...

Elvis Lives

Autor: Andra

Actualizat: 27 februarie 2024

elvis lives slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
elvis lives slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
13 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (1 vote)
Structură
5×12
Linii de plată
60
RTP
95,72%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Mai 2019
logo mr bit casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 650 Rotiri Gratuite

Elvis Lives gratis îl are în centrul atenției pe unul dintre cei mai mari cântăreți din istorie. Chiar dacă a murit acum aproape 50 de ani, artistul a rămas o sursă de inspirație. De aceea, astăzi există chiar și păcănele tematice, iar unul dintre ele este cel semnat de WMS. 

Citește recenzia noastră și joacă Elvis Lives gratis pe Joc Păcănele! Dacă ai o pasiune pentru muzica din secolul trecut, s-ar putea să te intereseze și slotul The Final Countdown.

Învârte rolele la Elvis Lives gratis!

Cele 5 role de la Elvis Lives gratis au fiecare câte 12 simboluri. Este o grilă mare, cu o sumedenie de moduri de plată. În capitolele următoare, vei vedea că nu duce lipsă nici de speciale. Dacă îți place să alegi păcănele după tematică, atunci jocul poate fi alegerea perfectă. Tema lui este inedită de care te bucuri din plin dacă îl joci cu sunet. E simplu să-ți imaginezi ce muzică are.

Mai mult, vei vedea că nu-i nevoie de mare efort din partea ta să joci la Elvis Lives free. Interfața cu butoane este intuitivă, mai ales în versiunea de computer. În cea mobilă, meniul jocului se află la butonul cu săgeți. De aici setezi pariul, te uiți peste secțiunea de informații și activezi modul automat. Ca să dai spin, apasă butonul mare, reprezentat printr-o săgeată circulară.

Elvis Lives slot – simboluri și plăți

Jocul de păcănele Elvis Lives gratis plătește pe 60 de linii și are un RTP de 95,72%. Hai să-ți arătăm cât plătește fiecare simbol în parte!

 • Cele 3 simboluri Elvis: până la 200 de fise. Ocupă până la 4 poziții pe o rolă.
 • Elvis in concert: până la 200;
 • Stemă, Microfon, Ochelari și Floare: până la 80;
 • K, Q și J: până la 50.

Toate simbolurile Elvis Lives demo plătesc de la 3 identice pe o linie, de la stânga spre dreapta. Plățile de mai sus sunt pentru numărul maxim de 5 de-un fel.

Elvis Lives online – speciale

La Elvis Lives gratis, te bucuri de un concert compus din multe caracteristici speciale. Hai să vezi despre ce-i vorba!

 • Simboluri gigant: pe rolele 2, 3 și 4, pot apărea simboluri de dimensiuni 4X3. Ca acestea să plătească, trebuie să apară în totalitate pe grilă.
 • Simbolul Wild: substituie toate celelalte simboluri, mai puțin cele bonus.
 • Simboluri Bonus: sunt 4 simboluri Bonus diferite. Jocul are câte o secvență specială pentru fiecare. Simbolurile/jocurile sunt Aloha, TCB, Jumpsuit Picker și Elvis Lives.
 • Aloha: primești 7 rotiri cu simboluri Wild care se plimbă de pe o rolă pe altă. Ocupă 3 poziții.
 • TCB: acordă 5 rotiri gratuite cu simboluri multiplicator de câștig. Aceste simboluri oferă multiplicatori de 2x, 3x și 5x. Jocul mai are și un simbol care oferă rotiri suplimentare. Aterizează pe ultima rolă și oferă valoarea multiplicatorilor de câștig dintr-o rundă.
 • Jumpsuit Picker: alege diamante de pe haină și bucură-te de premii instant. La fiecare alegere, unele diamante pot fi selectate în mod automat. Sunt 3 niveluri ale jocului, iar premiile cresc după fiecare prag.
 • Elvis Lives: se folosește altă grilă compusă din simbolurile E, L, V, I, S. Aprinde întreg semnul ELVIS LIVES ca să primești jackpotul de 2.000x miza.

Ce trebuie să mai știi despre aceste păcănele Elvis Lives?

Așa cum am zis și mai devreme, la Elvis Lives gratis ai o sumedenie de funcții speciale interesante. Îți recomandăm să citești și secțiunea de informații a jocului. Acolo găsești mai multe detalii despre ele.

Cu toate acestea, atunci când am scris această recenzie, jocul nu era disponibil la cazinourile online. Este, totuși, foarte posibil să apară între timp. În cazinourile din străinătate, păcănelele WMS devin din ce în ce mai populare. Așadar, acest trend poate apărea și la noi în cel mai scurt timp, deci rămâi pregătit. În România este foarte posibil să apară la Netbet, Mr Bit, Vlad Cazino, Unibet sau SlotV.

Concluzii

Trăiește emoția concertelor de odinioară în Elvis Lives gratis! Acest aparat îți prezintă cântărețul legendar, dar și câteva simboluri și speciale demne de toată atenția ta. Fă cunoștință cu regele Rock & Roll și delectează-te cu o experiență de neuitat pe Joc Păcănele! Tot pe site-ul nostru, descoperi trupe vechi cu ajutorul aparatelor. De exemplu, mai poți încerca Black Mamba gratis. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Dragon Blitz
3.8/5 – (11 votes)
Pragmatic Play
Muertos Multiplier Megaways
5/5 – (1 vote)
Igrosoft
Sweet Life
4.3/5 – (3 votes)
ELK Studios
Vegas Diamonds
4/5 – (1 vote)
Autor
Andra

Editor