Yggdrasil producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran doubles gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Doubles

Producator

Yggdrasil

Rating

4.4/5 - 7 voturi

Dacă ești fan jocuri clasice cu fructe și șeptari, atunci trebuie să încerci Doubles gratis, un slot care reușește să aducă ceva nou celei mai folosite teme din lumea jocurilor de noroc! Pe Joc Păcănele, te vei putea delecta cu versiunea demo a jocului, unde nu va fi nevoie să investești niciun ban! De asemenea, aici vei putea încerca și alte păcănele Yggdrasil, care cu siguranță îți vor atrage atenția.

Doubles gratis, jocul unde îți poți dubla câștigul

După cum poți observa în Doubles gratis, creatorii au ales să folosească o grafică similară unui alt joc foarte simplu și popular, Minecraft. Atât simbolurile, cât și fundalul sunt realizate oarecum în acel mod făcut celebru de jocul video.

Simbolurile pătrățoase, fructe și șeptari în special, dar și potcoave, diamante și stele, se găsesc pe cele 3 rânduri și 5 role ale ecranului de joc. Dar acesta nu este un joc care atrage doar prin grafica sa. Câștigurile și funcțiile speciale aduc o rată de plată (coeficient RTP) de 96% și o volatilitate mare, adică simbolurile se vor plăti rar, dar mult. Așadar, la păcănele online Doubles, așteaptă-te la câștiguri substanțiale!

Jocul a fost creat de Yggdrasil, unul dintre cei mai importanți furnizori de jocuri de noroc, recunoscuți pentru tematicile lor interesante și pentru funcțiile speciale care aduc întotdeauna ceva nou. Simbolurile pot fi simple, spre exemplu, o singură lămâie, sau duble, două lămâi în același simbol. Dacă sunt două obiecte în același simbol, se numără ca și cum ar fi două simboluri. 

Doubles slot: simboluri și plăți

Plățile la jocul de păcănele online Doubles gratis au loc de la stânga la dreapta pe cele 243 de căi/direcții de plată. Este nevoie de cel puțin 3 simboluri similare pentru a genera plată. Așa cum am menționat anterior, simbolurile duble (care apar aleatoriu) se numără ca două simboluri diferite. Astfel, pot exista până la 10 simboluri similare pe rând, dispuse oriunde pe cele 5 role. Simbolurile se plătesc în felul următor:

 • Diamante: până la 25.000 de credite;
 • Șeptari: până la 4.000;
 • Potcoave: până la 2.500;
 • Stele: până la 1.200;
 • Cireșe: până la 1.000;
 • Pepeni: până la 900;
 • Portocale: până la 750;
 • Lămâi: până la 600;
 • Prune: până la 500.

După cum vezi, jocul plătește foarte bine, deci cristalele fac o treabă foarte bună! Dacă vrei încă un joc asemănător, îți recomandăm câteva spinuri la Crystal Mania gratis!

Păcănele Doubles demo: funcții speciale

În afară de aceste simboluri clasice, la Doubles gratis mai poți observa și alte simboluri, care sunt strâns legate de funcțiile speciale:

 • Simbolul Scatter: reprezentat prin DD, 3 sau mai multe simboluri declanșează runde gratuite. O formație de 3 simboluri aduce 10 runde, 4 simboluri aduc 20, iar 5 simboluri declanșează 40 de runde bonus.
 • Runde gratuite: înainte de începutul seriei de runde gratuite, vei alege un simbol care va fi mereu dublu în timpul acestor rotiri. Alte runde bonus pot fi redeclanșate în timpul acestora și vei avea același simbol dublu.

În afară de rundele gratuite, jocul nu mai are și alte funcții speciale. Yggdrasil a decis să omită introducerea altor speciale în jocul de păcănele Doubles. Alte jocuri au mai multe funcții, precum Wild sau un mod colapsabil, dar acestea nu se potrivesc în orice instanță. Totuși, Doubles demo este un joc foarte atractiv, câteodată chiar pentru simplitatea sa.

Doubles gratis: cum joci?

Jocul Doubles gratis este extrem de simplu, fiind ideal și pentru jucătorii începători. Toate butoanele de care ai nevoie se află în partea de jos a ecranului. În afară de butonul de spin, ai la dispoziție și butonul de redare automată, unde mai poți stabili și numărul de runde.

Stabilirea pariului se face prin setarea valorii monedei sau prin apăsarea butonului de pariu maxim, aflat în stânga butonului de spin din centru. Dacă dorești să consulți mai multe informații despre joc, reguli sau să modifici câteva setări generale, în partea din stânga este butonul „+” care deschide mai multe butoane.

Concluzii

Jocul Doubles gratis reprezintă soluția perfectă pentru cei care doresc să încerce jocurile clasice, cu fructe și șeptari, dar cărora nu le lipsesc anumite trăsături speciale care le diferențiază foarte ușor de alte jocuri din același gen. Grafica, rundele speciale și posibilitatea de dublare a simbolurilor. Acesta este genul de joc pe care vei dori să-l încerci și pe bani reali, iar din fericire, ai la dispoziție bonusuri cu free spins la cazinouri online pentru a începe cu dreptul!

Alte sloturi


Mustang Gold
4.3/5 - 6 voturi
Zeldar’s Fortunes
3.7/5 - 14 voturi
Ducks till Dawn
3/5 - 5 voturi
Macau Beauties
3.7/5 - 9 voturi
Jack Hammer
4.5/5 - 2 voturi
Luck o’ the Irish Fortune Spins
3.3/5 - 15 voturi