Quickspin producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Hidden-Valley

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Hidden Valley

Producator

Quickspin

Rating

Hidden Valley este unu joc de pacanele ca la aparate de tip video, format din 5 role, 3 sau 4 rânduri și 40 de linii de plată. Hidden Valley

Hidden Valley are o grafică impresionantă și spune povestea regatului mitologic de legendă Shangri-La, afla în Himalaya. Jocul aduce câștiguri foarte generoase, rotiri gratuite, simboluri wild și multiplicatori. Pe parcursul jocului suntem captivați de aventură și de descoperirile pe care le facem.

Fundalul jocului înfățișează munții Himalaya acoperiți de zăpadă. Vedem de asemenea și o scară sculptată în piatră, care ne insinuează că putem ajunge sus de tot. Coloana sonoră stimulează aventura și completează foarte bine efectele vizuale.

Fiecare câștig este marcat de animații foarte atractive

La nivelul simbolurilor întâlnim atât seria de simboluri clasice de cărți de joc, dar și personaje speciale din povestea Shangri-La. Întâlnim astfel doi curajoși care încearcă să ajungă sus pe munte, un călugăr, un yak și un vultur.

Hidden Valley este un joc de pacanele ca la aparate cu simboluri wild și scatter, precum și o rundă bonus captivantă cu rotiri gratuite.

Runda bonus se activează atunci când apar 3 simboluri Bonus Scatter și începe cu apariția roții norocului. Roata va stabili un al doilea simbol wild de care beneficiem în joc, precum și numărul de rotiri gratuite pe care le primim. Simbolurile Extra Wild pot fi acordate în timpul rotirilor gratuite și iau forma unuia din personajele speciale (bărbatul, femeia sau călugărul). Acestea înlocuiesc toate simbolurile cu excepția simbolurilor Multiplier Wild și Bonus Scatter.

Câștiguri de top la pacanele ca la aparate

În partea dreaptă putem vedea o scară pentru multiplicator. Acesta crește pe măsură ce facem pariuri și obținem câștiguri cu ajutorul simbolurilor wild. Multiplicările pot ajunge până la 10x!

În acest joc de pacanele ca la aparate, toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se va plăti un singur premiu, și anume cel mai mare, pe fiecare linie de plată.

Așadar, Hidden Valley este un joc de pacanele ca la aparate plin de elemente speciale și mai ales profitabil. Câștigurile din acest joc sunt foarte mari și pot fi atinse foarte ușor.

Alte sloturi


7 Monkeys
Davinci Diamonds Dualplay
Archangels: Salvation
Fruit Cocktail
Zeus II
Book of Ra Deluxe