testare Celtic Spirit Deluxe gratis - Stakelogic - Joc Păcănele
d-none iframe-link Stakelogic producator pacanele
Celtic Spirit Deluxe gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Celtic Spirit Deluxe

Producator

Stakelogic

Rating

Astăzi îți vom prezenta jocul de păcănele Celtic Spirit Deluxe gratis. Este produs de Stakelogic și ne încântă cu o tematică unică, plăți bune și câteva speciale menite să ofere o experiență superbă. Rămâi alături de noi pentru a descoperi caracteristicile slotului!

La noi, pe Joc Păcănele, găsești multe alte distracții pe lângă Celtic Spirit Deluxe online. Poți, de exemplu, să vezi lista cu păcănele cu RTP mare, unde vei da de jocuri ce plătesc de obicei foarte bine. Ai aici sloturi din toate categoriile, inclusiv cu fructe și cu Egipt.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96%5×320Wild, Extra Wild, BonusMini Reels, Extra free spins

Celtic Spirit Deluxe gratis: scurtă introducere

Celtic Spirit Deluxe gratis este un joc cu o tematică istorică, dar are și elemente din sfera fantasticului. Ca structură este un clasic, având trei rânduri, cinci role și 20 de linii fixe de plată.

Câștigurile se formează tot în stilul obișnuit, de la stânga la dreapta. Celtic Spirit Deluxe gratis are și un alt mare plus, RTP-ul bun, de 96%. El va plăti bine și dacă alegi să îl joci pe bani reali. Volatilitatea păcănelei este și ea minunată, medie spre joasă. Deci jocul este perfect și pentru începători!

Un joc cu o tematică similară este Fields of Clover gratis. Poți să-l joci tot la noi pe site, la fel ca pe Celtic Spirit Deluxe slot, oricând ai chef. Jocurile sunt toate demo, fără înregistrare și fără download – și poți să le joci atât de pe calculator și tabletă, cât și de pe telefonul mobil.

Cum joci Celtic Spirit Deluxe free?

În cele ce urmează îți vom spune pe scurt cum începi aventura Celtic Spirit Deluxe gratis. Hai să vedem!

 • Din butonul burger din colțul stânga, sus, verifici informațiile de bază și setările jocului, sub el găsindu-se butoanele de autorotire și pariu.
 • Miza poate fi plasată atât din butonul din stânga, mijloc, cât și din meniul de jos, de unde alegi între 0,20 și 100 de monede pentru o rundă.
 • Când ești gata de rotire, pur și simplu apeși butonul mai mare din partea dreaptă centru ca să declanșezi rolele la Celtic Spirit Deluxe free Stakelogic.

Revenind la butoanele speciale, menționăm că aici ai și funcția de auto rotiri. Dacă vrei să pornești rundele automate la Celtic Spirit Deluxe gratis vei alege numărul dorit. Apoi, poți seta ca jocul să se oprească atunci când ai pierdut o anumită sumă sau când ai câștigat o anumită sumă.

Cum plătește Celtic Spirit Deluxe gratis?

Fundalul, simbolurile, sunetul din spatele jocului… toate sunt alese cu atenție la Celtic Spirit Deluxe gratis. Dacă vrei să evadezi din rutină, slotul îți dă șansa să te plimbi prin natură și să admiri munții semeți, în timp ce te bucuri de susurul unui râu (de câștiguri, dacă zeița Fortuna e de partea ta).

Inspirat din folclorul irlandez, jocul de păcănele Celtic Spirit Deluxe demo este invitația ta în natură. Iată ce vei descoperi, mai exact, pe rolele lui!

 • J, Q – 20, 40, 200
 • K, A – 20, 40, 300
 • Inelul – 40, 80, 400
 • Scutul – 60, 160, 600
 • Cerbul – 100, 240, 800
 • Lupul alb – 100, 300, 1000
 • Druidul – 200, 400, 1200
 • Simbolul Celtic Spirit – 250, 500, 2000.

Joacă Celtic Spirit Deluxe gratis pentru speciale!

Funcțiile speciale fac jocurile de păcănele mai interesante! La Celtic Spirit Deluxe gratis ai mai multe astfel de surprize, deci cu siguranță nu te vei plictisi.

 • Wild – înlocuiește orice alt simbol normal pentru a forma linii de plată și oferă și mici câștiguri (250, 500, 2500).
 • Bonus – frumoasa vrăjitoare este simbolul bonus din Celtic Spirit Deluxe slot. Când apare pe rolele 1, 3 și 5 acordă rotiri gratis.
 • Mini Reels – la jocul de bază acest simbol aduce Wild-uri și multiplicatoare aleatorii. La free spins poate acorda diverse premii.

Funcția Mini Reels este una avantajoasă. Iată ce premii îți poate acorda atunci când o activezi!

 • Extra free spins – acordă până la 3 rotiri gratis pe tura la Celtic Spirit Deluxe demo, care pot duce la câștiguri suplimentare pentru cei norocoși.
 • Extra Wild – la începutul rundelor gratis se alege aleatoriu un extra Wild pe rolele din mijloc, care rămâne acolo pe întreaga durată.

Unde joci Celtic Spirit Deluxe online pe bani reali?

Dacă alegi să joci Celtic Spirit Deluxe gratis la noi pe site, ține cont de faptul că victoriile tale sunt fictive. Jocul este demo, deci nu îți va oferi câștiguri reale. Pentru bani adevărați trebuie să joci păcăneaua într-un cazino online. Și nu în orice cazino, ci în unul serios, cu servicii de calitate și licențiat ONJN.

Jocul de păcănele Celtic Spirit Deluxe online se găsește în mai multe cazinouri ce au sloturi Stakelogic. Îți recomandăm cu drag să-l joci la NetBet online, platformă cunoscută pentru calitatea jocurilor pe care le oferă. Cazinoul are promoții bune, inclusiv bonusuri de bun venit destinate jucătorilor care nu și-au făcut conturi. Este simplu să devii membru NetBet și la fel de simplu e să te bucuri de distracție la miile de opțiuni de pe site!

Concluzie

Natura este fascinantă – asta a vrut să spună, credem noi, Stakelogic în jocul Celtic Spirit Deluxe gratis. Providerul a reușit să scoată în evidență frumusețea ei, așezând pe role simboluri clar definite. Și plățile sunt bune în această păcănea, deci merită să o încerci, mai ales că-i gratuită. Poți, de asemenea, testa și alte jocuri de la producător – un exemplu ar fi Wonderland Wilds free. Distracție plăcută!

Alte sloturi


30 Spicy Fruits
Eye of Horus Megaways
Burning Wins
Fruits and Jokers
Scrooge Megaways