The Final Countdown

ecran the final countdown gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran the final countdown gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
49 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

The Final Countdown gratis este un joc produs în studiourile Big Time Gaming ce ne încântă prin tematica lui deosebită: muzicală. Este practic al doilea de acest gen produs de Big Time, după Danger High Voltage. Și reușește să ne ofere o super distracție atât prin coloana sonoră, cât și prin grafică, RTP bun și funcții speciale.

Despre acest joc de păcănele vom vorbi mai în detaliu în cele ce urmează. Așadar, rămâi alături de noi și nu uita că, dacă vrei să joci și alte sloturi demo, găsești multe în categoria noastră cu Păcănele Gratis. Da, inclusiv cu tematici inedite, nu doar jocuri clasice, cu fructe, șeptari și cărți de joc!

The Final Countdown gratis, un joc de păcănele ieșit din tipar

Cei născuți prin anii ‘90 cu siguranță își aduc încă aminte de melodia The Final Countdown. Aceasta a fost lansată în 1986 de către o trupă de rock suedeză și încă ne mai bucură auzul chiar și acum, după atâția ani. Un hit e etern, nu-i așa? Dacă l-ai uitat sau poate nu îl știi, bine că s-au gândit cei de la NYX să ni-l prezinte pe role! The Final Countdown gratis este, așadar, un joc de păcănele inspirat din această celebră melodie. Și, da!, are licență pentru piesa amintită, cea scrisă de Joey Tempest și interpretată de Europe.

Totuși, jocul de păcănele The Final Countdown nu ne surprinde doar prin coloana sonoră. Are un RTP foarte bun, de peste 96%, și super funcții bonus. De asemenea, are 4096 modalități de câștig, dar probabil nu te surprinde acest lucru deoarece cunoști această caracteristică Big Time Gaming. În ceea ce privește structura, jocul nu este extrem de complicat: are 6 role și 4 rânduri.

Păcănele The Final Countdown: ce trebuie să știi?

Începem cu designul jocului The Final Countdown gratis! Înainte de a vorbi despre simboluri, menționăm faptul că fundalul se potrivește perfect cu melodia. Platoul pe care se află rolele este luminat în stânga și-n dreapta de reflectoare. Totuși, cel mai interesant detaliu este racheta spațială – care ne poartă către o altă dimensiune, a câștigurilor!

  • Simboluri și plăți

Simbolurile de bază în acest joc sunt pietrele prețioase. Astfel, pe role vei găsi safire, rubine, smaralde și ametist. Ametistul plătește cel mai bine, până la 25x miza ta. Apoi, rubinul îți poate aduce până la 2.5x miza, safirul până la 1.5x miza, iar smaraldul până la 1.25x miza. Valoroase sunt totuși și simbolurile secundare, cu cărți de joc. De exemplu, asul îți poate multiplica pariul cu până la 1x, iar K cu până la 0.75x.

  • Simboluri speciale

În jocul The Final Countdown gratis găsești atât simboluri Wild, cât și Scatter. Simbolurile Wild sunt două: femeia astronaut și bărbatul. Ele înlocuiesc orice simbol, cu excepția celui Scatter. De asemenea, apar doar pe rolele 2 până la 5 și se desfășoară atât pe orizontală, cât și pe verticală, pe baza numărului de role clonate. Simbolurile Scatter acordă Secvențe.

  • Caracteristici speciale

În primul rând, în jocul de păcănele The Final Countdown putem vorbi de funcția cu rotiri gratuite Countdown. După declanșarea acesteia, primești 8 rotiri gratuite, începând cu un Wild în mișcare ce crește până la x256. Numărătoarea inversă este afișată în dreptul rolelor și începe la 10. În timpul acestor runde ai șanse să mai primești alte rotiri gratuite. Cea de-a doua funcție specială a jocului este Heading for Venus. După declanșarea ei sunt oferite 15 runde gratuite, cu o clonă de role la fiecare rotire. Tot prin această funcție ai șanse la multiplicatori și la rotiri suplimentare.

O altă caracteristică aparte a jocului este clona de role. În timpul fiecărei rotiri o clonă de rolă poate genera între două și patru role identice, pe rolele de la 2 la 5. Chiar și simbolurile Scatter pot fi clonate!

The Final Countdown gratis: mod de joc

Pentru a juca The Final Countdown gratis trebuie doar să dai pe Joacă Gratis. Nu este necesar să îți creezi cont, vei juca direct în browser. Meniul jocului este intuitiv. În partea dreaptă vei găsi butonul care te duce către meniul cu informații despre joc.

În meniu ai secțiunea de Plăți, unde vezi combinațiile câștigătoare și detalii despre funcțiile slotului, apoi ai Ajutor, unde funcțiile sunt mai clar explicate, și opțiunile de Pornire/Oprire a sunetului. Tot în meniu găsești și Automat, de unde setezi rundele automate – opțiunea este disponibilă și lângă butonul de Spin. Setarea pariului o faci din ecranul principal, de jos. Poți alege monede cu valori între 1 L și 75 L.

Concluzii

Știm bine că, oricât am încerca să descriem un joc de păcănele, acesta va fi apreciat de către jucător abia după ce el însuși l-a încercat. Așadar, joacă The Final Countdown gratis și apoi oferă-i o notă, pentru a ne ajuta pe noi să vedem ce timpuri de jocuri îți plac. Și, dacă îți place, recomandă-l și altora.

Dacă preferi jocurile de acest gen, cu tematici inedite, multe șanse de câștig și funcții aparte, aruncă un ochi și pe alte păcănele NYX. Spor la aventuri cât mai frumoase!

 

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Elemento
4.2/5 – (6 votes)
Pragmatic Play
Floating Dragon
4.1/5 – (8 votes)
Pragmatic Play
Phoenix Forge
3.9/5 – (16 votes)
Play’n Go
Merry Xmas
3.6/5 – (12 votes)