Quickspin producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Gold-Lab

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Gold lab

Producator

Quickspin

Rating

Gold Lab este un joc de pacanele ca la aparate plin de culoare și cu o acțiune foarte dinamică. Jocul este produs de suedezii de la Quickspin, ceea ce se traduce instant prin faptul că grafica și muzica sunt foarte bine lucrate și îmbinate. Rolul principal în acest joc de pacanele ca la aparate este jucat de omul de știință. Acesta are mai mult o activitate de alchimist, încercarea sa fiind aceea de a găsi o modalitate de a crea aur. Rolul nostru este să generăm cât mai multe pietre prețioase, până când omul de știință găsește combinația care creează aur.

Structură simplă

Gold Lab nu este un joc de pacanele ca la aparate cu rotiri gratuite foarte numeroase sau runde bonus speciale, dar există totuși o rundă numită Golden Bonus. În timpul acesteia putem beneficia de respins, iar acestea la rândul lor transformă simboluri obișnuite în simboluri wild.

Există în total șansa de a câștiga de 200 de ori valoarea pariului plasat. Jocul de pacanele ca la aparate are o rată de profit de 96.06%. Multe din jocurile celor de la Quickspin au o rată de profit în acest spectru, ceea ce pentru mulți este ușor dezamăgitor. Câștigurile sunt într-adevăr mai mici, dar se dovedesc foarte utile pe termen lung.

Golden Bonus

Gold Lab are 5 role și 25 de linii de plată. Printre simboluri se numără diferite poțiuni și pietre prețioase. În partea dreaptă a ecranului de joc putem vedea 4 tipuri de poțiuni. Acestea corespund și cu cele întâlnite pe role. Cele 4 poțiuni au și rol de simbol scatter. Atunci când prindem pe role astfel de simboluri, acestea declanșează runda Golden Bonus. Simbolurile de poțiuni care au generat runda bonus (în funcție de culoarea lor) se vor transforma în simboluri wild pentru 4 respins. Există astfel posibilitatea de a transforma toate simbolurile în simboluri wild, iar un ecran plin de astfel de simboluri înseamnă automat câștiguri foarte mari. Simbolurile wild au valoarea cea mai mare în tabela de plată a acestui joc de pacanele ca la aparate.

Gold Lab este un joc de pacanele ca la aparate în care câștigurile sunt foarte frecvente, dar au o valoare mai mică. Acest joc este potrivit pentru cei care au ceva mai multă răbdare și nu vânează câștigurile cele mai mari. Jocul este însă foarte distractiv și are o grafică detaliată. Este cu adevărat relaxant și captivant să urmărim simbolurile și câștigurile pe role.

Mult noroc!

Alte sloturi


Football Star
Copy Cats
Basic Instinct
Shaolin Spin
Mermaid Diamond
Bumper Crop