...

Chase for Glory

Autor: Gabriel

Actualizat: 6 februarie 2024

Chase for Glory gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Chase for Glory gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
36 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (3 votes)
Structură
5×3
Linii de plată
243
RTP
96%
Max Win
7,887x
Data lansării
Noiembrie 2023
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 6000 RON + 600 Rotiri Gratuite

Luptele crâncene din jocul de la Pragmatic Play, Chase for Glory demo, au loc într-un amfiteatru, în aer liber. Locul nu pare atât de impresionant pentru a fi Colosseumul, așa că ne-am putea afla în Africa de Nord, de-a lungul Mediteranei sau chiar mai departe. Cei 4 campioni care vor concura pentru rotiri gratuite, se vor alinia de fiecare parte a ecranului, confruntându-se unul împotriva celuilalt. Deci, așteaptă-te la multă acțiune și bătălii impresionante.

Chase for Glory gratis reușește să fie o păcănea cu o grafică impresionantă, modernă, în timp ce-ți oferă un feeling retro. Astăzi vom împărtăși cu tine cele mai importante detalii ale aparatului. Vei afla care sunt simbolurile, plățile, dar și specialele. Și, pentru că vrem să ne asigurăm că încerci cele mai mișto sloturi, îți recomandăm să dai câteva spin-uri și la Sugar Rush demo! După multe lupte crâncene, meriți să te răsfeți cu bunătăți.

big win Chase for Glory

Chase for Glory demo – simboluri și plăți

Simbolurile din slotul Chase For Glory demo te răsplătesc pe măsură. Pentru că păcăneaua te pune la încercări dure, la final, dacă ieși victorios din bătăliile impresionante, plățile nu vor întârzia să apară. Nu vrem să te mai ținem pe jar. Deci, hai să vedem ce câștiguri poți obține în jocul de bază, pe miza maximă!

  • 10: poate plăti până la 120 de fise;
  • J: poate plăti până la 240 de fise;
  • Q: poate plăti până la 360 de fise;
  • K: poate plăti până la 600 de fise;
  • A: poate plăti până la 900 de fise;
  • Sulița: poate plăti până la 960 de fise;
  • Sabia: poate plăti până la 1.200 de fise;
  • Casca: poate plăti până la 2.400 de fise;
  • Armura: poate plăti până la 3.600 de fise;
  • Cufărul: poate plăti până la 6.000 de fise.
reguli de joc chase for glory

Așadar, plățile din jocul de la Pragmatic Play, Chase for Glory free, sunt pe măsura așteptărilor. Ca să te convingi, intră pe site-ul nostru, Joc Păcănele, și dă câteva spin-uri în varianta demo. Vei rămâne plăcut surprins.

Chase for Glory slot – speciale

Evident, îți poți mări câștigurile la Chase for Glory demo cu ajutorul unei secvențe bonus. Dacă în jocul de bază prinzi 3, 4 sau 5 simboluri Scatter, declanșezi speciala. Vei avea parte de 25 de runde gratuite, care se vor juca pe 4 grile diferite, de tip 5×3. Înainte de începerea rundelor bonus, va trebui să-ți alegi 1 dintre cei 4 campioni. Fiecare dintre aceștia au reguli speciale de joc, deci va trebui să-l alegi pe cel care te avantajează mai mult. Simplu, nu?

Chase for Glory online face parte din gama de păcănele Winboss. Așadar, dacă vrei să-ți încerci norocul cu adevărat, fă-ți cont pe site-ul operatorului. Alege bonusul de bun venit care te atrage cel mai mult, citește T&C, apoi dă spin-uri pe bani reali. Fii un adevărat luptător și obține cele mai mari premii!

Chase for Glory demo – informații suplimentare

Nu putem lăsa încă să pleci, până nu-ți răspunde la toate întrebările legate de jocul Chase For Glory demo. Deci, hai să vedem ce răspunsuri am pregătit pentru tine!

Care este rata de plată la slot?

RTP-ul jocului este de 96%.

Ce structură are păcăneaua?

Păcăneaua are o structură simplă, de tip 5×3.

Ce volatilitate are Chase for Glory gratis?

Jocul are o volatilitate ridicată.

Câte linii de plată are aparatul?

Păcăneaua îți oferă 243 de linii de plată.

Concluzii

Chase for Glory demo e o păcănea numai bună de încercat, dacă vrei să ai parte de multă acțiune și câștiguri pe măsură.  Grafica e impresionantă, iar muzica te face să te simți ca un adevărat luptător. Înfruntă-ți toți adversarii și devino un învingător. Noi îți urăm mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Blueprint
Fishin Frenzy Megaways
3.6/5 – (5 votes)
ELK Studios
Wild Toro
5/5 – (1 vote)
Pragmatic Play
Da Vinci’s Treasure
4.5/5 – (2 votes)
Inspired Gaming
Super Fruits Wild
3.8/5 – (5 votes)
Autor