NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
dazzle me gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dazzle me

Producator

NetEnt

Rating

Dazzle Me este unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele de la NetEnt. Acest joc de păcănele cu diamante are o rată de plată de 96.9%, pe care merită să o testezi jucând gratis pe site-ul nostru. Dazzle Me gratis poate fi jucat fără download, fără înregistrare și fără limită de timp. Iată cum!

Simboluri de joc și reguli Dazzle Me gratis

Dazzle Me este un joc disponibil atât pe PC, cât și pe telefon. Jocul are simboluri de diamante și o grafică foarte jucăușă, plină de culoare. Printre simboluri vei mai găsi niște șeptari și niște clopoței.

Simbolurile cele mai valoroase sunt:

  • Șeptarii: 200 de monede pentru o serie de 5
  • Clopoțeii: 100 de monede pentru o serie de 5

Dă click pe butonul “i” din partea stângă a ecranului de joc pentru a vedea întreaga tabelă de plată, cu valorile tuturor simbolurilor și combinațiile câștigătoare.

Jocul are 76 de linii de plată fixe. Pentru a porni jocul, tot ce trebuie să faci este să alegi valoarea fiselor (găsești butoanele în bara de jos a ecranului) și să apeși butonul rotund Spin.

Rotiri gratuite și funcții speciale

La prima vedere, Dazzle me pare un joc fără prea multe elemente speciale. Acesta beneficiază însă de o serie de funcții care îți pot aduce câștiguri foarte bune.

Prima dintre ele este funcția Wild Reels. Aceasta poate umple în mod aleatoriu 1-5 role de joc cu simboluri wild.

O altă funcție interesantă este cea Free Spins. Aceasta aduce rotirile gratuite. Atunci când prinzi 3, 4 sau 5 simboluri Free Spins pe ecran, primești 8, 12 sau 16 gratuite. În timpul acestor rotiri, rolele de joc se vor copia între ele, astfel încât să te ajute să strângi câștiguri mai mari.

Îți recomandăm să joci mai multe runde gratis pe JocPacanele, pentru a vedea cum funcționează în timp real fiecare funcție din acest joc.

Nu uita că pe site-ul nostru găsești în fiecare zi jocuri noi de păcănele gratis! Dacă îți plac jocurile cu diamante, merită să încerci și Jewels 4 All sau Magic Crystals.

Îți urăm mult noroc!

Alte sloturi


Gemix
Jumbo Stampede
Redroo
Wild Bazaar
Medusa II
Route of Mexico