Playson producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Buffalo Power Christmas online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Buffalo Power: Christmas

Producator

Playson

Rating

3.4/5 - 11 voturi

După cum știi, Crăciunul este cea mai așteptată sărbătoare din an. Este perioada în care dăruiești celor din jur, dar și în care vei primi cadourile mult așteptate. Cazinourile nu stau nici ele departe de trendul acestui sezon. Practic, vei avea de ales dintre numeroase bonusuri și oferte extrem de avantajoase. Pe lângă acestea, vei avea posibilitatea să joci numeroase păcănele tematice de Crăciun, cum ar fi Lovely Lady X-Mas demo sau Buffalo Power Christmas gratis, despre care vorbim azi.

În acest articol îți vom prezenta o păcănea produsă de către Playson. Producătorul a reușit să îmbine cu succes lumea animalelor sălbatice din America de Nord cu magia Crăciunului. Ce a ieșit? Vei vedea dacă dai primul Spin la Buffalo Power Christmas slot!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții speciale
95,04%5×320Wild, Power, ScatterRotiri gratuite, Joc Bonus

Buffalo Power: Christmas gratis, o păcănea hipnotizantă

Păcăneaua are o structură clasică, prezentând 5 role și 3 rânduri. Acestora li se adaugă 20 de linii de plată, gata să îți rotunjească balanța contului. Dimensiunea minimă a mizei este 0,20, iar cea maximă este 100. Pot fi observate 8 simboluri principale: Urs, Pumă, Vultur, Lup, dar și patru simboluri specifice cărților de joc. Din acest motiv, Buffalo Power: Christmas gratis poate fi considerată o păcănea cu animale.

Fundalul din Buffalo Power Christmas demo oferă un peisaj de-a dreptul hipnotizat. Pot fi observate mai multe culori pe cer, cum ar fi violet, roșu sau albastru. De asemenea, atmosfera de iarnă este reprezentată de zăpada ce cade ușor peste role. Toate aceste elemente grafice contribuie foarte mult la crearea unui cadru propice pentru joc. Tot ce vei avea de făcut este să te relaxezi și să te lași ghidat de instinct.

RTP-ul jocului ca la aparate are valoarea de 95,04%, fiind ușor sub medie, însă acest lucru n-ar trebui să te îngrijoreze. Discutând despre volatilitatea la Buffalo Power Christmas free, aceasta e la un nivel mediu. Asta înseamnă că nu vor fi foarte multe fluctuații în privința plăților. Așadar, experiența ta de joc va fi una destul de liniștită. Vei avea posibilitatea să te concentrezi strict pe joc.

Cum joci Buffalo Power: Christmas free?

Modul în care ajungi să joci o păcănea reprezintă un aspect foarte important. În rândurile următoare, vei descoperi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a ajunge să dai Spin la Buffalo Power: Christmas gratis. 

Întreg procesul va fi unul extrem de facil și de rapid. Să nu ne mai lungim și să trecem direct la subiect.

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis. Așteaptă ca interfața păcănelei să se încarce. 
 2. Accesează meniul cu informații despre joc și vezi cum plătesc simbolurile.
 3. După aceea, este nevoie să alegi valoarea mizei pe care dorești să joci. Aceasta este cuprinsă între 0,20 și 100 de credite. 
 4. Acum, tot ce mai ai de făcut este să apeși pe butonul de Spin și să te bucuri de tot ce are Buffalo Power Christmas gratis de oferit. 
 5. Poți folosi și funcția de Autoplay, pentru mai multă cursivitate.

Buffalo Power: Christmas demo – simboluri și plăți

După cum ai văzut, ceva mai sus am enumerat simbolurile Buffalo Power: Christmas gratis. Acestea fac parte din lumea animalelor sălbatice, fapt ce evidențiază și tematica păcănelei. Mai departe îți vom expune cât va plăti fiecare simbol, dacă vei juca pe o miză de 6 credite.

 • J, Q, K, A – 3x(1,50), 4x(3,00), 5x(15,00);
 • Lup – 3x(1,50), 4x(7,50), 5x(30,00); 
 • Vultur – 3x(1,50), 4x(9,00), 5x(45,00); 
 • Puma – 3x(1,50), 4x(12,00), 5x(60,00); 
 • Urs – 3x(4,50), 4x(15,00), 5x(75,00).

Buffalo Power: Christmas slot – speciale

Evident, ca orice păcănea care merită jucată, Buffalo Power: Christmas gratis beneficiază de funcții speciale atractive. Este nevoie să vedem care sunt simbolurile speciale ale acestei păcănele!

 • Simbolul Wild Grupat – înlocuiește toate simbolurile, cu excepția celor Scatter, Bonus și Putere. Apare numai în jocul principal; 
 • Simbolul Wild Grupat x2 – dublează câștigul fiecărei linii de plată pe care este prezent. Apare doar în modul de rotiri gratuite;
 • Simbolul Bonus – de la 1x la 10x miza. 6 sau mai multe astfel de simboluri vor declanșa jocul Bonus. Acestea se plătesc doar în timpul jocului Bonus din Buffalo Power Christmas gratis;
 • Simbolul Putere – 1x(30,00), 2x(120,00), 3x(300,00), 4x(900,00), 5x(3000,00).  6 sau mai multe astfel de simboluri declanșează jocul Bonus. Acestea se plătesc doar în timpul jocului Bonus; 
 • Simbolul Scatter – 3 sau mai multe astfel de simboluri îți vor oferi 8 rotiri gratuite. Este prezent doar în jocul de bază, apărând pe rolele 2, 3 și 4.

Unde joci Buffalo Power: Christmas online pe bani?

Dacă vei juca Buffalo Power: Christmas gratis pe site-ul nostru vei avea ocazia să te obișnuiești cu toate particularitățile acestei păcănele. Cu siguranță te vei distra, însă la un moment dat vei simți că poate lipsește ceva. Este posibil să lipsească adrenalina, însă pentru asta avem soluția. Aceasta este jocul pe bani reali!

Poți face acest lucru la MaxBet Casino, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de la noi. Este un cazino care vine cu o ofertă foarte bogată de păcănele. Acest lucru înseamnă că nu vei avea timp să te plictisești. De asemenea, te poți distra și în secțiunile de pariuri, live cazino sau virtuale.

Pe lângă MaxBet, trebuie să știi că te poți bucura de Buffalo Power: Christmas online și de alte jocuri Playson și la alte cazinouri. Printre acestea se numără: MrBit, Netbet, Betano, Fortuna și Favbet. Așadar, în final totul va depinde doar de tine și de preferințele tale.

Concluzii

În final, sperăm că Buffalo Power: Christmas gratis va fi o păcănea pe placul tău. Îmbinarea Sărbătorilor de Iarnă cu lumea sălbatică a Americii reprezintă un punct foarte important de atracție. Așadar, îți dorim mult noroc și Sărbători Fericite alături de cei dragi!

Mai poți încerca acum și:

Alte sloturi


Bandits Thunder Link
3.9/5 - 8 voturi
Columbus Deluxe
3.9/5 - 39 voturi
Rainbow Ryan
5/5 - 3 voturi
Secrets of Atlantis
3.5/5 - 2 voturi
Flowers
4.2/5 - 6 voturi
Punk Toilet
3.1/5 - 17 voturi