Quickspin producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran big bad wolf gratis online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Big Bad Wolf

Producator

Quickspin

Rating

5/5 - 5 voturi

Dacă ți-a plăcut „Cei trei purceluși” când erai mic, dar lupul cel rău e mai pe gustul tău, sunt șanse să-ți placă și jocul de păcănele Big Bad Wolf gratis online. Poți încerca acest aparat inedit pe Joc Păcănele și să intri din nou în basmul clasic din copilărie. Pe lângă asta, aici poți citi mai multe despre joc, precum simboluri, plăți și funcții speciale. Iar dacă vrei să dai drumul bestiei cu alte jocuri captivante, în Curse of the Werewolf demo online vânătoarea va continua până la răsărit!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
97,37% 5×3 25 Wild, Porc Wild, Lună Rotiri Gratuite, Multiplicatori

Păcănele Big Bad Wolf gratis online – cum joci?

Jocul la păcănele Big Bad Wolf gratis online este intuitiv și clasic, fără aspecte complicate care ar sta în calea experienței de joc. Așadar, iată ce funcții și opțiuni ai la dispoziție:

 1. Setezi miza cu cele două săgeți. Ai mai multe valori la dispoziție. Cea mai mică este de 0,25 de fise, iar cea mai mare de 100 de fise.
 2. Pornești runda în mod manual sau automat.  În cazul modului automat, seteazi numărul de runde automate și la alegere, câteva funcții avansate.
 3. Poți deschide și secțiunea de informații unde poți alfa mai multe despre plăți și regulile Big Bad Wolf online.

Modul de joc se prinde din instinct, îl vei simți în sânge, dar poți învăța câteva avantaje la păcănele pentru a lua cu tine o pradă cu atât mai mare. Acest „ghid al vânătorului” este scris chiar de noi și ți-l recomandăm cu încredere! Suntem siguri că te va ajuta atunci când te distrezi cu păcănele Big Bad Wolf gratis online.

Despre jocul Big Bad Wolf slot

Jocul de păcănele Big Bad Wolf gratis online este povestea clasică a celor 3 purceluși, doar că mai palpitantă și interactivă!  Desigur, îi vei vedea pe cei 3 purceluși meșteri, alături de marele vânător, lupul cel rău. Structura jocului este cu 3 rânduri și 5 coloane, dar unde jocul iese în evidență este modul în care simbolurile ajung pe ecran. 

Unde la alte jocuri simbolurile se învârt, la păcănele Big Bad Wolf online ele „aterizează” pe ecran și construiesc zidurile purcelușilor. Simbolurile câștigătoare în schimb, sunt „zburate” de pe ecranul de joc de către lupul cel rău când acesta își începe vânătoarea. Iar în locul lor vin altele, ceea ce poate declanșa un câștig în cascadă.

Pe lângă asta, jocul are 25 de linii de plată, la care se adaugă coeficientul RTP de 97,37%, mult peste media industriei (probabil găsit de simțurile ascuțite ale lupului).

Cine a creat Big Bad Wolf online free?

Dezvoltatorul care a adus acest basm pe ecranul tău în forma de păcănele Big Bad Wolf gratis online este Quickspin. Acest furnizor și-a dovedit calitatea serviciilor prin jocurile oferite însă preferă să nu facă furori în domeniul sloturilor. 

Big Bad Wolf Quickspin îmbină foarte bine clasicul cu ineditul și fantasticul. Are elementele unui joc de păcănele tradițional, dar reușește să iasă din registru prin prezentarea și atmosfera creată. Același lucru îl poți observa la numeroase păcănele semnate de această companie.

Simboluri și plăți la Big Bad Wolf demo

La jocul de păcănele Big Bad Wolf gratis online plățile au loc de la stânga la dreapta, la combinații de minim 3 simboluri. Să vedem și Simbolurile jocului care îți aduc purcelușii pe masă:

 • Porcul cu fundal mov: până la 1.200 de fise;
 • Porcul cu fundal albastru: până la 1.000;
 • Porcul cu fundal verde: până la 1.000;
 • Jucăria de pluș: până la 800;
 • A, K și Q: până la 400;
 • J și 10: până la 300.

Joacă păcănele Big Bad Wolf gratis online și descoperă specialele!

La păcănele big Bad Wolf gratis online ai multe funcții speciale interesante aduse din această lume de basm: 

 • Simbol Wild: ilustrat printr-un stup. Substituie toate simbolurile obișnuite.
 • Simboluri Porc Wild: fiecare al doilea câștig transformă câte un simbol Porc în Wild.
 • Rotiri gratuite: declanșat de simbolul Lup. Trei sau mai multe simboluri Lup activează 10 runde gratuite. Acesta se poate redeclanșa.
 • Simbolul Lună: apare numai în cadrul rundelor gratuite, numai pe ultima coloană. Le colectezi și ajuți lupul să dărâme casele. Trei simboluri Lună dărâmă casa de lemn și acordă încă 2 rotiri gratuite. La 6 simboluri Lună, lupul suflă și dărâmă casa de cărămidă. Se acordă 2 runde suplimentare cu multiplicator x2.

Păcănele Big Bad Wolf online – unde joci pe bani reali?

Poți să joci păcănele Big Bad Wolf gratis online și să începi povestea sub clar de luna la NetBet. Acesta este unul dintre cele mai incitante cazinouri din România, datorită ofertei foarte bogate de jocuri. Aici vei găsi tot ce ține de păcănele, inclusiv o colecție bogată de jocuri Quickspin. Asta dacă dorești să continui distracția cu sloturi de o calitate la fel de mare ca cel de azi. Poți încerca și Sticky Bandits, The Wild Chase, sau multe alte jocuri pline de adrenalină.

Promoțiile foarte avantajoase continuă experiența palpitantă din jocul de păcănele Big Bad Wolf gratis online. Bonusul la înregistrare este probabil cel mai consistent de pe piață, dar acesta este abia începutul. Vei avea parte de multe rotiri gratuite, bani bonus și șanse de a participa la turnee cu premii colosale.

Concluzii

Jocul de păcănele Big Bad Wolf gratis online te va face să te simți ca un personaj de poveste. Are funcții speciale care îți permit să participi la basmul clasic și să concurezi cu lupul însuși. Este un joc interactiv, cu plăți excelente și de aceea, merită jucat. Unde mai pui și faptul că poți face asta direct de pe telefon, oriunde, din doar câteva mișcări și ai o combinație de proporții. Jocul este optimizat pentru orice device fie că este un smartphone, tabletă sau desktop, deci poți vâna câștigurile oriunde.

Un alt joc care merită încercat este Spinions Beach Party. Îl poți juca gratis pe Joc Păcănele pentru a continua experiența oferită de Quickspin!

Alte sloturi


Vampire Fortunes
4.2/5 - 4 voturi
Ramses Book GDN
3.7/5 - 15 voturi
Congo Cash
4/5 - 9 voturi
Bikini Party
4.2/5 - 10 voturi
Desert Shark
3.6/5 - 8 voturi
Inca Gold II
4.5/5 - 13 voturi