. Acestea au rolul de a limita pierderile sau de a opri seria de jocuri automate la câștig. De asemenea, poți stabili și numărul de runde automate pe care vrei să-l pornești.

Butoanele de setare pariu la păcănele online Hot to Burn sunt „-” și „+”. Dacă apeși pe oricare dintre ele, se deschide o fereastră mică. De aici poți stabili pariul în funcție de 3 criterii: fise pe o linie, valoarea acestei fise și miza totală. Miza totală variază de la 5 fise la 50 de fise.

În stânga jos găsești afișat creditul și valoarea pariului. Desigur, la Hot to Burn gratis, acestea sunt fictive. Ai posibilitatea să modifici informația afișată. Acestea pot apărea în fise sau în valuta folosită. Lângă acestea se află butonul de informații. Este recomandabil să îl deschizi pentru a consulta regulile generale și tabelul de plăți.

În acesta din urmă, poți modifica anumite lucruri ce țin de experiența de joc. Poți juca cu efecte sonore și/sau cu muzică ambientală. De asemenea, viteza animației poate fi redusă pentru a funcționa cu consum redus.

Despre Hot to Burn slot

Hot to Burn gratis este creat de Pragmatic Play. În principal, acest furnizor este cunoscut pentru jocuri tematice spectaculoase. Asta nu înseamnă că nu poate crea și aparate clasice. Și o face chiar excelent, judecând după jocul de păcănele online Hot to Burn. Grafica este superbă, asemenea animațiilor. Așa cum spune și numele, Hot to Burn slot este fierbinte, deci animațiile vor fi în ton cu acest concept. Simbolurile sunt ilustrate excelent, în relief.

Procentul de retur la jucător (RTP) Hot to Burn slot este unul dintre cele mai bune: 96,71%. Acesta este mai mare decât media industriei, deci vei avea parte și de niște câștiguri frumoase. Fiecare dintre cele 5 role ale sale are câte 3 simboluri. Așadar, structura este cea tradițională, de 5X3.

Plățile au loc pe 5 linii, începând de la rola din stânga. Se plătesc minim 3 simboluri pe linie de plată, pe role adiacente, cu o singură excepție. Simbolurile au următoarele valori maxime:

  • Șeptar: 50.000 fise;
  • Pepene și Căpșună: 5.000;
  • Prună, Portocală și Lămâie: 2.000;
  • Cireșe: 2.000. Se plătesc și 2 simboluri pe line.

Acestea sunt valorile pe care le poți câștiga dacă ești norocos să nimerești o combinație de 5 simboluri pe linie. Dar și plățile cu mai puține simboluri sunt decente. Vei fi mulțumit de câștigurile generate de Hot to Burn Pragmatic Play!

Hot to Burn gratis – speciale

Jocul de păcănele cu fructe Hot to Burn gratis nu are multe speciale. De fapt, are un singur simbol special. Este vorba despre Stea, simbolul Scatter care plătește oriunde, indiferent de liniile de plată. Trebuie doar să apară minim 3 simboluri Scatter. Plata maximă este de 2.500 de fise. Acesta nu generează rotiri gratuite, așa cum se întâmplă la multe alte păcănele. 

Chiar și așa, jocul de păcănele online Hot to Burn este distractiv și profitabil, așa cum spune și coeficientul RTP. Un mare avantaj al acestei speciale este independența de liniile fixe. Atât timp cât steaua plătește oriunde tu ai mai multe șanse de câștig. În loc să fie nevoie de simboluri identice pe linii, ai nevoie doar de simboluri identice, oriunde pe ecran.

Hot to Burn Pragmatic Play pe mobil

Jocul pe mobil nu pierde nimic din experiența de nota 10 adusă de Hot to Burn gratis. Nu vei avea probleme de încadrare a ecranului jocului. Așadar, poți juca oricând și oriunde. Mai mult decât atât, te va ajuta să-ți conservi bateria prin modul de joc economic pe care l-am menționat mai sus.

Deci, dacă te-ai săturat să stai la PC dar nu te-ai săturat de păcănele, mobilul e soluția! Poți oricând să te ridici de la birou, să pui mâna pe telefon și să intri pe Joc Păcănele. Nici nu contează unde te afli când o faci. Importantă este conexiunea la internet. Atât timp cât ai internet, ai și posibilitatea de distracție cu păcănele!

Concluzii

Jocul de păcănele cu fructe Hot to Burn gratis este ideal pentru introducerea ta în lumea jocurilor de noroc online. Tema este clasică, amintind de păcănelele vintage. Grafica și animațiile sunt însă de ultimă generație! Dacă dorești să afli mai multe despre sloturi, citește acest ghid simboluri păcănele!

Alte sloturi


Zeus II
Madame Destiny
Hidden Valley
Lucha Maniacs
Wolf Cub
Lucky Lady Charm Deluxe 6