NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Butterfly Staxx

Producator

NetEnt

Rating

Inspirat parcă din poveştile cu fluturi magici şi zâne, Butterfly Staxx este un slot compus din 5 role și 40 de linii de plată oferit de software-ul NetEnt. E suficient să începi rotirile şi vei intra imediat într-o lume magică şi fascinanta, aşa cum poate rar întâlneşti în jocurile de noroc cu care te-ai obişnuit.

Dacă vrei jocuri de păcănele cu speciale, încearcă Butterfly Staxx gratis pe jocpăcănele.ro. Nu trebuie să fii expert, slotul e o idee excelentă de  bun venit pentru începători.

Butterfly Staxx  – caracteristici şi funcţii speciale

Caracteristici slot

Colorful Flower este simbolul Wild în joc – cel care poate înlocui toate simbolurile, cu excepția celui Scatter. Wild poate apărea atât în jocul de bază, cât și în funcția de re-rotiri.

Re-rotiri

Fii cu ochii în patru. De câte ori apar fluturi  și acoperă întreaga bobină, re-rotirile sunt imediat activate.  Fluturii vor zbura din stânga pe același rând,acolo  nu este deja ocupat de un simbol fluture și vor rămâne pe tamburi până la sfârșitul re-rotirilor. Când nu mai există fluturi pe role pe timpul rulării, acestea se vor termina.

Rotirile fluture (Butterfly spins)

Simbolul Lotus este Scatter, iar dacă 3 dintre acestea ajung oriunde pe role, vei declanșa automat  funcţia Rotiri gratuite. Odată declanșata, poţi obține 5, 6 sau chiar 7 rotiri. În timpul rotirilor Butterfly, numai coconul poate ateriza  – transformându-se ulterior  în simboluri. Pare dificil? Nu e deloc, din contră. Încearcă Butterfly Staxx gratis pe jocpăcănele.ro şi vezi dacă e sau nu slotul pe care îl cauţi.

Unul dintre marile avantaje, altfel specifice NetEnt, este calitatea jocului. Efectele video, culorile, grafica ireproşabilă, precum şi muzica absolut liniştitoare, care parcă te conduce în atmosfera orientală, toate fac din Butterfly Staxx un slot care merita 100% experimentat. Indiferent dacă eşti avansat sau jucător începător.

Mai mult decât atât, pentru şi mai mult confort şi relaxare, slotul este complet optimizat pentru mobil și poate fi accesat nu numai pe site-urile de jocuri de noroc online prin computer, dar și pe toate dispozitivele mobile, inclusiv iPhone și Android.

Verdict

Dacă nu eşti tocmai genul  care caută animații spectaculoase constant, dar şi funcții bonus interminabile, atunci acesta ar putea fi exact slotul ideal pentru tine. Dacă nu eşti sigur că slotul e pentru tine, ai posibilitatea de a încerca Butterfly Staxx gratis pe jocpăcănele.ro. Suntem aproape convinşi că te va captiva de la prima rotire, iar câştigurile te vor fideliza imediat. Butterfly Staxx nu e doar despre câştiguri, dar şi despre o experienţă relaxantă. La fel de important e şi detaliul legat de RTP-ul jocului, acesta ajungând la 96,8.

Dacă încă ai rămas cu îndoieli, cea mai sigură cale de a le elimina este chiar să începi să joci. Nimic nu se compara cu senzaţia pe care ţi-o oferă jocul, acest slot fiind unul dintre cele care au ca principal scop să îţi ofere calm, relaxare şi o experienţă liniştitoare, astfel încât să devină un joc de top pe lista favoritelor tale. Hai, eşti doar la un click distanţă de experienţa Butterfly Staxx.

Alte sloturi


Retro Reels
Xmas Joker
Blue Heart
300 Shields
Batman
Bubble Craze