Stakelogic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
big 5 jungle jackpot free slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Big 5 Jungle Jackpot

Producator

Stakelogic

Rating

4.5/5 - 13 voturi

Explorează jungla sălbatică din Big 5 Jungle Jackpot gratis pentru a cuceri toate câștigurile care sălășluiesc aici! Cu tot felul de bonusuri frumoase, inclusiv rotiri gratis și rerotiri, păcăneaua îți poate deveni aliat în petrecerea timpului de calitate. Te vei distra de minune, dar vei avea și nenumărate șanse să obții victorii colosale.

Un alt joc de păcănele care îți poate oferi asta este Candyways Bonanza Megaways Stakelogic. Îl vei putea încerca tot la noi pe site pe gratis pentru o experiență plină de surprize și energie. Dar până atunci, hai să aflăm mai multe despre jocul de azi! 

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,21%5×325Wild, BonusRotiri gratuite

Big 5 Jungle Jackpot gratis – cum se joacă?

Pentru a juca Big 5 Jungle Jackpot gratis va trebui să ții cont de următoarele etape de joc:

 1. Din meniul din partea inferioară a jocului ai acces la informațiile esențiale. Acolo identifici tabela de plăți și regulile, pentru a fi la curent cu eventuale schimbări. Uneori producătorii aduc mici modificări câștigurilor sau funcțiilor speciale ale păcănelei.
 2. Îți stabilești bugetul de joc și valoarea fiecărei rotiri. Pariul total poate fi plasat pe linie și valoarea monedei, pornind de la 25 și ajungând la 250 de credite. Deci, te distrezi pe cinste la Big 5 Jungle Jackpot demo, fie că ești novice sau preferi să joci cu mize mai mari. Pentru pariul maxim te folosești rapid de butonul dedicat din dreptul celui de Start.
 3. Pasul final este să dai Start, folosindu-te de butonul mare din dreapta sau de tasta Spațiu. Când rolele se opresc, descoperi câte simboluri identice ai acumulat pe liniile valide. Adică observi ce ai câștigat.
De asemenea, Big 5 Jungle Jackpot free îți oferă posibilitatea declanșării autorotirilor. Asta te va ajuta să stai mai relaxat atunci când joci, privind rolele în timp ce se învârt și câștigurile pe care le obții.

Despre Big 5 Jungle Jackpot demo

La Big 5 Jungle Jackpot gratis te va atrage, în primul rând, o grafică prezentabilă, plină de culoare și detalii frumoase. Apoi, vei vedea că ai structura clasică formată din trei rânduri și cinci role. Ai o mulțime de opțiuni de câștig din această perspectivă, mai ales alături de specialele generoase.

Jocul de la Stakelogic are 25 de linii de plată fixe. Adică, atunci când acumulezi minimum trei simboluri identice pe una din aceste căi de plată, vei câștiga bani virtuali sau reali. În plus, ai șanse la jackpot-uri progresive și rotiri gratuite.

Când vine vorba de rata de returnare la jucător din Big 5 Jungle Jackpot Stakelogic, putem spune că este destul de bună, având valoarea de 95,21%. Menționăm că e vorba despre un procent teoretic, iar norocul tău la rotiri se schimbă și crește pe măsură ce joci. Cât despre volatilitate, este una scăzută, așa că victoriile tale vor fi dese și de valori mai mici.

Un alt joc de păcănele interesant, cu un RTP apropiat, este Prosperity Palace free. Îi poți da o șansă și acestuia, chiar aici, pe site-ul nostru. Apoi, vei ști mai bine cum să profiți de speciale când joci cu bani reali.

Simboluri în Big 5 Jungle Jackpot gratis

Ca multe alte jocuri, și Big 5 Jungle Jackpot gratis încearcă să te aducă în lumea sa colorată, punând în prim-plan animalele sălbatice mari și impunătoare. Acestea vor reprezenta chiar simbolurile de bază din joc. 

Așadar, hai să vedem cât de mari vor fi câștigurile la 3 – 5 simboluri identice pe o linie de plată la păcănele Big 5 Jungle Jackpot!

 • 10, J, Q, K, A: 50 – 750 credite;
 • Cobra: 100 – 1000 credite;
 • Crocodil: 100 – 1000 credite;
 • Urangutan: 200 – 2000 credite;
 • Elefant: 200 – 2000 credite;
 • Tigru: 250 – 3000 credite.

 Joacă Big 5 Jungle Jackpot slot pentru speciale!

Iată ce speciale ai la jocul de păcănele Big 5 Jungle Jackpot gratis!

 • Wild – înlocuiește alte simboluri normale pentru a forma linii de plată.
 • Jackpot – când rolele sunt umplute cu simboluri de animale sau Wild, primești un jackpot reprezentativ pentru respectivul animal.
 • Bonus – patru sau mai multe simboluri Bonus acordă până la 30 rotiri gratuite.
 • Lock and Spin Bonus – în timpul rundelor bonus, simbolurile cu animale de pe prima rolă acoperă primele trei role și acordă rotiri bonus.

Unde joci păcănele Big 5 Jungle Jackpot pe bani?

Vrei să știi unde poți juca și câteva mize pe bani adevărați, dacă te-ai familiarizat cu Big 5 Jungle Jackpot gratis? Ai noroc că pe Joc Păcănele te distrezi oricât de mult dorești, când ai chef, fără cont.

Dar pentru rotiri cu bani adevărați vei merge la unul din cazinourile de top din țară. Iar pentru asta te înscrii pe site-ul respectiv cu un cont. Apoi, explorezi întregi portofolii de super păcănele ca Big 5 Jungle Jackpot casino și jocuri de masă sau chiar pariuri sportive. Există mai multe cazinouri de top pe care le poți încerca, cum ar fi: NetBet, Maxbet, Superbet sau altele care îți plac ție. Jocuri Stakelogic găsești, de exemplu, la: Mr Bit, Netbet, SlotV, Pokerstars, Baumbet, Vlad Cazino și Unibet.

Concluzie

Explorează jungla din Big 5 Jungle Jackpot gratis și descoperă-i secretele! Apoi, folosește-le pentru rundele cu bani adevărați din cazinourile online pentru câștiguri frumoase. Rămâi cu noi pentru a afla mai multe și despre jackpot păcănele și alte speciale faimoase. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Royal Secrets
4.4/5 - 53 voturi
Great Rhino Megaways
3.9/5 - 12 voturi
Kingdom of Legend
4/5 - 2 voturi
Ramesses Riches
4.5/5 - 2 voturi
Spellcast
5/5 - 1 voturi
Super Circus
3.7/5 - 12 voturi