Diamond Hunt

Autor: Gabriel

Actualizat: 13 decembrie 2023

Diamond Hunt gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Diamond Hunt gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
21 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.5/5 – (4 votes)
Simboluri speciale
Wild, Bonus
Structură
3-4-5-5-4-3
Linii de plată
3600
RTP
97,79%
Simboluri
Ruletă, Ceas, As
Funcții
Rotiri gratuite
Data lansării
Octombrie 2019
Yoji Casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 700 Rotiri Gratuite

4.5/5 – (4 votes)

Dacă ai visat să devii agent secret, acum este momentul! Diamond Hunt gratis de la Relax Gaming îți oferă această oportunitate. Astfel, vei putea pleca într-o goană după niște hoți de diamante foarte periculoși. Iar dacă vei îndeplini misiunea, plățile nu vor înceta să curgă. Mai multe detalii rămâne să descoperi ceva mai târziu.

Este foarte probabil să dorești să încerci și alte sloturi care au ca element central diamantele. De aceea, nu uita că poți încerca pe site-ul nostru și Reel Diamonds free. Este o producție a celor de la 1×2 gaming cu care te vei distra pe cinste.

Despre Diamond Hunt gratis

După cum am spus, vânătoarea hoților de bijuterii începe dând spin la Diamond Hunt gratis, una dintre cele mai atractive păcănele ale celor de la Relax Gaming. Este un producător ce ne-a obișnuit cu calitatea produselor sale. Iar aceasta poate fi observată și în păcăneaua Dead Man’s Trail demo, disponibilă pe Joc Păcănele. Dă-i o șansă și ai să vezi că totul a meritat!

Revenind la Diamond Hunt slot, putem spune că este un joc extrem de captivant. Acest lucru se datorează și faptului că are multe elemente inovative. La prima vedere, poate avea un aspect neobișnuit și dezordonat, însă pe parcurs vei depăși aceste bariere. Este o păcănea cu 6 role, în care rolele nu sunt dispuse simetric. Acestea sunt prezente sub forma 3, 4, 5, 5, 4, 3 de la stânga la dreapta. După cum am spus, asta n-ar trebuie să reprezinte o piedică, mai ales când ai la dispoziție 3600 de modalități de plată. Acest aspect reprezintă un mare avantaj pentru cei ce preferă să joace pe mize mai mari.

Elementele inovative ale Diamond Hunt demo nu încetează să apară. Păcăneaua dispune și de un RTP ajustabil. Valorile acestuia sunt cuprinse între 94,07% și 97,79%. Poți ajusta procentajul în funcție de bugetul tău, dar și în funcție de așteptările pe care le ai de la joc. Am menționat ceva mai sus că vorbim despre un slot care îi favorizează pe jucătorii ce preferă mizele mai mari. Ei bine, la acest aspect contribuie și volatilitatea ridicată. Astfel, totul va fi foarte imprevizibil pe tot parcursul jocului.

Cum joci Diamond Hunt free?

Deși ți-am vorbit despre elementele inovative ale Diamond Hunt gratis, acesta este foarte ușor de jucat. Cu siguranță te aștepți la ceva foarte complicat. Totuși, te asigurăm că nu-i cazul de așa ceva. Și nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, deoarece îți vom dovedi în cele ce urmează.

 1. Caută pe pagină butonul Joacă Gratis. De îndată ce l-ai observat, dă-i click pe acesta, iar păcăneaua se va deschide imediat. 
 2. După aceea, este indicat să arunci un ochi peste valoarea mizei. Dacă îți convine cum este presetată, atunci nu schimba nimic. Totuși, dacă dorești să modifici, te poți ajuta de butoanele + și – .
 3. Trecând și de acest pas, tot ce mai ai de făcut este să apeși pe butonul de spin și să pleci în goana după câștiguri!

Simboluri în Diamond Hunt slot

Un alt aspect foarte important legat de Diamond Hunt gratis este reprezentat de simboluri. Acestea dictează modul cum va plăti păcăneaua și pe deasupra scot în evidență tematica, din punct de vedere vizual. Așadar, în cele ce urmează îți vom expune cum vor plăti simbolurile, pe o miză de 6 credite.

 • 9, 10, J, Q, K, A – 3x(0,45), 4x(1,20), 5x(3,00), 6x(6,00); 
 • Ruletă, Ceas, Mașina roșie, Pistol argintiu – 2x(0,60), 3x(2,25), 4x(3,75), 5x(6,00), 6x(11,25); 
 • Yacht – 2x(1,20), 3x(2,25), 4x(6,00), 5x(12,00), 6x(22,50); 
 • Mașina aurie- 2x(2,25), 3x(6,00), 4x(11,25), 5x(18,75), 6x(30,00); 
 • Pistol auriu – 2x(4,50), 3x(11,25), 4x(15,00), 5x(22,50), 6x(37,50).

Speciale în Diamond Hunt free

Specialele sunt un element foarte atractiv atunci când ne referim la o păcănea. Diamond Hunt gratis nu duce lipsă de funcții speciale și urmează să ți le prezentăm imediat. Fii pe fază, deoarece vei descoperi detalii foarte importante!

 • Simbol Wild – acesta înlocuiește toate simbolurile de pe role, cu excepția x2 Wild, x3 Wild și Bonus; 
 • Simboluri x2 Wild și x3 Wild – acestea înlocuiesc toate simbolurile de pe role, cu excepția Bonus;
 • Simbol Bonus – 3x(12,00), 4x(30,00), 5x(60,00), 6x(90,00). De asemenea, 3 sau mai multe astfel de simboluri vor declanșa o rundă de rotiri gratuite. În timpul acestei runde, 2 sau mai multe simboluri Bonus îți vor acorda 8 free spins suplimentare;

Unde poți juca Diamond Hunt online pe bani reali?

Suntem siguri că toate informațiile pe care ți le-am prezentat în legătură cu Diamond Hunt gratis te-au atras. Tocmai de aceea, este foarte probabil să te întrebi unde poți juca păcăneaua pe o miză reală. În acest fel, vei simți mai multă adrenalină, iar intensitatea va fi la cote foarte înalte.

Ei bine, poți juca Diamond Hunt online pe bani reali la Mr Bit. Este unul dintre cazinourile din România, aflate în plină ascensiune. Vei avea la dispoziție secțiuni precum pariuri sportive, cazino live sau virtuale în care poți obține câștiguri importante. De asmenea, vei fi întâmpinat de o gamă foarte largă de păcănele Mr Bit. După cum poți vedea, posibilitățile de distracție vor fi în număr foarte mare.

Concluzii

Iată-ne ajunși la finalul acestei recenzii! Am acoperit toate informațiile pe care trebuie să le știi despre Diamond Hunt gratis. Încă de la prima rotire, vei fi absorbit de atmosfera extraordinară. Așadar, nu ezita să joci, deoarece nu vei regreta. Îți dorim mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Jungle Jamboree
5/5 – (3 votes)
Wazdan
Sizzling 777
3.8/5 – (21 votes)
Novomatic
Flame Dancer
3.3/5 – (6 votes)
Novomatic
Book of Ra Temple of Gold
4.2/5 – (9 votes)
Autor