Caveman Bob

caveman bob gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
caveman bob gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
34 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.3/5 – (11 votes)
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 3000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

3.3/5 – (11 votes)

Caveman Bob gratis e un joc cu adevărat distractiv! Este creat de către cei de la Relax Gaming și te va surprinde. Nu numai că poate plăti foarte bine când ai noroc, dar are și o tematică amuzantă. Îți vom prezenta toate elementele jocului, de la cele specificații tehnice la poveste în articolul ce urmează.

Un alt om al peșterii foarte funny poți găsi în Caveman Stoney slot free. Încearcă-l și pe acesta, tot gratis, tot pe Joc Păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,49% 5×3 20 Wild, Multiplicator Roata lui Bob

Caveman Bob gratis: cum joci?

Jocul de păcănele Caveman Bob gratis, deși are multe speciale, se joacă foarte simplu. Îți vom spune imediat despre speciale, dar, întâi, hai să vedem ce trebuie să faci pentru a porni prima rundă!

 1. Pentru început, selectează valoarea pariului pe care vrei să-l faci la fiecare rundă. Minimul este de 0,20, iar maximul de 100 credite. Poți să schimbi miza oricând.
 2. Când ești gata să pornești Caveman Bob gratis trebuie doar să apeși butonul mare, rotund, situat în mijlocul meniului de jos. Nu ai cum să-l ratezi, având în vedere dimensiunile sale.
 3. Dacă te interesează ca jocul să ruleze automat, setezi numărul de runde la Caveman Bob free din butonul cu săgeată de lângă cel de Start. Acolo alegi de la minimum 10 runde automate, până la infinit. Tot acolo poți seta limitele de pierdere și câștig la care jocul se oprește automat.

Jocul Caveman Bob gratis are un RTP bun, mai exact de 96,49%. Volatilitatea este ridicată, ca la Easter Island Yggdrasil, un alt joc tematic de sezon. Volatilitatea mare se traduce prin câștiguri mari, dar care apar mult mai rar. Dar, rămâi optimist pentru că acele câștiguri vor apărea cu siguranță!

Caveman Bob gratis – informații despre păcănea

Cu ce crezi că iese în evidență Caveman Bob gratis față de alte jocuri? Ei bine, primul lucru care-ți va face cu ochiul ar putea fi reprezentat de cele trei speciale pe care le vezi înainte de a începe jocul. Mamutul gigantic, roata lui Bob și mâna dumnezeiască a lui Bob te acompaniază pe drumul tău spre mari câștiguri.

Cât despre structura jocului Caveman Bob demo, aceasta este una clasică, putem spune, deoarece e formată din trei rânduri și cinci role. Ai la dispoziție nu mai puțin de 20 de linii de plată. Deci, mai multe șanse la victorie, mai multă distracție.

Revenind la ce face jocul Caveman Bob gratis special, vom aduce în discuție tematica sa interesantă. Aventura are loc într-o epocă de mult uitată, unde domnește sălbăticia și unde oamenii peșterilor încearcă să supraviețuiască. Dacă Epoca Renascentistă și Egiptul Antic sunt teme des întâlnite, putem spune că acesta este un joc ca la aparate care folosește o idee aparte.

Simbolurile din Caveman Bob Relax Gaming

Păcăneaua Caveman Bob gratis se desfășoară într-o peșteră din era paleolitică, scoțând la înaintare tot felul de creaturi ale vremii. Pentru a da autenticitate atmosferei, vei auzi și sunete specifice sălbăticiei. Și, pentru că cele mai importante elemente din joc, dar și tematică sunt simbolurile, hai să vedem care sunt și cât plătesc!

 • Stalactita albastră – până la 250 credite
 • Stalactita de chihlimbar – până la 350 credite
 • Stalactita roșie – până la 400 credite
 • Pasărea – până la 500 credite
 • Lupul alb – până la 750 credite
 • Rinocerul – până la 1000 credite
 • Mamutul – până la 1250 credite
 • Bob – până la 2500 credite

Unde joci Caveman Bob Casino pe bani reali?

După ce dai de capăt jocului Caveman Bob gratis, vei dori, poate, să încerci o rundă sau două pe mize reale. E și normal, mai ales dacă ai învățat cum funcționează și ai dezvoltat câteva tactici. Ei bine, noi recomandăm NetBet.

Recomandăm NetBet deoarece are un portofoliu generos, care include și Caveman Bob slot, care e unul din jocurile noi ca la aparate. Pe deasupra, dacă nu ai cont și îți faci acum unul, vei putea beneficia de un bonus de bun venit care îți aduce mai mulți bani, pe lângă ce ai depus și mai multe șanse la un jackpot.

Caveman Bob gratis – funcții și simboluri speciale

Când a dezvoltat Caveman Bob gratis, Relax Gaming s-a gândit foarte bine la speciale. Acestea sunt funcții și simboluri care, dacă le nimerești, îți vor aduce câștiguri formidabile. Vei ști sigur când dai de o specială, deoarece e acompaniată de efecte grafice.

 • Wild – înlocuiește celelalte simboluri pentru a contribui la formarea liniilor de câștig. Este valoros, acordând câștiguri proprii la descoperirea a 3, 4 sau 5 simboluri identice.
 • Locații – Bob se mută din când în când într-una din cele trei locații disponibile, fapt ce schimbă modul în care plătește Wild-ul. Locațiile din Caveman Bob gratis se schimbă când Bob prinde un hârciog în Cave, un pește în Oasis sau când găsește un ou de pterodactil în Mountain.
 • Mammoth Respin – simbolurile Mamut devin colosale la reînvârtiri.
 • Hand of Bob – cel mai mic simbol se transformă într-unul mai mare.
 • Roata lui Bob – duce la activarea unui multiplicator de câștiguri.

 Concluzie

În concluzie, Caveman Bob gratis este gata de aventură. Jocul merită încercat atât gratis, cât și la cazinouri. Cine știe, poate în viitor va deveni chiar unul din acele jocuri de păcănele clasice. Dar, până atunci, e important să te distrezi cum știi tu mai bine la păcănele. Spor!

Alte păcănele recomandate

Quickspin
Spinions Beach Party
4/5 – (3 votes)
Novomatic
Tidal Riches
4.5/5 – (4 votes)
Pragmatic Play
Asgard
4.4/5 – (5 votes)
BF Games
Cold as Ice
4.7/5 – (6 votes)