Greek Gods

Greek Gods online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Greek Gods online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
26 de oameni joacă acum
Categorie
Speciale, Noi
Producător
Pragmatic Play
Simboluri Speciale
Scatter
Linii de plată
243
RTP
94,50%
Funcții
Rotiri Gratuite
eldorado logi
Bonus Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Greek Gods demo este o păcănea produsă de către Pragmatic Play, care are o sursă de inspirație extrem de folosită în jocurile de noroc, și anume mitologia greacă. Chiar și așa, este foarte important ca produsul finit să fie unul cât mai reușit și care să aibă numeroase originale, cu care să iasă în evidență.

Prin acest articol ne propunem să îți scoatem în evidență cele mai importante aspecte ale acestei păcănele. Pe măsură ce vei avansa în articol, o să descoperi numeroase trăsături foarte importante care te vor ajuta în procesul de joc. Printre acestea se numără simbolurile și plățile, specialele, structura, dar și alte particularități interesante. Cu toate acestea, indiferent de detaliile din acest articol, tu vei fi cel care decide cât de atractivă este păcăneaua Greek Gods gratis.

Greek Gods demo – informații generale

Putem spune că nu există nimic prea deosebit la grafica sau tema păcănelei Greek Gods demo. Totuși, tocmai această simplitate este cea care face ca acest joc să fie atractiv pentru publicul larg. Rolele sunt așezate între stâlpii unui templu grecesc clasic, iar pe fundal poți privi peisajul Greciei Antice. Auriul este culoarea predominantă din acest joc, fiind reprezentat de soarele aducător de lumină și căldură. Pe role pot fi observate două figuri foarte importante în mitologia greacă, mai exact Hera și Zeus. Pe site-ul nostru poți încerca și o altă păcănea cu o tematică asemănătoare, anume Lucky Lightning free. Îți garantăm că nu vei regreta!

Greek Gods gratis are o structură clasică, prezentând 5 role și 3 rânduri, iar la acestea se adaugă 243 de modalități de plată. Volatilitatea are un nivel mediu spre mare, acest lucru însemnând că plățile vor fi ceva mai rare, însă vor compensa prin valoare. Rămânând pe această latură, este important de menționat că RTP-ul are valoarea de 94,50%, nefiind una tocmai ridicată. Asta nu înseamnă că jocul nu va aduce plăți, însă totul ține de noroc.

Greek Gods gratis – cum joci?

Pentru a juca Amazing Money Machine demo este nevoie să urmezi câțiva pași foarte simpli, care vor fi accesibili indiferent de experiențGreek Gods demo este o păcănea ce inspiră foarte multă simplitate, însă tocmai acest aspect o face să fie specială.  Foarte simplu va fi și să ajungi să dai spin la acest joc, tot procesul fiind unul foarte simplu și accesibil pentru toate tipurile de jucători, indiferent de experiență. Hai să vedem care sunt pașii ce trebuie urmați.a ta ca jucător. În cele ce urmează, îți vom prezenta ce etape trebuie să urmezi pentru a putea juca.

  1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și  așteaptă ca păcăneaua să se încarce. 
  2. Setează miza pe care dorești să joci. Aceasta poate avea valori cuprinse între 1 și 500 de credite.
  3. Dă drumul la distracție, apăsând pe butonul de spin și obține cele mai tari câștiguri. 

Greek Gods demo – simboluri și plăți

După cum am spus, Greek Gods demo are o tematică inspirată din mitologia greacă, deci simbolurile vor fi și ele din același spectru. Hai să vedem care sunt acestea și cât vor plăti dacă vei juca pe o miză de 10 credite.

  • 10, J – 3x(2,00), 4x(6,00), 5x(20,00);
  • Q, K – 3x(2,00), 4x(8,00), 5x(20,00); 
  • A – 3x(2,00), 4x(10,00), 5x(20,00); 
  • Pocal – 3x(4,00), 4x(12,00), 5x(30,00); 
  • Harpă – 3x(4,00), 4x(16,00), 5x(40,00); 
  • Hera – 3x(8,00), 4x(20,00), 5x(50,00); 
  • Zeus – 3x(10,00), 4x(24,00), 5x(60,00).

Greek Gods gratis – speciale

Prima caracteristică specială din Greek Gods demo este un rând suplimentar care apare deasupra rolelor 3, 4 și 5. Acesta conține diverse premii care se schimbă cu fiecare rotire. Funcția oferă premii aleatorii și îți poate aduce bani sau declanșarea unei roți cu bonusuri sau o rundă de rotiri gratuite. Pentru a obține premii aleatorii, trebuie să aduni un teanc de simboluri scatter. Acesteai apar deasupra rolelor 3, 4 și 5 în timpul jocului principal. Fiecare rolă primește un premiu aleatoriu în timpul rotirilor gratuite.

Poți activa funcția Rotiri gratuite, primindu-le din secțiunea de premii aleatorii sau când apar 5 sau mai multe scatters pe role în timpul jocului principal. Vei primi 3 rotiri gratuite și 1 rotire suplimentară pentru fiecare scatter în plus.

Unde poți juca Greek Gods online pe bani reali?

Jucând Greek Gods gratis pe site-ul nostru cu siguranță ai devenit familiar cu toate caracteristicile acesteia și, poate, ai dori o nouă aventură. Ei bine, la Netbet ai posibilitatea de a juca această păcănea pe bani reali. Astfel, adrenalina va fi la cote maxime și vei avea posibilitatea să te bucuri de cele mai tari câștiguri. De asemenea, avem pentru tine o listă cu cele mai tari cazinouri din România, dacă dorești să descoperi și alte locuri în care te poți distra pe cinste. Pe lângă numele cazinourilor la care poți juca păcănele de calitate, de la noi poți să iei și bonusuri de bun venit exclusive.

Concluzii

În final, suntem siguri că Greek Gods demo te va atrage și vei ajunge să te distrezi purtat de valul legendelor Olimpului. Distrează-te fără limite la noi, complet gratuit, iar dacă te simți norocos, dă-i câteva spinuri și pe bani reali. Îți dorim mult succes și nu uita că este important să joci responsabil!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Plenty on Twenty
3.6/5 – (32 votes)
Wazdan
Reel Joke
3.9/5 – (15 votes)
Wazdan
Magic Target Deluxe
3.8/5 – (9 votes)
Relax Gaming
The Great Pigsby
3.5/5 – (4 votes)