NetEnt producator pacanele

800 Rotiri Gratuite 20 Super Hot

Prinde Oferta Unibet
Guns-and-Roses

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Guns and Roses

Producator

NetEnt

Rating

Guns n Roses este unul din cele mai noi jocuri pacanele gratis de pe site. Acesta este întâlnit în multe din cazinourile online românești, iar acum poate fi jucat și în varianta gratuită la noi pe site. Testează-l și tu și vezi dacă merită să îl joci pe bani reali!

Joacă păcănele gratis Guns n Roses în cinstea trupelor rock!

Pe Joc Pacanele găsești mai multe jocuri din seria de jocuri create de NetEnt care au drept tematică trupe rock de succes. Jocurile au un payout mai mare de 96%, așa că merită pe deplin atenția ta. Guns n Roses are 20 de linii de plată și poate fi jucat și pe mobil. În timp ce joci vei putea asculta hiturile trupei și te vei simți ca la un concert.

Personajele principale ale jocului sunt desigur membrii trupei. Aceștia sunt și cei care plătesc cel mai bine. Simbolul cel mai valoros este Axl Rose (solistul). Acesta aduce până la 750 de monede. Restul simbolurilor plătesc și ele destul de bine, așa că poți obține câștiguri foarte bune.

Simboluri Guns n Roses online

Simbolurile speciale sunt logo-ul jocului (cu rol wild), vinilul (pentru runda bonus) și simbolul wild special Destruction. Simbolurile wild pot deveni și extensibile, găsești și o rundă cu rotiri gratuite, iar în timp ce joci se poate activa în mod aleatoriu funcția Legend Spins cu rotiri extra și simboluri wild extensibile.

Jocul are o rată de profit de 96.83%, așa că plătește foarte bine. În cazul în care vrei să joci pe bani reali, este o opțiune pe care nu trebuie să o pierzi din vedere.

Concluzie

Încearcă și tu Guns n Roses în pagina noastră de jocuri pacanele gratis și descoperă unul din cele mai animate și captivante jocuri din cazinourile online. Pe Joc Pacanele aducem mereu jocuri noi pentru utilizatorii noștri, astfel încât distracția să fie în toi.

Alte sloturi


Medusa
Wild Orient
Mirror Mirror
Apollo Rising
Spinions
Ultra Hot Deluxe