NetEnt producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Drive-Multiplier-Mayhem

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Drive Multiplier Mayhem

Producator

NetEnt

Rating

Gama noastră de pacanele casino gratis s-a extins cu Drive: Multiplier Mayhem. Drive: Multiplier Mayhem este unul din acele jocuri pacanele care îți lasă impresia că joci un joc pe calculator în toată regula. Jocul este produs de cei de la NetEnt și are o grafică exemplară. Insipirat din cursele de mașini și seria Fast and Furios, jocul va fi cu siguranță pe placul tuturor iubitorilor de adrenalină.

Drive Multiplier Mayhem gratis, un joc de păcănele cu funcții speciale

Drive: Multiplier Mayhem are 5 role, 3 rânduri și 15 linii de plată. Ideea principală este să ajungi la linia de finish cu cât mai multe câștiguri. La nivelul culorilor, jocul este predominat de nuanțe de albastru și negru. Atmosfera este foarte dinamică. Printre simbolurile regăsite pe role se numără șoferi, mașini sport și simboluri de cărți de joc cu valoare mai mică.

În ceea ce privește pariurile, acestea au o valoare între 0.01 și 0.50, iar numărul de monede variază între 1 și 10. Câștigul maxim în acest joc de pacanele este de 180000 de monede.

Runde bonus și elemente speciale de jocuri pacanele

Drive: Multiplier Mayhem face parte din categoria de jocuri pacanele pline de elemente speciale.

În primul rând, sunt de remarcat simbolurile wild. Acestea au rol de multiplicatori și sunt apar în mod complet aleatoriu. Spre deosebire de alte jocuri pacanele, aici simbolurile wild pot lua locul oricărui alt simbol, inclusiv celor de tip scatter. Dacă prinzi mai mult de 2 simboluri wild pe o linie câștigătoare, multiplicările se țin lanț. Așa se face că poți ajunge până la un multiplicator de 120x.

Pentru că rotirile gratuite sunt un punct de atracție principal la jocuri pacanele, Drive: Multiplier Mayhem duce totul la un alt nivel. Găsim astfel 3 niveluri pentru rotirile gratuite.

Ca la orice jocuri pacanele, rotirile gratuite sunt declanșate de simbolurile scatter. În acest joc simbolul scatter e reprezentat de indicele nitro.

  • La nivelul 1 de rotiri gratuite, simbolurile scatter pot apărea pe rolele 2, 3 și 4 și declanșa 10 rotiri gratuite.
  • Nivelul 2 de rotiri gratuite se activează în timpul rotirilor gratuite. Astfel, dacă în timpul rotirilor mai prinzi simboluri nitro, acestea aduc rotiri suplimentare și multiplicatori.
  • La nivelul 3, toate simbolurile nitro colectate încep să umple un indice. Pe măsură ce se umple indicele apar alte rotiri grauite și tot așa. Treptele de umplere a indicelui nitro sunt coordinate cu întreceri de mașini ale personajului principal Jette.

Lucrurile sună foarte bine, nu? Poți să prinzi rotiri gratuite la tot pasul.

Pentru că în momentul de față toată lumea joacă jocuri pacanele pe mobil, producătorii adaptează mereu jocurile la această cerință. Prin urmare, și Drive Multiplier Mayhem face parte din categoria de jocuri pacanele disponibile pe mobil. NetEnt a asigurat o experiență la fel de interactivă și pe mobil.

Concluzii

Drive: Multiplier Mayhem este unul din jocurile noastre preferate. Cu o grafică impecabilă și o temă foarte atractivă, multiplicatori, runde bonus și rotiri gratuite din belșug, precum și posibilitatea de a plasa pariuri într-o gamă largă de valori, Drive: Multiplier se numără printre acele jocuri pacanele potrivite pentru orice jucător, indiferent de experiență.

Te invităm să încerci jocul gratis pe site pentru a te convinge de atuurile sale. Vizitează constant pagina Joacă, întrucât adăugăm mereu jocuri noi! Important! Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari. Câștigurile de linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare.

Alte sloturi


BlackJack
Burning Wins
Gold lab
Medusa II
Fruit Shop
Diamond Strike