Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Bounty Gold gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Bounty Gold

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.9/5 - 11 voturi

Bounty Gold demo este o păcănea produsă de către cei de la Pragmatic Play, ce vine însoțită de o interfață foarte prietenoasă și ofertantă pentru toți jucătorii. Putem afirma cu încredere că acest producător nu ne-a dezamăgit nici de această dată. La finalul articolului suntem siguri că îți vei dori să dai un spin binemeritat la acest joc de păcănele.

Principala sursă de inspirație a păcănelei este vestul sălbatic, un univers foarte fascinant pentru  mai toată lumea. Dacă te pasionează vestul sălbatic, dar și jocurile de noroc, avem pentru tine combinația perfectă. Poți juca pe gratis pe site-ul nostru și păcăneaua Western Wild demo. Cu siguranță te vei distra și vei fi fascinat de tematică, grafică și simboluri.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
94,51%5×325Simbolul Bani, WildRunde speciale

Bounty Gold demo – informații generale

Bounty Gold demo este un joc produs de Pragmatic Play, așa cum am și menționat în startul articolului. Acest lucru este un clar garant al succesului și cel mai probabil vei fi atras din prima secundă tot ceea ce reprezintă această păcănea. Plățile sunt foarte atractive, iar acestora li se adaugă și o rundă de jocuri speciale. Nu uita că poți încerca pe site-ul nostru și alte jocuri ca la aparate produse de același furnizor, precum Rock Vegas gratis și Aztec Gems demo.

Bounty Gold gratis este o păcănea cu o tematică inspirată din lumea cowboy-ilor, totul desfășurându-se în Vestul Sălbatic. Acest joc se adresează celor care sunt atrași atât de elementele clasice, cât și de cele inovatoare. Când nu se declanșează niciun bonus, jocul de bază este foarte distractiv, dar de îndată ce simboluri speciale apar pe role, acesta ajunge la un nivel complet nou.

Structura păcănelei este una clasică, putând fi observate 5 role, 3 rânduri și de 25 de linii de plată. Nivelul volatilității este unul ridicat, ceea ce înseamnă că plățile vor fi și ele pe măsură. Rămânând la capitolul plăți, RTP-ul are o valoare de 94,51%.

Bounty Gold slot – cum joci?

Vei putea observa că Bounty Gold demo este o păcănea cu o interfață foarte simplă. Când îl vei deschide, vei vedea un aspect foarte prietenos și intuitiv. În acest moment îți vom prezenta care sunt principalii pași pe care trebuie să îi urmezi pentru a juca păcăneaua.

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă până jocul se încarcă;
 2. Setează miza per rotire. Valoarea acesteia variază între 1 și 500 de credite;
 3. Dă primul tău spin la Bounty Gold online și urmărește mega câștigurile.

La fel ca la orice păcănea de la noi, e foarte ușor să dai startul distracției. Nu faci nicio depunere și nu trebuie să creezi niciun cont. Simplu!

Bounty Gold free – simboluri și plăți

Bounty Gold demo este o păcănea cu o tematică inspirată din Vestul Sălbatic, iar elementele grafice vor fi ca atare. Vei observa o combinație între simboluri clasice și simboluri specifice. Acum, îți vom prezenta care sunt ele și cât vor plăti acestea pe o miză în valoare de 5 credite.

 • J, Q, K, A – 3x(1.00), 4x(2.00), 5x(10.00); 
 • Potcoava – 3x(1.00), 4x(5.00), 5x(15.00); 
 • Pălărie – 3x(1.00), 4x(5.00), 5x(25.00); 
 • Cowboy – 3x(1.00), 4x(6.00), 5x(30.00);
 • Cowgirl – 3x(2.00), 4x(10.00), 5x(40.00).

Bounty Gold demo – speciale

Un aspect foarte important de știut este că, pe lângă simbolurile jocului de bază, Bounty Gold demo beneficiază și de niște simboluri speciale, care au capacitatea de a te face câștigător. Simbolurile principale ale acestui segment al jocului sunt:

 • Simbolul Wild – înlocuiește toate simbolurile de pe ecran, cu excepția simbolului Bani. Acest lucru va ajuta la formarea combo-urilor câștigătoare acolo unde este posibil.
 • Simbolul Bani – acesta poate fi prezent pe toate rolele, fără excepție. La fiecare rotire, acesta ia o valoare aleatorie. Atunci când pică 6 sau mai multe simboluri Bani vor declanșa modul de joc de rerotiri cu bani.

În timpul acestei runde, jocul se poate desfășura cu până la 4 matrici cu dimensiuni de 3×5. Simbolurile normale vor dispărea, iar astfel vor rămâne pe ecran doar simbolurile cu bani care au declanșat runda specială. Rolele normale sunt înlocuite cu niște role speciale pe care vor fi prezente doar aceste simboluri și spații goale. În funcție de numărul de simboluri cu Bani care au declanșat funcția, pot fi deblocate de la una la patru matrici, după cum urmează:

 • 6 simboluri cu bani – 1 din 4 matrici deblocate; 
 • 9 simboluri cu bani – 2 din 4 matrici deblocate; 
 • 18 simboluri cu bani – 3 din 4 matrici deblocate; 
 • 26 simboluri cu bani – 4 din 4 matrici deblocate. 

Unde poți juca Bounty Gold online pe bani reali?

Ei bine, dacă te-ai jucat Bounty Gold gratis pe site-ul nostru și te-ai obișnuit cu mecanismul de joc, cu interfața, dar și cu plățile, cel mai probabil ești gata să treci la nivelul următor. Acesta reprezintă jocul pe bani reali, la un cazino online de încredere, cu licență ONJN. La noi în țară poți juca această păcănea pe Netbet, unul dintre cele mai importante cazinouri de pe piață. Pe lângă această păcănea, poți încerca și pariuri sportive, loto sau jocuri virtuale. De asemenea, Netbet este foarte generos atunci când vine vorba de oferte și bonusuri, așa că nu vei regreta!

Concluzii

În final, putem spune că Bounty Gold demo este una dintre cele mai interesante jocuri inspirate din lumea Vestului Sălbatic. Pe lângă asta, plățile și specialele generoase te vor atrage încă de la primul spin. Are un RTP bun, o structură ușor de înțeles și garantează distracția. Ce ți-ai putea dori mai mult? Îți urăm mult noroc și la cât mai multe câștiguri!

Alte sloturi


Mystery Bells
3.6/5 - 17 voturi
Marching Legions
4.6/5 - 10 voturi
Reel Rush
4.5/5 - 2 voturi
Lucky Reels
4.1/5 - 16 voturi
Beauty and the Beast
5/5 - 5 voturi
Lucky Stripes
4/5 - 5 voturi