Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Dragon Blitz gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dragon Blitz

Producator

Novomatic

Rating

3.7/5 - 10 voturi

Slotul Dragon Blitz gratis este unul cu structură clasică, fiind vizibilă asemănarea cu alte jocuri clasice, precum Book of Ra. Vorbim despre un joc de păcănele cu o tematică asiatică, deci așteaptă-te la dragoni și alte elemente specifice. Are o grafică modernă, iar animaţiile acestuia au primit o atenție desăvârșită din partea furnizorului Novomatic.

Fie că eşti un jucător nou sau un veteran, suntem siguri că Dragon Blitz demo te va cuceri de la primul spin. Astfel, dacă jocul de păcănele ţi-a atras atenţia prin tematica abordată, suntem siguri că ţi-ar plăcea şi alte sloturi din această sferă, precum Sun of Fortune demo sau Dragon Gong slot.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,18%3×520Wild, ScatterRunde bonus

Detalii despre Dragon Blitz gratis

Dragon Blitz gratis este un joc de păcănele asiatice format din 5 role, a câte 3 rânduri fiecare, și vine cu 20 de linii de plată. Volatilitatea lui este la un nivel mediu, de unde putem deduce că vei putea avea parte de câştiguri destul de frumoase și suficient de dese.

Rămânem la capitolul câştiguri, un aflăm că jocul Dragon Blitz free are un RTP cu un procent de 95,18%. Punând cap la cap aceste informaţii, ne putem da seama foarte ușor că această păcănea este potrivită și pentru distracția la cazinouri pe bani reali.

Cum se joacă Dragon Blitz slot?

Să joci Dragon Blitz gratis nu este absolut deloc complicat. Odată deschis jocul, vei observa o mulţime de elemente familiare, care îţi vor face experienţa extrem de simplă și plăcută. Iată ce va trebui să faci pentru a porni acest joc!

 1. Dă click pe butonul Joacă Gratis, apoi așteaptă câteva secunde cât jocul Dragon Blitz slot se încarcă.
 2. Setează miza per rotire pornind de la 0,20 credite, până la valoarea maximă de 200 credite.
 3. Învârte rolele pentru prima dată din butonul de spin și lasă magia dragonilor să-și facă treaba.

Dacă urmărești un mod de joc mai relaxant, fără prea multă intervenție din partea ta, ai la dispoziție funcția Autoplay. Pornește-o și admiră rolele Dragon Blitz gratis!

Dragon Blitz demo – simboluri şi plăţi

După cum am menţionat, Dragon Blitz gratis este un joc cu o tematică inspirată din cultura asiatică. Pe lângă simbolurile de bază pe care urmează să le vezi, jocul are şi speciale:

 • Simbol Wild: poate înlocui orice simbol cu excepţia pergamentului şi poate apărea pe una din rolele 2, 3 sau 4. Așadar, această specială are rol de a genera combo-uri câștigătoare mult mai des.
 • Simbol Scatter: pergamentul poate apărea doar pe rolele 1, 3 şi 5 din Dragon Blitz gratis. Trei astfel de simboluri pe tablou înseamnă că vei beneficia de 10 rotiri gratuite. 
 • Runde bonus: în timpul rotirilor gratuite, simbolurile Wild ce vor apărea pe role  vor fi colectate şi adăugate în partea de sus a ecranului, într-un pergament. În Dragon Blitz gratis, de fiecare dată când pe acel pergament este deblocat câte un simbol Wild, vei primi 2 rotiri gratuite adiţionale. 

Acestea sunt specialele jocului de păcănele Dragon Blitz gratis, iar în următoarea listă găsești simbolurile de bază, dar și care ar fi plățile lor cu miza de 2 credite. Să vedem!

 • Dragon: plătește până la 100 de credite
 • Cufăr: plătește până la 50 de credite
 • Bonzai de aur, pumnal: plătesc până la 20 de credite
 • A, Q, K: plătesc până la 12 credite
 • J, 9, 10: plătesc până la 10 credite

Plățile sunt foarte bune pentru toate simbolurile, dar acum știi că Dragonul este cel mai urmărit element atunci când vânezi plățile mari. Apropo, simbolul Wild la păcănele Dragon Blitz demo poate genera și plăți individual. Dacă nimerești 5 Wilduri pe o linie, acesta va acorda 100 de credite.

Unde poţi juca Dragon Blitz online?

Dragon Blitz gratis te-a lăsat cu o impresie bună? Suntem siguri că vei fi tentat să treci la următorul nivel, adică pe bani reali. Pe Joc Păcănele poți să experimentezi slotul fără niciun risc, dar când vrei câștiguri pe bune trebuie să apelezi la un operator de încredere. Poți arunca o privire în secțiunea de top casino de la noi, iar de acolo să-ți alegi unul cu care dorești să continui.

Dacă vrei câteva sugestii unde găsești 100% Dragon Blitz online, verifică la NetBet, SlotV și MrBit. Pe oricare l-ai alege, ai siguranța că sunt operatori serioși, cu licență ONJN și sute de păcănele în ofertele lor. În plus, poți arunca un ochi și pe pagina cu bonus cazino fără depunere ca să compari promoțiile de bun venit. Vezi care te avantajează și revendică avantaje numaidecât!

Concluzii

În final, credem că Dragon Blitz gratis va fi o experienţă plăcută de joc, atât din punct de vedere vizual, cât şi din punct de vedere al profitului. Are un RTP bun, speciale interesante, deci tot ce mai trebuie e să ai puțin noroc. Nu mai sta pe gânduri şi dă-i câteva spinuri!

Alte sloturi


Gold King
4.7/5 - 3 voturi
Aztec Glory
3.8/5 - 10 voturi
Day of Dead
3.9/5 - 11 voturi
Ultra Hot Deluxe
3.8/5 - 29 voturi
Donuts
4/5 - 3 voturi
Extra Juicy
4/5 - 10 voturi