Goblins & Gemstones

goblins gemstones slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
goblins gemstones slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
20 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (2 votes)
Simboluri
Elfi, Balanța, Cărți de joc
Structură
5×4
Linii de plată
1024
RTP
97,1%.
Volatilitate
Ridicată
Data lansării
Decembrie 2020
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 3000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

5/5 – (2 votes)

Vrei să descoperi comorile spiridușilor? Joacă Goblins & Gemstones gratis și intră în universul fantastic al acestor creaturi! Contrar percepției populare, spiridușii sunt chiar darnici și te vor ghida către cele mai rare pietre prețioase. 

Acțiunea de la Goblin & Gemstones free are loc în subteran. Printre multe surprize, vei da de role care se extind, simboluri care devin Scatter și role sincronizate. Explorează și alte adâncuri ale pământului la jocul Caveman Bob free!

Păcănele Goblins & Gemstones gratis – informații de bază

Goblins & Gemstones gratis are structura de 5 role a câte 4 rânduri fiecare. Într-o secvență specială, această structură se modifică pentru a oferi mai multe câștiguri. Dar despre speciale discutăm pe larg într-un alt capitol.

Grafica jocului este una distractivă și ilustrează lumea ascunsă a spiridușilor. Aceștia au ascuns vaste bogății, iar o mică parte dintre ele se vede pe fundalul jocului. Poți ajunge la multe comori, dar drumul este anevoios și incitant. Va trebui să strângi pietre prețioase, iar cu acestea ajungi în camerele speciale, umplute cu tot felul de bogății.

Jocul de păcănele Goblins & Gemstones demo este creat de Kalamba. Acesta este un partener al furnizorului Relax Gaming și cei doi producători au multe în comun. Creează jocuri tematice inedite care spun o poveste. Așa cum vei vedea în recenzia noastră, acesta nu este nicidecum un aparat clasic. Are mai multe secvențe de joc inovative, care plătesc bine și care îți mențin viu interesul pentru joc. 

Dacă tot am amintit și de Relax Gaming, încearcă-le jocul Aurora demo! Este un slot cu RTP mare, de 96,1%, o structură clasică și multe speciale.

Goblins & Gemstones gratis – cum joci?

Chiar dacă Goblins & Gemstones gratis nu este un joc clasic, modul de funcționare este foarte simplu. Furnizorul se bazează pe funcțiile standard de joc: setezi pariul și dai spin. Are, desigur, și posibilitatea jocului automat. Versiunea de calculator nu diferă aproape deloc de cea de mobil. Jocul este optimizat pentru diferite dimensiuni de ecran, deci totul va funcționa așa cum trebuie.

 • Pornești jocul apădând butonul JOACĂ GRATIS;
 • Moneda este pentru setarea valorii pariului;
 • Butonul mare cu o săgeată circulară este cel de spin, cu care porenști o rundă. Dacă ești pe desktop/laptop, poți să dai spin și cu SPACE.
 • Dacă vrei rotirea mai rapidă a rolelor, apasă pe butonul fulger.
 • Butonul mai mic cu două săgeți deschide funcția de joc automat. Alege numărul de spinuri automate și setează, dacă vrei, și limite de pierdere și câștig singular.
 • Meniul jocului se găsește la butonul cu trei linii paralele. De aici consulți tabelul de plăți, regulile și activezi/dezactivezi sunetul, muzica și jocul turbo.

Goblins & Gemstones slot – simboluri și plăți

Simbolurile de la Goblins & Gemstones gratis sunt de două tipuri: tematice și clasice. Jocul generează câștiguri pe 1024 de direcții, numai de la stânga la dreapta. Vezi mai departe câștigurile maxime ale simbolurilor, pentru 5 de-un fel pe o singură direcție:

 • Elful portocaliu: plătește până la 60 de fise;
 • Elful roșu: plătește până la 36;
 • Elful verde: plătește până la 36;
 • Balanța: plătește până la 27;
 • Cheile: plătesc până la 27;
 • A și K: plătesc până la 27;
 • Q, J, 10 și 9: plătesc până la 18.

Rata de plată în jocul de bază este de 96,3%, dar secvența bonus are un RTP chiar mai bun. Acesta poate depăși 97,1%. Mai departe, vorbim despre aceste funcții speciale de la Goblins & Gemstones free.

Goblins & Gemstones online – caracteristici speciale

Plățile la Goblins & Gemstones gratis sunt excelente datorită rotirilor gratuite și a simbolurilor speciale. Vezi mai departe ce presupun toate acestea:

 • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile, cu excepția simbolurilor Bonus, pietrelor și a simbolurilor cu rotiri bonus suplimentare.
 • Simboluri Pietre prețioase: acestea sunt de 3 culori, fiecare pentru câte o secvență specială cu rotiri gratuite. Culorile sunt verde, roșu și albastru. Trebuie să aduni 20 de pietre de-un fel ca să primești 5 rotiri funcția specială aferentă. Contoarele se găsesc în dreapta sau în partea de sus, în funcție de dimensiunea ecranului.
 • Simbolul Bonus: 3 simboluri bonus declanșează secvența de rotiri gratuite.
 • Rotiri gratuite: alege între cele 3 tipuri de rotiri gratuite, fiecare cu modul său special de desfășurare. Poți alege 10 rotiri verzi cu un simbol ales aleatoriu care va plăti oriunde. Ai la dispoziție 7 rotiri roșii unde mai multe role devin sincronizate, adică vor avea aceleași simboluri. Mai poți opta pentru 8 rotiri albastre unde trei role alese aleatoriu se extind cu 1-3 poziții. Aceste poziții vor avea același simbol, ales și el în mod aleatoriu.
 • Cumpără HyperBonus: apasă pe butonul HyperBonus ca să cumperi una dintre cele 3 secvențe speciale. Acestea au prețul de 50 x miza.

Dacă te încântă acest joc, suntem siguri că-ți va plăcea la fel de mult și Cave of Fortune gratis de la BF Games. Iar dacă prinzi drag de acestea cu adevărat, uită-te în gama de păcănele Netbet! Acolo le poți juca și pe bani reali.

Concluzii

Goblins & Gemstones gratis este un joc la care n-ai cum să te plictisești. Are 3 tipuri de rotiri gratuite, fiecare cu câte o funcție inedită. Acestea îți oferă posibilitatea unor câștiguri mari, dovadă și coeficientul de plată superior al secvenței. Mai ai posibilitatea să și cumperi rotiri de acest fel. De asemenea, se pot declanșa în două moduri. Este slot Goblins & Gemstones demo pe gustul tău? Atunci sunt șanse mari să-ți placă și alte păcănele cu cristale free.

Alte păcănele recomandate

Novomatic
4 Reel Kings
3.5/5 – (921 votes)
Skywind
Gladiator Reel
5/5 – (3 votes)
1×2 Gaming
Reel Diamonds
3.4/5 – (8 votes)
Novomatic
Pyramid Fortunes
3.8/5 – (5 votes)