Relax Gaming producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Big Bounty Bill gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Big Bounty Bill

Producator

Relax Gaming

Rating

3.4/5 - 7 voturi

Jocul ca la aparate Big Bounty Bill gratis te duce într-o călătorie prin orașele rău famate ale Americii pentru a prinde tot felul de răufăcători. Ai parte de o aventură pe care nu o vei uita niciodată, dar și de câștiguri pe cinste. De asemenea, vei fi plătit bine atât la jocul pentru distracție, cât și atunci când aplici strategii la cazinouri pe bani reali.

Dacă vrei să încerci un joc de păcănele online asemănător, după Big Bounty Bill demo, vei avea la dispoziție la noi pe site Money Train 2 gratis. E un slot free cu o tematică similară, ce este arhicunoscut de către cei care iubesc jocurile ca la aparate!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
98,98%5×416,807ScatterHyper Bonus, Free Spins

Big Bounty Bill gratis – cum se joacă?

Big Bounty Bill gratis are un meniu ușor de navigat, format din butoane situate spre partea inferioară a ecranului. Este și foarte bine optimizat pentru dimensiuni diferite de ecran, pentru a-l putea juca fără probleme și pe PC, dar și pe ecrane de dimensiuni mai reduse. Informațiile referitoare la plăți și reguli sunt disponibile din butonul cu rotiță, din stânga, jos.

Dar înainte să dai startul unei rotiri la Big Bounty Bill gratis, trebuie să ai în vedere aceste aspecte!

  1. Primul lucru pe care ar trebui să îl faci este să verifici miza. Valoarea este scrisă chiar pe mijlocul meniului. Folosind cele două săgeți, vei alege cât de mare sau mic va fi pariul la Big Bounty Bill slot. Limitele de pariere se situează între 6 și 300 de credite virtuale.
  2. Dacă vrei să te folosești de specială, o cumperi apăsând pe Super Stake. Ai grijă însă! Poate să fie foarte norocoasă, însă dacă zeița Fortuna nu e de partea ta, poate reprezenta și o gaură serioasă în bugetul tău virtual. 
  3. Dacă preferi auto rotirile la Big Bounty Bill, selectezi butonul de lângă cel de Start. Acesta va deschide un mini-meniu, de unde alegi un număr de autorotiri și niște limite simple în caz că pierzi sau câștigi.
  4. Pasul final este să dai Start din buton sau folosind tasta Spațiu. Rolele se vor învârti și, la final, vei vedea cât ai câștigat și câte rânduri noi se deblochează.

Despre Big Bounty Bill slot

Slotul Big Bounty Bill gratis are o tematică frumoasă, atractivă pentru orice jucător. Este vorba despre Vestul Sălbatic amestecat cu futurism, deoarece cowboy-ii au pistoale cu laser și caii lor sunt roboți. Estetica amintește puțin de serialul Westworld. Fundalul este format dintr-un orășel caracteristic, cu salon și rotocoale de ierburi uscate ce zboară în vânt. Rolele sunt situate pe o placă cu acoperiș, muzica fiind de natură western.

Pentru a câștiga la Big Bounty Bill gratis trebuie doar să acumulezi suficiente simboluri identice pe role adiacente. Ai la dispoziție patru rânduri și cinci role incipiente, după care pistoalele pot debloca încă patru rânduri pentru tine. Totalul liniilor de câștig se ridică la 16,807 când deblochezi toate rândurile disponibile.

Ce trebuie să mai știi despre Big Bounty Bill Relax Gaming este că are una din cele mai mari rate de returnare la jucător de pe piață! RTP-ul de 98,98% este foarte generos cu jucătorii, însemnând multe runde câștigătoare. Volatilitatea ridicată întărește acest aspect – aceste câștiguri mari apar puțin mai rar însă decât la sloturi cu volatilitate medie sau scăzută. River Queen slot free este un alt joc casino cu volatilitate ridicată pe care îl vei putea încerca pe site-ul nostru!

Simboluri în Big Bounty Bill gratis

Simbolurile din Big Bounty Bill gratis variază de la cele clasice, animale robotizate, până la cowboy gata de luptă. Ele plătesc la cel puțin trei apariții pe coloane consecutive, de la stânga la dreapta, indiferent de poziție. Simbolurile mici (9, 10, J, Q, K, A) plătesc maximum 400 euro virtuali la miza maximă de 300.

Iată cum plătesc celelalte simboluri, pornind de la 2 apariții valide!

  • Calul și taurul: 100 – 600;
  • Pistolarul și pistolara: 100 – 750;
  • Bogătașul: 100 – 1.000. 

Joacă Big Bounty Bill free pentru speciale!

Funcțiile speciale de la jocul de păcănele Big Bounty Bill gratis, pe care le descoperi pe măsură ce joci, sunt următoarele:

  • Hyper Bonus – cumperi speciala pentru a alege rotiri gratis valabile imediat la păcănele Big Bounty Bill.
  • Scatter – pistoalele ce apar pe role trag în rândurile blocate pentru a le elibera. Acordă 3, 5 sau 7 hyperspinuri.
  • Free spins – 3 simboluri Scatter Bonus acordă 8 rotiri gratis, plus multiplicarea mizei cu 2x.

Unde joci păcănele Big Bounty Bill cu mize reale?

Estetica jocului Big Bounty Bill gratis te-a atras suficient de mult încât l-ai jucat deja pe site-ul nostru? Ei bine, atunci ce ai spune de niște runde cu bani adevărați? Cazinourile online abundă în super păcănele și experiențe frumoase, unde îți poți multiplica serios fondurile de distracție.

Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi un cazino online, precum NetBet, și să îți faci cont pentru a putea paria cu bani adevărați. Vei putea beneficia din start de un bonus fără depunere cazino și de alte promoții atractive, pentru a fructifica strategiile proprii. Sună bine, nu?

Concluzie

Așadar, datorită jocului de păcănele Big Bounty Bill gratis ai ocazia să explorezi lumea periculoasă a Vestului Sălbatic și să te bucuri de câștiguri totodată! Poți prinde toate specialele și multiplica banii din sold la rundele jucate cu bani reali atât de pe telefon, cât și de pe PC. Potențialul mare de câștig îl va transforma într-una din super păcănelele tale favorite. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Los Muertos
4/5 - 13 voturi
Almighty Reels Power of Zeus
3.7/5 - 7 voturi
Dice Rush
3.3/5 - 15 voturi
Lady of fortune
4.4/5 - 5 voturi
Reel Rush
4.5/5 - 2 voturi
Respin Joker
3.2/5 - 13 voturi