Pragmatic Play producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran extra juicy gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Extra Juicy

Producator

Pragmatic Play

Rating

Joacă păcănele cu fructe Extra Juicy gratis la noi și distrează-te extra! Fructele suculente îți vor aduce învigorare și multe plăți excelente! În articolul nostru vei afla toate detaliile necesare despre Extra Juicy slot, precum plăți, simboluri și funcții speciale. De asemenea, la noi mai poți testa și alte păcănele spectaculoase, precum 3 Genie Wishes Pragmatic Play!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,52% 5×3 Allpay Scatter Runde Gratuite, Multiplicator progresiv

Păcănele cu fructe Extra Juicy gratis – cum joci?

Modul de joc la păcănele cu fructe Extra Juicy gratis este cum nu se poate mai simplu. Poți porni fiecare rundă manual, prin butonul de spin din dreapta jos. Sub el este butonul de joc automat. Cu acesta, poți seta numărul de runde și câteva condiții de oprire a seriei de jocuri automate.

Setarea pariului se face prin butoanele „-” și „+”. În partea din stânga găsești butonul de informații. De aici poți consulta tabelul de plăți și câteva setări generale. Lângă acestea, sunt afișate creditul și valoarea pariului. Pot fi reprezentate prin fise sau prin valuta folosită de joc. Desigur, la Extra Juicy slot free, acestea sunt virtuale. În fise, miza minimă este de 10, iar cea maximă de 100.

Câștigul teoretic (coeficientul RTP) al jocului este de 96,52%. Este o rată de plată peste nivelul mediu al industriei, ceea ce face jocul tentant. Structura Extra Juicy slot este de 5×3. Așadar, simbolurile vor apărea rotindu-se pe cele 5 role, apoi se opresc pe 3 rânduri. Păstrează astfel un mod de joc tradițional, asemenea tematicii sale.

Despre Extra Juicy Pragmatic Play

Primul lucru pe care îl vei vedea la jocul de păcănele cu fructe Extra Juicy gratis este grafica superbă. Simboluri sunt aduse la viață în animații atractive. Mai mult, sunt elaborate tridimensional, pentru o experiență interactivă. Jocul sărbătorește cu tine câștigurile cele mai mari prin animații și mai spectaculoase.

Tema jocului este cea clasică, cu multe fructe, care mai de care mai zemoase și cu plăți mai bune. Chiar și așa, înfățișarea sa este demnă de era digitală. Simbolurile jocului și plățile lor aferente sunt următoarele:

  • Clopoțelul: până la 10.000 de fise;
  • Pepene: până la 5.000;
  • Afine: până la 2.500;
  • Prune: până la 1.500;
  • Portocale: până la 1.000;
  • Lămâi: până la 500;
  • Cireșe: până la 200.

Aceste valori sunt calculate pentru pariul maxim, cu 5 simboluri pe o linie de plată. Extra Juicy demo are 10 linii de plată fixe. O trăsătură interesantă este aceea că simbolurile plătesc în orice direcție, chiar și pe rolele 2, 3 și 4. Vei avea nevoie de cel puțin 3 simboluri similare pe role adiacente pentru câștig.

Extra Juicy slot free este creat de Pragmatic Play. Acesta este un dezvoltator cunoscut pentru simplitatea jocurilor și pentru jocurile sale interactive.

Păcănele cu fructe Extra Juicy gratis – speciale

Jocul de păcănele cu fructe Extra Juicy gratis are și câteva funcții speciale foarte avantajoase. 

  • Simbolul Scatter: este reprezentat printr-un diamant. Poate apărea numai pe rolele 1, 3 și 5. Plătește până la 200 de fise și declanșează funcția de runde gratuite.
  • Rundele gratuite: sunt în număr de 12 și au un multiplicator progresiv. Rundele încep cu multiplicatorul 1x și cresc cu 1x, până la 12x. Funcția se poate redeclanșa de maxim 4 ori, deci poți avea chiar și 60 de runde gratis. În timpul acestor runde, este pus în funcțiune alt set de role.

Joacă Extra Juicy demo pe mobil!

Cea mai bună experiență de joc cu păcănele cu fructe Extra Juicy gratis este prin smartphone. Te poți juca de oriunde și oricând, fără să fii constrâns de un loc. Jocul este optimizat pentru a se potrivi ecranelor mici ale telefoanelor mobile. În același timp, va oferi și cea mai bună experiență posibilă.

Așadar, intră pe site-ul Joc Păcănele de pe orice browser (Safari, Chrome și altele) și testează-l! Fructele suculente ale Extra Juicy Pragmatic Play se vor vedea chiar mai bine!

Concluzii

Jocul de păcănele cu fructe Extra Juicy gratis este plăcut vizual și plătește excelent. Dacă ești fan aparate clasice, dar vrei să arate și bine, atunci acesta este ideal pentru tine. Chiar dacă ești începător, jocul nu îți va pune nicio problemă, datorită controalelor simple și ușor de înțeles. Ce mai, are toate avantajele și la dezavantaje, nu ne putem gândi la ceva! Așadar, încearcă-l și tu gratis, apoi revino pentru alte sloturi! Poți testa și Super 7s pe Joc Păcănele! Și acesta este un joc cu temă clasică ce oferă multă satisfacție utilizatorilor.

Alte sloturi


Sevens and Fruits
Respin Joker
Beowulf
Seasons
Chilli Heat
Extra Stars