ecran gold lab gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
32 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Gold Lab

Gold Lab gratis este o păcănea produsă de către Qucikspin, un producător aflat în plină ascensiune pe piața jocurilor de noroc. Din prima îți poți da seama că vorbim despre un joc foarte distractiv, care te va face să te simți destins încă de la primul spin. Graficile care par desprinse dintr-un desen animat contribuie la crearea unei atmosfere extrem de relaxante, numai bună pentru obținerea unor câștiguri importante.

Experimentează cu substanțe periculoase și creează-ți șanse de câștig cu jocul de păcănele Gold Lab gratis! Aici, pe Joc Păcănele, poți testa toate funcționalitățile Gold Lab demo. De asemenea, citește articolul nostru pentru a afla mai multe despre acest joc distractiv! Suntem destul de siguri că vei dori să-l joci și pe bani reali. De aceea, îți recomandăm să te înregistrezi numai la cazinouri online licențiate.

Păcănele Gold Lab gratis, un loc cu cele mai explozive câștiguri

Savantul nebun te va ajuta să găsești cele mai bune soluții pentru jocul de păcănele Gold Lab gratis. Acestea vor genera câștiguri mari într-un mod distractiv, cu ajutorul animațiilor și funcțiilor speciale. Procesele chimice vor transforma simboluri obișnuite în simboluri Wild și rotiri în câștiguri!

Păcăneaua are o grafică plăcută de desene animate și conține numai simboluri tematice. Cele cu plată mare sunt cristale de diferite forme și culori. Vei găsi pietre roșii, roz, verzi, mov și albastre. Simbolurile cu plată mai mică sunt pahare cu substanțe de mai multe culori: roșu, portocaliu, verde și mov. De asemenea, componenta auditivă a Gold Lab free este și ea foarte bine dezvoltată. În timpul rotirilor vei fi acompaniat de o muzică de fundal jucăușă, care se va intensifica în timpul combinațiilor câștigătoare. 

Structura jocului de păcănele Gold Lab gratis este de 5 role și 3 rânduri. Este creat de Quickspin, un furnizor cunoscut pentru jocurile sale inedite, unde funcțiile speciale sunt strâns legate de tematică. Rata de câștig teoretic este decentă, de 96,06%. Poate genera chiar și de 200 de ori valoarea mizei plasate. Și vei putea juca păcăneaua și pe bani reali, dacă treci prin procesul de înregistrare Netbet, să zicem.

Păcănele Gold Lab Quickspin: simboluri și plăți

Simbolurile jocului de păcănele Gold Lab gratis se plătesc de la stânga la dreapta pe 25 de linii de plată. Acestea aduc următoarele câștiguri:

[list]

  • Cristalul roșu: până la 600 EURO;
  • Cristalul mov: până la 500;
  • Cristalele verde, mov și albastru: până la 400;
  • Substanțele: până la 240.

[/list]

Aceste valori sunt pentru miza maximă, de 100 EURO și pentru 5 simboluri pe o linie. Este nevoie de cel puțin 3 simboluri pentru a genera plată.

Păcănele online Gold Lab: funcții speciale

Jocul de păcănele Gold Lab gratis nu duce lipsă de funcții și simboluri speciale. Aici îți vom prezenta câteva detalii despre acestea.

[list]

  • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile cu excepția Scatter. Poate aduce plăți de până la 800 EURO.
  • Simbolul Scatter: sunt simbolurile cu substanțe, dar cu fundal roșu. Pot apărea pe rolele 1, 3 și 5. Dacă apar 2 sau 1, acestea se pot plăti ca simboluri normale. Dacă aterizează 3 simboluri, atunci vor declanșa 4 reînvârtiri Golden Bonus.
  • Funcția Golden Bonus: simbolurile Scatter se vor transforma în Wild, alături de simbolurile cu aceeași substanță ca Scatter. Dacă în timpul reînvârtirilor apare un simbol Scatter, va fi transformat în Wild și va da o reînvârtire suplimentară.

[/list]

Păcănele Gold Lab gratis: cum joci?

După câteva runde cu păcănele Gold Lab gratis, te vei convinge că acesta este un joc foarte distractiv. O parte din această trăsătură se datorează și modului simplu de joc, la fel cum e și la Gold Digger demo.

Are câteva butoane care se găsesc în partea de jos a jocului. Butonul de spin se găsește în dreapta și este ilustrat printr-o săgeată circulară. Lângă el, mai mic, este butonul de spin automat. Trebuie să stabilești numărul de runde automate și dacă vrei, câteva opțiuni avansate. Sub acest buton se găsește butonul care grăbește rularea jocului.

Pariul se setează cu săgețile în sus și în jos. Se pariază direct cu bani. Desigur, la păcănele Gold Lab gratis, banii sunt fictivi. În stânga, găsești butonul de informații, unde afli mai multe despre reguli, plăți, simboluri și funcții. Sub el se găsește butonul de setări. Sunt 3 opțiuni ON/OFF pentru experiența de joc.

Concluzii

După cum vezi la jocul de păcănele Gold Lab gratis, totul este foarte simplu și interactiv. Savantul va folosi formulele alchimice pentru a-ți aduce câștiguri mari la rotiri. Este un joc ideal atât pentru începători, cât și pentru avansați. Dacă ți-a plăcut, sunt șanse foarte mari să-ți placă și altele! De aceea, îți recomandăm colecția de jocuri aparate noi pe Joc Păcănele. Aici, descoperi și te distrezi cu cele mai bune sloturi de la cei mai renumiți furnizori!

Alte păcănele recomandate

iSoftBet
The Best Witch
4.7/5 – (6 votes)
NextGen
Batman
3.9/5 – (11 votes)
Pragmatic Play
Magic Crystals
3.2/5 – (5 votes)
Novomatic
Book of Ra Deluxe
4.1/5 – (471 votes)