GAMING1 producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran boom bang gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Boom Bang

Producator

GAMING1

Rating

4.7/5 - 7 voturi

Dacă jocurile explozive sunt pe placul tău, trebuie să încerci Boom Bang gratis! Din nume, îți poți da deja seama cam ce te așteaptă. Boom Bang online este un joc foarte spectaculos, cu câștiguri în cascadă și multe runde gratuite. Suntem siguri că îți va plăcea, așa cum vei îndrăgi și Lone Star Jackpots demo. Acesta este un alt joc explosiv, care merită testat gratis pe Joc Păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,13% 5×3 20 Wild Runde Gratuite

Păcănele Boom Bang gratis – cum joci?

Putem spune că Boom Bang gratis este un joc puțin mai neconvențional. Vom vedea pe parcurs de ce îl numim așa și, credem noi, ne vei da dreptate. Cu toate acestea, modul de joc rămâne intuitiv și nu iese din spectrul păcănelelor clasice.

Practic, tot ce trebuie să faci la slot este să stabilești pariul și să începi runda. Pentru pariu, ai la dispoziție mai multe valori, de la 1 la 100 de credite. Pornirea rundei la Boom Bang gratis se face manual sau automat. Modul de joc automat are și unele setări avansate. Nu doar poți stabili numărul de runde, ci și unele condiții de oprire a seriei. Astfel, limitezi pierderile sau te oprești la un câștig consistent.

Boom Bang free are 5 coloane și 3 rânduri. Spunem coloane pentru că simbolurile cad, nu se învârt ca la un joc de păcănele clasic. De asemenea, câștigurile la această păcănea sunt substanțiale. Coeficientul RTP este de 96,13%, ideal pentru jocul pe bani reali. Și dacă tot vrei să joci pe bani reali, consultă o colecție excelentă cu cele mai bune păcănele!

Slotul Boom Bang online – unde joci pe bani reali?

Păcăneaua Boom Bang gratis poate fi jucată pe bani reali la NetBet, un loc plin de jocuri spectaculoase. Gaming1, furnizorul care a creat și jocul de azi, și-a adus tot ce are mai bun. Joacă-te așadar multe păcănele celebre, cum ar fi Kassius, Cupcake Rainbow, Mystic Charm și multe altele.

Nu numai jocurile de top de la cei mai tari furnizori reprezintă singurele argumente pentru un cont pe NetBet. Promoțiile se țin lanț la acest casino și întotdeauna vei avea bani bonus și rotiri gratuite. Nu lipsesc nici premiile în bani cash, fără condiții de rulaj! Pe scurt, NetBet este sala de jocuri virtuală perfectă!

Despre jocul Boom Bang free Gaming1

Boom Bang gratis este un joc inspirat din Vestul Sălbatic. Este, așadar, o păcănea cu împușcături și cu explozii. Simbolurile care au ghinionul să fie câștigătoare vor fi „împușcate”, făcând loc altora. Astfel, pot avea loc câștiguri în cascadă.

Credem că numai Gaming1 putea crea o păcănea unde modul de joc este atât de bine legat de temă. Slotul gratis este mai mult un joc video, atât din punct de vedere al jocului, cât și al graficii superbe. 

Jocul ca la aparate Boom Bang gratis are 20 de linii de plată, iar simbolurile se plătesc normal, de la rola din stânga. Combinarea a minim 3 simboluri de același fel generează o plată. Valorile de mai jos sunt pentru miza maximă și pentru 5 simboluri pe linia de câștig.

Simbolurile la Boom Bang slot demo

  • Cactus: până la 3.000 de credite;
  • Craniu: până la 1.600;
  • Whisky: până la 1.000;
  • Cutie veche: până la 800;
  • A: până la 500;
  • K și Q: până la 400;
  • J și 10 : până la 300.

Joacă Boom Bang gratis și descoperă specialele!

În Boom Bang gratis specialele sunt cele mai captivante și avantajoase. Vei putea câștiga cu următoarele:

  • Simbolul Wild: ilustrat prin dinamită. Substituie simbolurile pe liniile de plată.
  • Rotiri gratuite: dacă au loc mai mult de 3 câștiguri în cascadă, vei începe să câștigi rotiri gratuite. Contorul din stânga coloanelor te ține la curent. La primele 3 câștiguri în cascadă, simbolurile sunt împușcate. La al patrulea câștig, vei beneficia de 7 rotiri gratuite. Poți câștiga și 10, 16, 25 sau 50 de rotiri bonus. În timpul rotirilor gratuite, poți câștiga alte runde gratis.

Concluzii

Jocul de păcănele online Boom Bang gratis este genul care îți aduce nenumărate câștiguri. Grafica și tematica sa inspirată din Vestul Sălbatic te va face să nu renunți la el prea curând. Așadar, joacă Boom Bang slot pe Joc Păcănele, iar apoi, și pe bani reali. Ai nevoie doar de mobil pentru a te bucura de experiența oferită de joc. Ecranul acestuia este optimizat astfel încât să aibă toate funcțiile pe orice dispozitiv. Așadar, poate fi jucat fără probleme și de pe smartphone. Încearcă și alte jocuri de la noi inspirate din Vestul Sălbatic, cum ar fi Wild West Gold slot!

Alte sloturi


Dragon Dance
5/5 - 3 voturi
Jewels 4 All
4.3/5 - 45 voturi
Flame Dancer
3.5/5 - 4 voturi
Virtual Roulette
5/5 - 5 voturi
Rich World 
4.1/5 - 12 voturi
Bubble Craze
4/5 - 2 voturi