Pragmatic Play producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Cowboys Gold gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Cowboys Gold

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.8/5 - 9 voturi

Te-ai plictisit de jocurile de aparate clasice? Cowboys Gold demo este unul spectaculos, unde trăiești aventura vieții tale în Vestul Sălbatic. Citește articolul nostru pentru a afla toate aspectele importante ale jocului!

Mai poți încerca varianta gratis pusă la dispoziție de noi și pentru a te familiariza cu Cowboys Gold slot. Așa te pregătești mai bine pentru jocul pe bani reali, la un online cazino. Un alt joc cu mult aur, dar cu altă categorie de aventurieri, este Pirate Gold slot gratis. Ce zici, îi dai câteva spinuri și acestuia?

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,5%5×310Wild, Bonus, RenegadeRotiri gratuite

Cowboys Gold demo – cum se joacă?

Jocul de păcănele Cowboys Gold demo este unul cu 5 role și 3 rânduri care se joacă astfel:

 • Setezi pariul dorit cu butoanele „-” și „+” din dreapta jos. Pariul poate fi setat în funcție de număr de fise per linie, valoarea fiselor și pariul total. Poți alege între 10 și 100 de fise per rundă.
 • Apeși butonul de spin tot din dreapta jos pentru a porni runda. Sub acesta găsești butonul de joc automat.
 • Pentru a juca manual la Cowboys Gold gratis mai poți folosi și tasta SPACE a calculatorului.
 • Apasă butonul „i” pentru a reda pagina de informații despre joc. Vei descoperi mai multe detalii despre aceste păcănele cu cowboy.
 • Apasă butonul de meniu din stânga celui de informații pentru câteva setări generale Cowboys Gold free. De aici, poți opta pentru joc rapid, modul economic, muzică ambientală și altele.

Vezi ce simplu e să joci Cowboys Gold free? Dacă îți place modul de joc de la Pragmatic Play, încearcă și Mustang Gold demo.

Despre Cowboys Gold free

Pragmatic Play este creatorul jocului Cowboy Gold demo. Acest furnizor te va surprinde plăcut prin păcănelele sale unde experiența de joc este esențială. Toate jocurile arată excelent și funcționează după principiile clasice. Mai mult decât atât, fiecare slot are funcții speciale inedite, croite după temă.

Păcănelele Pragmatic Play se mai remarcă și prin optimizarea pentru mobil. Jocurile providerului se adaptează în funcție de ecran, astfel că nu pierzi nimic din experiență. Se aplică și-n cazul Cowboys Gold demo! Butoanele vor arăta altfel și vor avea altă așezare. Totuși, toate funcțiile de joc sunt prezente și de pe smartphone sau tabletă.

Cowboys Gold gratis – simboluri și plăți

Simbolurile din slotul Cowboys Gold demo îți vor aduce următoarele plăți pe cele 10 linii:

 • Potcoava: până la 7.500 de fise;
 • Pistolul: până la 5.000;
 • Sticla de whiskey: până la 2.500;
 • Pintenul: până la 2.000;
 • A și K: până la 500;
 • Q și J: până la 250.

Coeficientul RTP al Cowboys Gold demo este de 96,5%, iar simbolurile plătesc numai de la stânga la dreapta. Potcoava plătește de la minim 2 simboluri de un fel, iar restul de la minim 3 de un fel.

Cowboys Gold demo – speciale

Funcțiile speciale ale păcănelei Cowboys Gold demo plătesc de la excelent în sus, așa cum te vei convinge după câteva spinuri. Să vedem care sunt acestea!

 • Simbolul Wild: acesta substituie toate simbolurile pe liniile de plată, mai puțin simbolurile Bonus, Cowboy și Renegade.
 • Simbolul Bonus: apare pe rolele 2, 3 și 4 din Cowboys Gold demo și 3 declanșează funcția de rotiri gratuite.
 • Simbolul Renegade: apare numai pe a cincea rolă. Atunci când aterizează pe ecran vei primi valorile afișate pe simbolurile Cowboy. De asemenea, simbolul Renegade substituie simbolul Bonus. Astfel, cu 2 simboluri Bonus și un Renegade poți declanșa secvența de învârtiri gratuite.
 • Rotiri gratuite: secvența începe cu 10 învârtiri și poate fi redeclanșată de 3 ori. Redeclanșarea are loc tot cu 3 simboluri Bonus sau cu 2 și cu un simbol Renegade. Fiecare redeclanșare crește multiplicatorul pentru funcția simbolului Renegade. Multiplicatorul maxim este de 5x. Rundele gratuite din Cowboys Gold gratis se joacă cu alt set de role.

Unde joci Cowboys Gold online pe bani reali?

Sunt mai multe opțiuni la casino pentru a te distra cu Cowboys Gold demo și pe bani adevărați. Dintre acestea, îți vom recomanda Winner din mai multe motive. În primul rând, interfața este foarte simplă, deci te vei descurca fără vreo problemă, chiar dacă ești novice.

Apoi, colecția de jocuri este una impresionantă. Găsești un portofoliu care conține păcănele de la cei mai importanți furnizori, precum NetEnt, EGT și Pragmatic Play. Și, nu în ultimul rând, promoțiile sunt excelente, începând cu bonusul de bun venit și până la turnee. Avem și un ghid special în care îți arătăm tot ce trebuie să știi despre turnee Winner.

După ce vei deschide pagina, vei mai găsi și alte argumente pentru deschiderea unui cont. Procesul de înregistrare la Winner este simplu și suntem siguri că te vei distra de minune. Poți instala și aplicația de mobil pentru cea mai bună experiență de joc de pe smartphone!

Concluzii

Cowboys Gold demo este un joc cu o grafică excepțională și plăți peste medie. Merită să-l joci la noi și, apoi, să dai spinuri pe bani reali. Modul de joc nu are ceva complicat, deci te vei familiariza rapid cu el. Joacă și tu Cowboys Gold gratis pe Joc Păcănele și descoperă alte jocuri palpitante!

Alte sloturi


Bollywood Story
4.7/5 - 3 voturi
Ancient Egypt
3.5/5 - 15 voturi
White Rabbit
3.4/5 - 5 voturi
House of Doom
5/5 - 4 voturi
Hot 777 Deluxe
4.2/5 - 12 voturi
Merlins Money Burst
4.6/5 - 5 voturi