ecran Return of the Dead gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
45 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Return of the Dead

Egiptul antic este un izvor nesecat de inspirație pentru dezvoltatorii de păcănele, așa cum vei vedea și în Return of the Dead gratis. Acesta este un joc simplu și captivant, cu plăți excelente. Află mai multe despre el în articolul nostru! Vom discuta despre plăți, simboluri, funcții, grafică și alte aspecte esențiale. Apoi, încearcă și tu păcănele cu Egipt Return of the Dead în varianta sa demo pe Joc Păcănele! Mai mult, aici poți testa numeroase păcănele cu Egipt gratis!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,71% 5×3 10 Wild, Scatter Runde Gratuite

Return of the Dead gratis, un joc captivant și plin de mister

Return of the Dead gratis este genul de joc pe care vrei să-l joci fără oprire. Are o grafică superbă, așa cum te-ai aștepta de la un joc cu tematică egipteană. Cu un fundal cu piramide și role ornate în hieroglife, te duce în lumea misterioasă a Egiptului antic.

Simbolurile jocului de păcănele cu Egipt Return of the Dead sunt inspirate din mitologia și istoria egipteană. Vei putea găsi sarcofagul unui faraon, scarabeul, o carte, zeul Horus și un arheolog. Mai sunt și câteva simboluri clasice pe care le poți găsi la multe păcănele: A, K, Q, J și 10.

Structura tradițională de 5 role și 3 rânduri a Return of the Dead online este ideală pentru începători. Furnizorul jocului este Pragmatic Play, o companie renumită la nivel mondial. Așadar, așteaptă-te la tot ce este mai bun de la Return of the Dead demo! Cât despre câștiguri, rata de plată este de 96,71%. Este peste media industriei de 96%, deci și în acest caz te poți aștepta la lucruri bune!

Păcănele cu Egipt Return of the Dead: simboluri și plăți

Modul de plată la Return of the Dead gratis este cel clasic. Simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta, dacă sunt minim 2 sau 3 simboluri pe linia de plată. La simbolurile tematice, cu plată mare, ai nevoie de doar 2 simboluri pentru a genera plată. La cele cu plată mică, este nevoie de 3 simboluri. Return of the Dead online are 10 linii de plată, iar simbolurile următoarele valori:

[list]

  • Arheologul: până la 500.000 de credite;
  • Sarcofagul: până la 200.000;
  • Horus: până la 75.000;
  • Scarabeul: până la 75.000;
  • A și K: până la 15.000;
  • Q, J și 10: până la 10.000.

[/list]

Return of the Dead demo: funcții speciale

În afară de plățile standard, la Return of the Dead gratis mai poți testa și funcții și simbolurile speciale. Acestea sunt:

[list]

  • Simbolul Wild și Scatter: este același simbol, reprezentat de o carte. Ca Wild, substituie toate simbolurile. Plătește pe o linie de plată până la 500.000 de credite. Ca simbol Scatter, plătește oriunde pe role, indiferent de liniile de plată. În acest mod, aduce până la 200x miza totală. 3 sau mai multe Scatter declanșează 10 runde gratuite.
  • Runde gratuite: înainte de începerea acestor runde, este selectat aleatoriu un simbol.  Acesta se va extinde pe toată rola pe care apare, în cazul în care poate genera câștig. Acest simbol special va plăti conform tabelului, dar pe toate rolele, inclusiv pe rolele care nu sunt adiacente.

[/list]

Return of the Dead gratis: cum joci?

Return of the Dead gratis este ideal pentru începători. Astfel, modul de joc este simplu și intuitiv. Butoanele de spin, de joc automat și de setare pariu se află în dreapta jos. Jocul automat cuprinde mai multe setări: numărul de runde și câteva avansate pentru limitarea pierderilor. 

Setarea pariului se face în funcție de fise per linie, valoarea fisei și pariul total. În partea din stânga la păcănele cu Egipt Return of the Dead se află alt set de butoane. Poți modifica afișarea creditului și pariului din bani în fise și invers. Trebuie doar să apeși pe afișare.

Butonul „i” deschide fereastră cu informații: tabel de plăți, reguli și mod de joc. Cele două butoane mai mici sunt pentru modificarea unor setări generale.

Concluzii

Dacă dorești o experiență clasică a păcănelelor combinată cu o tematică spectaculoasă, acest joc este perfect! Return of the Dead gratis are „de toate” și este perfect pentru jocul pe bani reali câștigurilor excelente! Dacă ți-a plăcut, sunt șanse mari să-ți placă și Book of Ra Mystic Fortunes gratis!

Alte păcănele recomandate

Playson
Mega Burning Wins
3.9/5 – (15 votes)
GAMING1
Astro The Great Race
3/5 – (9 votes)
EGT
Volcano Wealth
4.2/5 – (9 votes)
Pragmatic Play
Mysterious
4/5 – (12 votes)