Drive Multiplier Mayhem

ecran Drive Multiplayer Mayhem Gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran Drive Multiplayer Mayhem Gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
50 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

3.3/5 – (3 votes)

Dacă mașinile de curse reprezinta una dintre pasiunile tale, atunci vei îndrăgi jocul Drive Multiplayer Mayhem gratis! Acest joc de păcănele cu funcții speciale interactive oferă o experiență de top în jocuri de noroc! Citește recenzia noastră pentru a afla mai multe despre Drive Multiplayer Mayhem slot! Suntem siguri că acest joc îți va plăcea. De aceea, pe Joc Păcănele îți oferim multe păcănele NetEnt demo pentru a te distra fără limite!

Drive Multiplayer Mayhem gratis, un joc unde adrenalina se îmbină cu câștiguri excelente

Tematica Drive Multiplayer Mayhem gratis este cu și despre mașini de curse. Jocul pare inspirat din seria de jocuri Need for Speed sau din franciza Fast and Furious. Grafica simplă, dar superbă, te va stimula și te va ține în priză. Și trebuie multă atenție! Vei juca rolul lui Jette, șoferița cu păr roz. Adversarii tăi, Twitch, Hamaki și Bruiser abia așteaptă să faci o greșeală!

Creatorul jocului, NetEnt, a venit cu un joc cu funcții interactive, care se potrivesc cu tematica. Experiența jocului este așadar una care nu are cum să te dezamăgească. Cele 5 role și 3 rânduri se află pe un fundal cu o priveliște a unui oraș mare.

Coeficientul RTP este unul excelent, de 96,70%. Drive Multiplayer Mayhem NetEnt este, așadar, un joc pe care vei dori să-l joci și pe bani reali! Simbolurile din Drive Multiplayer Mayhem online sunt cei patru șoferi deja menționați: Jette, Twitch, Hamaki și Bruiser. În afară de aceștia, mai poți întâlni o mașină de curse și simbolurile clasice ale cărților: A, K, Q, J și 10.

Drive Multiplayer Mayhem slot: simboluri și plăți

Jocul Drive Multiplayer Mayhem gratis are 15 linii de plată fixe. Simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta și aduc următoarele plăți:

  • Jette: până la 150 de fise;
  • Mașina: până la 90;
  • Bruiser: până la 90;
  • Twitch și Hamaki: până la 60;
  • A, K, Q, J și 10: până la 30.

Valorile sunt stabilite pentru nivelul maxim de pariu și pentru 5 simboluri pe o linie de plată. În afară de aceste metode de plată, Drive Multiplayer Mayhem slot are funcții și simboluri speciale.

Drive Multiplayer Mayhem NetEnt: funcții speciale

Simbolurile și funcțiile speciale fac și ele parte din Drive Multiplayer Mayhem gratis. Din fericire, acestea sunt mai mult decât suficiente pentru a genera câștiguri substanțiale.

  • Simbolul Wild: poate apărea oriunde pe role și înlocuiește toate simbolurile cu excepția Scatter și Nitro. Are multiplicatori de câștig: x2, x3, x4 și x5. Dacă apar mai multe simboluri Multiplier Wild pe o linie câștigătoare, atunci multiplicatorii aferenți vor fi înmulțiți.
  • Simbolul Scatter: 3 simboluri Scatter declanșează 10 runde gratuite. Poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4.
  • Simbolul Nitro: apare doar la rundele gratuite. Când sunt colectate 3, învingi adversarul și treci la nivelul următor. 
  • Runde gratuite: Adversarii cu care te întreci sunt în această ordine: Twitch, Hamaki și Bruiser. Sunt în total 4 niveluri și 2 întreceri cu Bruiser. La trecerea fiecărui nivel ți se acordă runde gratuite suplimentare și suprapunere de Multiplier Wild. O funcție asemănătoare vei găsi și la Boost Racers slot.

Drive Multiplayer Mayhem gratis: cum joci?

Modul de joc la Drive Multiplayer Mayhem gratis este simplu și intuitiv, ideal pentru jucătorii începători. Butoanele pe care le vei folosi sunt în partea de jos a ecranului. În centru se află butonul de spin, reprezentat de două săgeți circulare. Poți juca și în mod automat, unde setezi numărul de runde și câteva setări avansate. 

Stabilirea mizei la Drive Multiplayer Mayhem NetEnt se face prin setarea nivelului de la 1 la 10. Poți stabili și valoarea fisei, unde ai de ales între 0.01, 0.02, 0.05 și 0.10. Butonul „i” deschide secțiunea de informații. De aici afli mai multe despre simboluri, plăți, reguli și funcții.

Concluzii

Drive Multiplayer Mayhem gratis este unul dintre cele mai interesante păcănele. Este ușor de jucat și are funcții speciale distractive. De asemenea, îți poate aduce plăți foarte mari, mai ales când declanșezi funcția de runde gratuite. Un alt joc incitant, plin de adrenalină precum acesta este Dead or Alive gratis. Încearcă-l pe Joc Păcănele!

Alte păcănele recomandate

Wazdan
Fortune Reels
3.9/5 – (10 votes)
1×2 Gaming
Western Wilds
3.9/5 – (7 votes)
Gamevy
Elite of Evil: Portal of Gold
3.7/5 – (9 votes)
Skywind
Super Stea
3.6/5 – (10 votes)