Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Book of Kingdoms demo

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Book of Kingdoms

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.2/5 - 9 voturi

Intră într-o lume încărcată cu aventură și încearcă Book of Kingdoms demo, una dintre cele mai interesante creații ale celor de la Pragmatic Play. Totul va fi o aventură extraordinară, care aduce într-un fel sau altul cu aventurile celebrului Indiana Jones. Astfel, va fi nevoie să treci prin toate stările pentru a ajunge la câștiguri, iar adrenalina va fi la cote maxime tot timpul. Dacă dorești să încerci și alte păcănele care te îndeamnă la aventură, avem pentru tine John Hunter and the Book of Tut gratis

Acest articol îți va prezenta tot ce este nevoie să știi despre Book of Kingdoms demo și cum să ai o experiență de joc cât mai plăcută. Îți vom prezenta mai multe informații generale, care sunt simbolurile și specialele, cum joci, dar cel mai important, unde vei putea juca pe bani reali. Tot ce îți putem spune acum este să fii pe fază!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,65%5×325ScatterJackpot

Book of Kingdoms demo – informații generale

Book of Kingdoms este o altă lansare marca Pragmatic Play cu același protagonist aventurier pe care îl regăsim și în păcăneaua Return of the Dead free. În comparație cu predecesorul său, Book of Kingdoms oferă o experiență de joc mult mai confortabilă. Lista de simboluri constă în valorile cărților de joc de la 10 la A, împreună cu patru simboluri specifice tematicii.

Structura păcănelei Book of Kingdoms demo este un clasică, prezentând 5 role și 3 rânduri, cărora li se adaugă 25 de linii de plată. Volatilitatea este la un nivel mediu, acest lucru însemnând că plățile vor apărea constant, iar valoarea acestora o să varieze de la scăzută la foarte mare. Rămânând la capitolul plăți, avem un RTP de 95,65%, ceea ce înseamnă că există o posibilitate să te bucuri de premii importante.

Cum joci Book of Kingdoms demo?

Book of Kingdoms demo este o păcănea foarte atractivă atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere al mecanismului de joc. Astfel, pentru a ajunge să dai spin, va fi nevoie să urmezi câțiva pași foarte simpli și intuitivi. Hai să vedem care sunt pașii pe care i-am menționat!

  1. Dă-i click pe butonul Joacă Gratis și ai puțină răbdare ca păcăneaua să se încarce. 
  2. De îndată ce Book of Kingdoms demo s-a încărcat, este nevoie să setezi valoarea mizei pe care dorești să o joci. Miza minimă este de 1 credit, iar cea maximă este de 1000 credite. 
  3. După ce ai setat și valoarea mizei, tot ce mai rămâne de făcut este să apeși pe butonul de rotire și să te relaxezi. De asemenea, poți folosi și funcția de Joc Automat pentru a asigura o mai mare cursivitate a jocului. 

Book of Kingdoms gratis – simboluri și plăți

Iată-ne ajunși și în punctul în care vom descoperi care sunt principalele simboluri ale jocului de bază din Book of Kingdoms demo și cât vor plăti acestea! Miza pe care o vom folosi pentru calcul este de 10 credite. Hai să nu mai pierdem vremea și să trecem direct la subiect!

  • 10, J, Q, K – 3x(2,00), 4x(8,00), 5x(20,00); 
  • A – 3x(4,00), 4x(8,00), 5x(40,00); 
  • Maimuța – 3x(4,00), 4x(20,00), 5x(80,00); 
  • Fata cu șarpele pe umeri – 3x(6,00), 4x(40,00), 5x(120,00); 
  • Sultan – 3x(8,00), 4x(60,00), 5x(160,00);
  • Exploratorul – 3x(10,00), 4x(100,00), 5x(200,00). 

Book of Kingdoms demo – simboluri speciale

Moneda de argint reprezintă Simbolul Bani și poate apărea oriunde pe role. Fiecare rotire acordă o valoare aleatorie pentru monede, în funcție de valoarea mizei. În plus, valorile pot include jackpot-urile MINOR, MAJOR sau MEGA.

Acum că am descoperit simbolurile din jocul de bază al Book of Kingdoms demo, trebuie să vedem și care sunt simbolurile speciale și ce funcții au acestea.

Dacă îți vor apărea pe ecran 5 sau mai multe Simboluri Bani, se va declanșa funcția de rotiri gratuite. Jucătorii primesc trei rotiri cu scopul de a colecta cât mai multe monede. Fiecare monedă nouă care apare într-o zonă disponibilă va reseta numărătoarea de respin. Funcția de rotiri gratuite din Book of Kingdoms demo urmează același model ca la jocuri precum Book of Ra, când prinderea a 3 sau mai multe simboluri Scatter(carte) îți va acorda 5 rotiri suplimentare.

Unde poți juca Book of Kingdoms online pe bani reali?

Dacă ai jucat Book of Kingdoms gratis pe site-ul nostru, cu siguranță te-ai obișnuit cu tot ce presupune această păcănea, așa că ești pregătit să joci pe bani reali și să obții cele mai tari câștiguri. În România, vei putea juca această păcănea pe Netbet, unul dintre cele mai bune cazinouri de pe piața din România. De asemenea, dacă dorești să descoperi ce au de oferit și alte cazinouri avem pentru tine articolul top casino România.

Concluzii

Într-un final, având în vedere informațiile pe care ți le-am prezentat astăzi, sperăm că Book of Kingdoms demo va reprezenta un punct de atracție pentru tine. Cu toate acestea, este extrem de important să fii cât mai cumpătat și să joci cât mai responsabil. Îți dorim mult noroc!

Alte sloturi


Super Burning Wins
3.6/5 - 27 voturi
Snake Arena
3.1/5 - 7 voturi
Circus Brilliant
3.7/5 - 12 voturi
Voodoo Reels
3.5/5 - 6 voturi
100 Cats
4/5 - 69 voturi
Archangels: Salvation
4.7/5 - 8 voturi