Dr Magoo’s Adventure

Dr Magoo’s Adventure demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Dr Magoo’s Adventure demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
50 de oameni joacă acum
Categorie
RTP mare, Speciale
Producător
Stakelogic
Simboluri Speciale
Wild
Structură
Linii de plată
20
RTP
96,33%
Simboluri
Maimuța, Harta, Exploratorul
Funcții
Runde Bonus
Data lansării
Decembrie 2016
casino netbet
Bonus Fără Depunere

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

4/5 – (4 votes)

Dr Magoo’s Adventure gratis este un slot nou de la Stakelogic care te provoacă să descoperi jungla sălbatică pentru a-i afla toate secretele. Joacă-l de plăcere sau pe bani reali în cazinourile online care dețin în portofoliu sloturi de la acest producător. Pornește în aventură alături de Dr Magoo și te vei bucura să vezi cât de bine plătește!

Apoi, vezi ce câștiguri frumoase poți avea și cu Tower Tumble gratis, o altă ofertă interesantă disponibilă la noi pe site!

Dr Magoo’s Adventure gratis – cum se joacă?

Hai să vedem care sunt etapele jocului Dr Magoo’s Adventure gratis:

 1. Începe prin a apăsa pe butonul de „Joacă Gratis”, iar slotul se va încărca în doar câteva secunde. Apoi, treci la următorul pas.
 2. În partea inferioară a ecranului există meniul de joc, cu butonul pentru informații situat cel mai în stânga. Apasă pe el dacă vrei să vezi tabelul cu simboluri și plăți, dar și alte informații despre joc.
 3. Plasezi pariul la Dr Magoo’s Adventure slot free folosindu-te de butonul Total Bet. Pariul are valoarea minimă de 0,01 credite, ajungând la maximum 0,50 credite. Alegi de la 1 la 5 pariuri pe linie, pentru a ajunge la un total de maximum 100 credite per pariu. Pentru setarea rapidă a mizei maxime folosești butonul Max Bet.
 4. Ultimul pas este să dai start rolelor. Faci asta din butonul de Start sau din tasta Spațiu. Vei vedea că rolele se învârt iar la oprire simbolurile, ecranul îți arată ce ai câștigat.

Vei vedea că Dr Magoo’s Adventure gratis are și un buton dedicat rotirilor automate pentru amatorii de jocuri ca la aparate iubitori de această funcție. Pe acesta îl vei găsi lângă cel de Max Bet.

Despre Dr Magoo’s Adventure gratis

Dr Magoo’s Adventure gratis are o temă a junglei, unde personajul principal este Dr Magoo pe care îl vezi în stânga rolelor pe durata întregii tale experiențe. Tematica este prezentă și în Big 5 Jungle Jackpot demo, creat de același furnizor.

Primul lucru care îți atrage atenția la joc este designul colorat, cu elemente 3D. Să trecem la lucrurile practice, totuși, pentru a vedea cum câștigi mai exact. Dr Magoo’s Adventure gratis este format din trei rânduri cu cinci role și un total de 20 de linii fixe de plată.

Prin acumularea a minimum trei simboluri identice pe o linie de plată validă vei dobândi câștiguri echilibrate raportat la valoarea pariului. Bineînțeles, tu poți avea norocul să nimerești mai mult de trei simboluri identice valide, care îți aduc premii și mai mari.

Dr Magoo’s Adventure demo se arată ofertant cu jucătorii, mai ales cu cei care pariază pe bani adevărați. Asta, pentru că RTP-ul său este unul peste medie, valorând 96,33%. Raportat la volatilitatea medie, ajungem la concluzia că rundele câștigătoare vor veni destul de des, iar valoarea lor va fi echilibrată.

De la Stakelogic mai poți încerca și Hot Joker free la noi pe site, mai ales dacă adori jocurile clasice. Este o oportunitate bună să ieși din rutină, încercând ceva nou!

Simboluri în Dr Magoo’s Adventure slot

Simbolurile din Dr Magoo’s Adventure gratis reprezintă diverse obiecte utile în eplorat precum binoclul sau harta, dar găsești și animalele junglei. Iată cum plătesc ele la apariția de 3-5 ori pe o linie validă de plată:

 • Statuia cu chip – 25, 50, 125;
 • Puma – 50, 100, 300;
 • Echipamentul cu satâr – 75, 150, 750;
 • Harta – 100, 200, 1000;
 • Maimuța – 250, 500, 2500;
 • Binoclul – 375, 750, 3750;
 • Exploratorul – 500, 2500, 12500.

Unde joci Dr Magoo’s Adventure Stakelogic pe bani reali?

Te bucuri de Dr Magoo’s Adventure gratis pe Joc Păcănele, fără a avea nevoie de cont. Totuși, atunci când vei dori să încerci jocuri ca la aparate cu mize adevărate te vei îndrepta spre un cazino de încredere din România. După ce l-ai ales, înregistrează-te și explorează întreaga platformă.

Dacă vrei o recomandare, noi zicem să încerci la Netbet. Are o gamă variată de păcănele, inclusiv cea despre care îți vorbim astăzi. Pe lângă asta, chiar după ce ți-ai deschis cont te poți bucura de bonusul de bun venit care îți oferă șansa să joci și mai mult la păcănele.

Joacă Dr Magoo’s Adventure gratis pentru speciale!

Iată ce speciale vei vâna la Dr Magoo’s Adventure gratis:

 • Wild expandabil – wild-ul înlocuiește alte simboluri normale pentru a forma linii de plată. Când își face apariția, el se extinde pentru a acoperi întreaga rolă. Practic, el devine Wild Reel. Apare exclusiv pe rola 3.
 • Free Spins – simbolurile bonus îți aduc runde gratis când apar de minim 3 ori. Obții între 10 și 25 rotiri gratis în timpul cărora norocul îți poate surâde din nou cu mai multe runde bonus.

Concluzii

Dr Magoo’s Adventure gratis este gata să te surprindă într-un mod plăcut de fiecare dată când îl joci, de plăcere sau pe bani reali. Este la fel de plăcut și atunci când îl joci de pe telefon sau PC. Oriunde alegi să-l joci, te vei bucura de o grafică superbă și câștiguri pe măsură. 

Pe site-ul nostru vei mai putea descoperi și alte păcănele cu RTP mare gratis, care îți aduc câștiguri generoase, la fel ca cel de azi. Încearcă cât mai multe și vezi care e jocul tău preferat. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Amatic
Book of Pharao
2/5 – (1 vote)
Wazdan
Great Book Of Magic Deluxe
5/5 – (3 votes)
Relax Gaming
3 Secret Cities
3.7/5 – (26 votes)
iSoftBet
Gold Digger
4.5/5 – (6 votes)