...

Gold Oasis

Autor: Gabriel

Actualizat: 22 mai 2024

Gold Oasis gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Gold Oasis gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
13 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (1 vote)
Structură
5×3
Linii de plată
243
RTP
96,06%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Septembrie 2023
princess casino logo
Bonus Cu Depunere

Până La 3000 RON + 710 Rotiri Gratuite

Încă o aventură, de data aceasta în lumea arabă, te așteaptă pe Joc Păcănele! Gold Oasis demo este un joc fermecător de la Pragmatic Play. Citește ghidul nostru și pregătește-te pentru o expediție în deșertul Arabiei! În aceasta cauți comori cu ajutorul rotirilor gratuite și a simbolurilor din jocul de bază. La noi pe site poți descoperi și alte aparate Pragmatic pline de bogății. Un foarte bun exemplu este Emerald King demo. Un alt joc pe care ți-l recomandăm este Aztec Blaze, tot cu comori, iar dacă le dorești într-un cadru egiptean, atunci joacă și Book of Golden Sands!

Cum este Gold Oasis demo?

Jocul de păcănele Gold Oasis demo este unul care are o grilă simplă, cu 5 role și 3 rânduri. Grafica este senzațională, dar acest lucru este obișnuit pentru aparatele Pragmatic. Sunt foarte multe elemente din lumea arabă, care vor face povestea din ce în ce mai interesantă. Fundalul este ilustrat printr-un peisaj din deșert, iar simbolurile sunt în ton cu tema.

Dar despre simbolurile de la Gold Oasis gratis vorbim pe larg într-un alt capitol. Deocamdată, aici trebuie să știi că modul de joc este intuitiv. Modifici pariul cu -/+ sau dacă ești pe mobil, cu butonul desenat cu fise. Ca să dai Spin apeși pe butonul mare cu o săgeată circulară. Poți modifica afișarea fondului și a pariului din valută în monede și invers. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe zona în care sunt afișate pe ecran.

Gold Oasis slot este un joc de păcănele online gratis pe care îl găsești ușor și la cazinouri online. Multe platforme dețin jocuri Pragmatic. Îl poți găsi în portofoliul de păcănele Princess, la Winboss sau la Netbet. Creează un cont la oricare, depune, ia un bonus și începe expediția! Bonusurile la înregistrare pot fi de două tipuri: cu depunere și fără depunere. Alegi fix ce crezi că te ajută mai bine la start!

Ce simboluri și plăți ai la păcănele Gold Oasis gratis?

Rata de plată de la Gold Oasis demo este de 96,06%. Slotul îți aduce câștiguri pe 243 de direcții. Spre deosebire de modul clasic de plată, aici simbolurile nu trebuie să fie pe role adiacente. Acestea plătesc oriunde, cu condiția să fie minim 3 pe 3 role diferite. Câștigul maxim la acest aparat este de 7.260x pariul total. Mai jos îți arătăm și cât plătesc aceste simboluri la 5 de-un fel pe o direcție:

 • Arabul cu turban albastru: 6x miza;
 • Arabul cu turban roșu: 4,5x miza;
 • Femeia: 3,5x miza;
 • Arabul cu turban mov: 2,5x miza;
 • Sacul cu aur: 2x miza;
 • Ceainicul: 1,5x miza;
 • A și K: 1x miza;
 • Q, J și 10: 0,75x miza.

Bogății nu găsești doar în Gold Oasis demo. Dacă vrei să te îmbogățești rapid și să faci parte dintr-o familie regală, îți sugerăm să dai spin-uri la jocul Versailles Gold gratis! Produs de celebrul EGT, slotul e simplu, atractiv și, cum am spus, îți poate oferi plăți excepționale.

Ce specialele ai la Gold Oasis demo?

Slotul Gold Oasis demo are o secvență specială extrem de interesantă, cu simboluri care se duelează. Dar hai să-ți arătăm mai jos toate detaliile caracteristicilor speciale!

 • Simbolul Scatter: este reprezentat printr-o încuietoare și apare pe rolele 1, 3 și 5 din Gold Oasis free. 3 simboluri oferă un câștig de 2x pariul total și declanșează speciala cu rotiri gratuite.
 • Dueluri: funcția se poate declanșa în mod aleatoriu, în timpul jocului de bază. Unul dintre simbolurile standard este ales în mod aleatoriu. Acesta va înlocui între 2 și 10 tipuri de simboluri de pe ecran.
 • Rotiri gratuite: primești 5 rotiri gratuite pentru început. În secvență toate simbolurile plătesc valorile la 5 de-un fel, indiferent de numărul de simboluri din combinațiile câștigătoare. Fiecare Scatter din runde este colectat deasupra rolelor Gold Oasis demo. La 2 simboluri Scatter are loc un duel între 2 simboluri. Simbolul care câștigă înlocuiește toate pozițiile în care apare simbolul pierzător. Pot avea loc cel mult 10 dueluri. Fiecare duel acordă runde suplimentare. Primele 5 acordă câte 2 rotiri, iar următoarele 5 câte o rundă gratuită suplimentară.
 • Cumpără secvența bonus: pentru 100x miza totală cumperi secvența de mai sus. Mai poți cumpăra și secvența de rotiri în care simbolul cu valoare mai mare câștigă întotdeauna duelul. Aceasta costă 200x miza. Este o secvență bonus specială care nu poate fi declanșată, în modul obișnuit, din jocul de bază. 

Concluzii

Super slot, nu? Gold Oasis demo este un joc de păcănele excelent pentru fanii temei arabe. Are o specială inedită și un mod de plată mai avantajos. Nu mai este necesar ca simbolurile să se găsească pe role vecine. Acestea plătesc oriunde pe ecran. Iar dacă reușești să elimini simboluri în secvența specială, atunci șansele de câștig devin și mai bune. Ca să te apropii și mai mult de distracția și câștigurile mult visate, aplică cele mai bune strategii la păcănele! Baftă!

Alte păcănele recomandate

BF Games
Crystal Mania
3.4/5 – (18 votes)
Stakelogic
Wild Bounty
4/5 – (3 votes)
Quickspin
Second Strike
3.8/5 – (12 votes)
Stakelogic
Black Gold Megaways
3.6/5 – (10 votes)
Autor