NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lucky Angler

Producator

NetEnt

Rating

Lucky Angler gratis este un joc plin de aventură şi de suspans, gata să îţi ofere o experienţă unică! Dacă unul dintre hobbyurile tale este pescuitul, atunci trebuie să încerci acest joc produs de una dintre cele mai bune companii de soft din lume: NetEnt. Poate vei fi destul de norocos încât să prinzi peştişorul de aur, pentru a-ţi îndeplini toate dorinţele. Vrei să afli mai multe detalii despre unul dintre cele mai bune jocuri netent? Atunci citeşte rândurile de mai jos!

Ce simboluri şi caracteristici speciale oferă jocul Lucky Angler gratis?

Precum era de aşteptat în orice jocuri Netent, cele mai bune simboluri sunt cele Scatter şi Wild.

Jocul oferă un Sticky Wild – are rolul de a substitui fiecare pictogramă în parte cu excepţia celui scatter. Simbolul va apărea întotdeauna pe rolele cu numărul 2,3 şi bineînţeles, 4. Doar în timpul rotirilor gratis se va schimba ordinea aceasta, Sticky Wilds fiind valabile doar pe rola 2 şi 4. Acesta va rămâne declanşat în timpul rotirilor până când nu vei mai câştiga nimic. Pictograma este conturată de o momeală făcută sub forma peştişorului de aur.

Acum hai să vorbim despre simbolul scatter! Pictograma are inscripţionata mesajul: „scatter”, în fundal putând să se destindă 4 peşti. Nu numai că vei primi credite gratis, însă vei putea declanşa rotirile gratuite care îţi pot acorda premii destul de bune. Pentru 3 simboluri scatter primeşti 10 rotiri gratuite, pentru 4 ţi se oferă 15 şi pentru 5 nici mai mult nici mai puţin de 20.

Alte simboluri pe care le vei descoperi în acest joc sunt diversele specii de peşti. Cel mai bun este peştişorul roşu care poate să aducă un maxim de 2000 de credite, urmat fiind de o specie portocalie care oferă 1500 de credite. Îţi reamintesc şi de peştişorul albastru care te poate plăti 1000 de credite şi de crevetele ce dă 750 de monezi. Fiind unul dintre jocurile tradiţionale Netent, nu vor lipsi nici simbolurile clasice precum cifrele şi literele.

Jocul Lucky Angler gratis nu îţi oferă caracteristica Gamble, deci nu vei putea să îţi dublezi câştigurile după o rotire norocoasă. Totuşi, poţi să optezi pentru Autoplay dacă vrei să roteşti rolele în mod instant.

Grafica modernă şi coloana sonoră te vor face să mergi mai des la pescuit până când vei pune mâna pe cele mai fierbinţi comori ale Antarcticii.

Verdict

Fie că vrei să pariezi pe bani reali în unul dintre cele mai bune casinouri licenţiate din România sau să te joci pentru distracţie pe această pagină, jocul Lucky Angler gratis va fi ideal atât pentru jucătorii noi cât şi pentru cei mai experimentaţi. Accesează-l de pe mobil, tabletă, laptop sau PC şi distrează-te la maxim până când vei pune mâna pe peştişorul de aur.

Alte sloturi


Jack Hammer
40 Super Hot
Pizza Prize
Cazino Zeppelin
Cash Camel
Vikings Go Berzerk