testare Dance Party gratis - Pragmatic Play - Joc Păcănele
d-none iframe-link Pragmatic Play producator pacanele
Dance Party gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dance Party

Producator

Pragmatic Play

Rating

Vrei distracție pe cinste? Atunci încearcă Dance Party gratis pe Joc Păcănele! În afară de versiunea demo, aici mai poți citi câte ceva despre joc. Vei vedea cum plătește și care sunt plățile lui. De asemenea, vei vedea și cum se folosesc butoanele jocului. Iar dacă îți plac petrecerile, nu ezita să încerci și Fruit Party 2 gratis!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,5%5×3243Wild, ScatterRotiri Gratuite

Dance Party gratis – aspecte generale

Dance Party gratis te introduce de la primele spinuri în lumea disco. Vei fi întâmpinat cu o varietate de culori, lumini și simboluri clasice și tematice. Toate simbolurile sunt ilustrate în lumini ale neoanelor, ca și cum ai fi într-un club.

Structura jocului de păcănele Dance Party demo este de 5 role a câte 3 rânduri fiecare. Este, așadar, un joc simplu, unde poți vedea ușor dacă ai câștigat și cum. Nu lipsesc nici caracteristicile speciale, dar despre toate acestea vom discuta în capitolele viitoare.

Jocul este creat de Pragmatic Play, un furnizor care se remarcă prin păcănelele intuitive și cu teme spectaculoase. Jocuri foarte interesante de la Pragmatic Play sunt Sweet Bonanza, The Dog House și Big Bass Bonanza. Mai poți găsi și o multitudine de jocuri cu modul Megaways la acest producător!

Cum joci Dance Party free Pragmatic Play?

Jocul ca la aparate Dance Party gratis funcționează la fel ca restul jocurilor acestui furnizor. Butoanele sunt grupate în stânga și-n dreapta jos:

 • Selectează pariurile la Dance Party slot cu „-” și „+”. Se deschide o mică fereastră în care poți seta valoarea pariului de la 1 la 10, valoarea monedei și pariul total. Valoarea totală a mizei este cuprinsă între valorile 20 și 200 de fise.
 • Apasă butonul de spin sau, sub el, butonul funcției de joc automat.
 • În partea din stânga apasă pe butonul „i” pentru secțiunea de informații despre Dance Party demo.
 • Apasă și butonul mic de setări generale, ilustrat prin 3 linii paralele.

Jocul Dance Party gratis funcționează și de pe mobil, iar butoanele sunt optimizate pentru ecranele mai mici. Astfel, nu vei pierde nimic din experiența de joc. Ba mai mult, câștigi pentru că vei putea juca oriunde și oricând, direct de pe smartphone.

Păcănele Dance Party demo – simboluri și plăți

Simbolurile de la Dance Party gratis plătesc pe 243 de direcții. Este nevoie de minim 3 simboluri la fel pe primele 3 role adiacente pentru generarea unei plăți. Plățile maxime sunt următoarele:

 • DJ-ul: până la 1.500 de fise;
 • Șeptari: până la 1.200;
 • BAR BAR: până la 1.000;
 • BAR: până la 800;
 • A și K: până la 500;
 • Q și J: până la 400.

Rata de plată la jocul de păcănele Dance Party slot este de 96,5%, una peste multe jocuri mai populare. Deci dă-i o șansă și joacă păcăneaua și pe mize reale, la un cazino online licențiat!

Dance Party online – speciale

Specialele sunt extrem de apreciate la păcănelele Pragmatic. În Dance Party gratis ai destule și te vor ajuta să obții câștiguri mai mari. Hai să le vedem!

 • Simbolul Wild: este ilustrat prin logo-ul jocului și apare numai pe rolele 2, 3, 4 și 5 din Dance Party demo. Substituie toate simbolurile menționate în capitolul anterior.
 • Simbolul Scatter: este ilustrat printr-un diamant. Minim 5 simboluri Scatter declanșează funcția cu 15 rotiri gratuite. La 5 Scatter rotirile încep cu multiplicator 1x, la 6 Scatter au multiplicator 2x, iar la 7 Scatter au multiplicator 3x.
 • Rotiri gratuite: la fiecare rundă a secvenței din Dance Party gratis multiplicatorul va crește cu 1x. Astfel, la ultima rundă acesta va fi 15x (dacă a fost declanșată cu 5 Scatter).

Dance Party online – unde joci pe bani reali?

Dacă vrei să diversifici, aruncă un ochi și pe jocurile de masă – poți juca la ruletă, blackjack, baccarat etc.!

Jocul demo nu-ți oferă câștiguri reale. Totuși, Dance Party gratis este genul de joc pe care trebuie să-l încerci și pe bani reali. Și chiar ai unde: îți recomandăm la NetBet Cazino. Aici te vei putea delecta cu un portofoliu impresionant de jocuri ca la aparate. Găsești peste o mie de păcănele pentru toate gusturile!

Promoțiile NetBet sunt și ele un argument solid pentru crearea unui cont. Vei primi bani, rotiri gratuite, cashback și chiar premii în bani reali. Ce mai, aici chiar nu ai cum să te plictisești, iar un câștig mare poate fi mereu la un singur click distanță!

Concluzii

Am ajuns și la concluzii și ne bucurăm că ai rămas alături de noi! Dance Party gratis oferă pachetul complet: temă spectaculoasă, mod simplu de joc și câștiguri excelente. Încearcă-l în versiunea demo pentru a te convinge de calitățile sale! Dacă tot ai ajuns aici, testează și alte jocuri ale acestui furnizor. Ai o sumedenie de nume la dispoziție, precum Congo Cash slot, 5 Lions, Bronco Spirit ș.a.m.d.

Alte sloturi


Sun of Fortune
Book of Aztec
Mystical Santa Megaways
Aloha Party