Plenty of Fruit 20

Autor: Gabriel

Actualizat: 12 decembrie 2023

ecran plenty of fruit 20 gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran plenty of fruit 20 gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
37 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.6/5 – (17 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
20
RTP
95,18%
Funcții
Wild, Gamble
logo frank casino online
Bonus Cu Rotiri

100% Bonus Până La 2500 RON + 600 Rotiri

3.6/5 – (17 votes)

Așa cum spune și numele, Plenty of Fruit 20 gratis este un joc plin de fructe. Dacă este plin de fructe, cu siguranță este plin și de câștiguri frumoase! Încearcă și tu jocul de păcănele cu fructe Plenty of Fruit 20 free play la noi! Îți oferim varianta demo pentru a testa toate funcțiile lui. Dacă jocurile cu plăți mari sunt genul tău, atunci încearcă la noi și Plenty on Twenty slot free! Acesta este și el un aparat clasic extrem de avantajos.

Plenty of Fruit 20 gratis – cum joci?

Plenty of Fruit 20 gratis are un mod simplu de joc, deci este ideal și pentru începători. Toate butoanele de care ai nevoie sunt în partea de jos a ecranului. Plenty of Fruit 20 slot se poate juca în mod manual, cu butonul de Start. Acesta devine butonul Collect după fiecare rundă câștigătoare. Poți colecta banii sau poți juca funcția de dublaje pentru a spori câștigul. 

Poți juca și în mod automat, pentru a avea o intervenție minimă. Poți opri oricând seria de jocuri automate. Miza se stabilește cu butoanele „-” și „+”. Miza minimă este de 0,20 credite, iar cea maximă este de 20.000. 

Butonul de meniu îți stă la dispoziție pentru a modifica unele setări generale. Aici mai poți consulta și tabelul de plăți. Plenty of Fruit 20 demo păstrează structura tradițională de 5 role și 3 rânduri. Rata de câștig teoretic este de 95,18%, suficient de mare pentru a juca slotul și pe bani reali.

Despre Plenty of Fruit 20 Novomatic

Tematica Plenty of Fruit 20 gratis este una clasică, cu fructe și șeptari. Ai la dispoziție multe fructe pentru a face cel mai delicios „compot cu de toate”! Așa cum poate ești obișnuit, Novomatic mizează atât pe experiența utilizatorului cât și pe oferirea câștigurilor. Este cazul și cu Plenty of Fruit 20 slot. De asemenea, grafica simplă contribuie la experiența vintage a jocului.

Jocul de păcănele cu fructe Plenty of Fruit 20 free play are 20 de linii de plată fixe. Simbolurile acestuia aduc următoarele plăți:

  • Clopoțelul: până la 400.000 de credite;
  • Pruna și Pepenele: până la 200.000;
  • Lămâia, Portocala și Cireșele: până la 100.000.

Aceste valori sunt pentru miza maximă și pentru 5 simboluri pe linia de plată. Simbolurile din Plenty of Fruit 20 free play se plătesc dinspre stânga înspre dreapta și minim 3 simboluri identice generează plată. Mai sunt și alte 2 simboluri, dar acestea au trăsături speciale, deci le vom discuta în secțiunea următoare.

Plenty of Fruit 20 gratis – speciale

Așa cum poate era de așteptat, un joc clasic precum Plenty of Fruit 20 gratis nu excelează în funcții speciale. Chiar și așa, sunt câteva modalități care îți vor putea aduce câștiguri frumoase. Acestea sunt reprezentate de 2 simboluri speciale și de dublaje.

  • Simbolul Wild: reprezentat de șeptar. Înlocuiește toate simbolurile cu excepția Scatter. Poate aduce până la 1.000.000 de credite.
  • Simbolul Scatter: reprezentat de stea. Plătește oriunde, indiferent de locul său pe role. Este nevoie de minim 3 simboluri pentru a genera plată și îți poate da până la 10.000.000 de credite.
  • Gamble: funcția Gamble poate fi jucată după fiecare câștig. Dacă ghicești culoarea cărții (roșu/negru) aleasă aleatoriu dintr-un pachet, suma câștigată va fi dublată. Totuși, dacă nu ghicești, vei pierde tot câștigul acumulat în acea rundă. Butonul de Gamble apare în locul butoanelor de setare pariu. Funcția nu poate fi jucată în modul de joc automat.

Plenty of Fruit 20 free play este un joc foarte atractiv. Simplu, dar cu funcții speciale care să-ți stârnească interesul, chiar și pentru varianta pe bani reali de la cazino. Că tot veni vorba de jocul pe bani reali, Betano este unul din cazinourile ce îți oferă șansa de a juca Plenty of Fruit 20 online. Dacă nu ai cont la ei, ar fi bine să îți faci și să profiți de oferte atractive și de numeroasele păcănele Betano.

Joacă Plenty of Fruit 20 demo pe mobil!

Cea mai bună experiență a aproape oricărui joc, inclusiv Plenty of Fruit 20 gratis, este pe mobil. Experiența clasică a păcănelelor îți este adusă cu tehnologia de ultimă generație. Jocul este construit special pentru a se putea încadra perfect în ecranele mai mici, deci nu vei întâmpina dificultăți. Poți juca de oriunde, oricând și oricât, singura condiție este să fii conectat la internet.

Concluzii

Dacă preferi jocurile clasice de păcănele, atunci Plenty of Fruit 20 gratis merită încercat. Nu te costă nimic și, pe deasupra, poți ieși câștigător. Descoperi lumea fascinantă a jocurilor clasice cu fructe și, în același timp, te distrezi! După cum ai văzut, modul de joc este, putem spune, ușor de înțeles și de stăpânit. Dezvoltatorii nu s-au complicat foarte mult cu acest aspect, lucru care îl face popular în rândul celor care doresc simplitate. Un joc care are aproximativ aceleași trăsături ca Plenty of Fruit 20 Novomatic este Sizzling Hot 6 Extra Gold demo. Și acesta poate fi testat pe Joc Păcănele!

Alte păcănele recomandate

Wazdan
Power of Gods: Egypt
3.6/5 – (10 votes)
1×2 Gaming
Pirate Kingdom Megaways
4.5/5 – (2 votes)
Novomatic
Supra Hot
3.5/5 – (17 votes)
Skywind
Sticky Sevens Megaways
3.6/5 – (26 votes)
Autor