...

Greek Fortune

Autor: Gabriel

Actualizat: 30 ianuarie 2024

Greek Fortune demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Greek Fortune demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Producător
Rating
5/5 – (1 vote)
Structură
5×3
Linii de plată
15
RTP
96,37%
Volatilitate
Medie-Mare
Data lansării
Mai 2022
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 6000 RON + 600 Rotiri Gratuite

Greek Fortune gratis este aventura ta în lumea mitică a Greciei antice. Descoperă comorile civilizației elene și ia parte la acțiune la jocul creat de Amusnet. Îți oferim versiunea gratuită și un ghid care îți arată tot ce trebuie să știi despre joc. Aici afli detalii despre plăți, speciale și cazinouri unde îl joci pe bani. Și, dacă tot te apuci de jocuri cu această temă, îți recomandăm să încerci și Greek Gods gratis.

Greek Fortune gratis – aspecte generale

Greek Fortune gratis este un joc cu structură standard de 5 role și 3 rânduri. Are o grafică elegantă, cu mai multe simboluri tematice. Pe role te întâlnești chiar și cu Hercule, Hera și Hydra. Relația dintre Hercule și Hera este extrem de complicată, dar mecanica Greek Fortune free este cât se poate de simplă. Practic, ca să joci, nu trebuie decât să faci următoarele:

 • Deschide meniul din butonul cu trei linii paralele, iar din setări, stabilește numărul de linii de plată. Ai opțiunile 1, 5, 7, 10 și 15 linii.
 • Închide meniul și apasă pe unul dintre butoanele de jos. Aceste 5 butoane de sub role reprezintă mizele și cu ele pornești o rundă. 
 • Apasă pe butonul cu săgeți circulare ca să joci și în acest mod. Pentru joc, poți să folosești și tasta SPACE.

Greek Fortune demo este optimizat pe mobil, deci te bucuri de el de pe orice dispozitiv. Toate jocurile Amusnet precum acesta, Fortune Spells demo, și altele au exact aceeași interfață. Dacă știi să joci la un slot, vei ști la oricare.

Păcănele Greek Fortune – simboluri și plăți

Greek Fortune gratis are un coeficient RTP de 96,37% și o volatilitate medie spre ridicată. Va plăti mai rar, dar așteaptă-te la câștiguri consistente. Hercule și Hera plătesc de la 2 simboluri identice pe linie, iar celelalte plătesc de la minim 3. Mai jos vezi câștigurile la 5 simboluri identice pe o linie de plată activă:

 • Hercule: 75x miza;
 • Hera: 75x miza;
 • Coiful: 40x miza;
 • Scut: 25x miza;
 • Sandale: 25x miza;
 • Harpă: 12,5x miza;
 • Corn: 12,5x miza;
 • A, K, Q și J: 10x miza.

De menționat este faptul că în Greek Fortune slot nu doar cei 2 protagoniști sunt importanți. Deși aceștia plătesc cel mai bine, în joc te vei întâlni mai des cu celelalte simboluri. Și chiar dacă plățile vor fi mai mici, vei avea parte de câștiguri mai dese. Totuși, ca să vezi cu exactitate cum plătește jocul, dă un spin la aparat pe site-ul nostru, Joc Păcănele! 

Greek Fortune gratis – speciale

Speciala de la Greek Fortune gratis este cu rotiri gratuite. În afară de aceasta, jocul are dublaje, jackpoturi și simboluri speciale. Hai să vedem care sunt acestea, dar și ce caracteristici au!

 • Simbolul Wild: substituie alte simboluri pe direcțiile de câștig și plătește pe linii ca un simbol obișnuit. Plata maximă este de 1.000x miza. Atunci când substituie, dublează câștigul combinației.
 • Simbolul Hydra: este un Scatter care plătește oriunde, indiferent de pozițiile pe role. Minim 3 simboluri acordă 15 rotiri gratuite.
 • Rotiri gratuite: se joacă cu un multiplicator de câștig 3x. Funcția se poate redeclanșa cu alte minim 3 simboluri Hydra. 
 • Gamble: apasă pe butonul X2 după o rundă câștigătoare. La jocul de dublaje, alege roșu/negru ca să-ți dublezi câștigul. Dacă nu ghicești, suma pe care ai pariat-o este pierdută. Ai 50/50 șanse de câștig/pierdere.
 • Jackpot: jocul Jackpot Cards se declanșează aleatoriu și aici afli care dintre cele 4 jackpoturi progresive devine al tău. Sunt opțiunile pică, inimă roșie, romb și treflă. Alege cărți până când trei vor fi din aceeași suită.

Unde joci Greek Fortune online cu miză adevărată?

Ai văzut cât de tare este Greek Fortune gratis, deci este timpul să-l joci pe bani reali. Câteva cazinouri excelente pentru joc sunt Winboss, Netbet, Betano, Superbet și Maxbet. Ca să te joci, trebuie să te înregistrezi și să faci o depunere.

Orice ai alege, îți recomandăm să joci doar la cazinouri cu licență de funcționare în România. Găsești o astfel de informație în subsolul paginii unui casino. Îți mai recomandăm să revendici promoția de bun venit și alte bonusuri care te ajută să câștigi.

Concluzii

La Greek Fortune gratis ai parte de aventura vieții tale. Aparatul cu temă mitologică greacă îți oferă câștiguri consistente datorită simbolurilor care plătesc bine. Dacă reușești să declanșezi speciala, atunci te vei bucura de premii chiar și mai frumoase. Joacă Greek Fortune gratis la noi și continuă expediția în universul mitologic cu Minotaurus online! Mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Clover Gold
4.7/5 – (3 votes)
Stakelogic
Sea God
4/5 – (4 votes)
Synot
Respin Joker
3.3/5 – (14 votes)
GAMING1
Relic Heroes
3/5 – (3 votes)
Autor